در پايان مذاکرات بى‌نظير بوتر چين و پاکستان پنج قرار داد، پروتکل و يادداشت تفاهم در زمينه‌هاى اقتصادى - تجارى امضاء کردند. قراردادهاى مذکور شامل همکارى‌هاى اقتصادى و فني، قرارداد تمديد پروتکل تجارت مرزى ميان دو کشور، و قرار داد و برقرارى ارتباط زمينى ميان چين و پاکستان از طريق قرقيزستان و قزاقستان، يادداشت تفاهم همکارى‌هاى آموزش علمى و تکنولوژيکى و قرار داد خواهر خواندگى ميان استان پنجاب پاکستان و استان جيانگ‌سو چين بوده ‌است.


در اوايل ژوئن۱۹۹۵ وزير دفاع پاکستان اعلام کرد که پاکستان و چين مذاکراتى را براى همکارى مشترک در زمينه توليد يک نوع هواپيماى جنگنده به نام سوپر هفت آغاز کرده‌اند. وى گفت اين هواپيما مشابه اف ۱۶ مى‌باشد.


در سپتامبر ۱۹۹۵ خانم بوتر به منظور شرکت در اجلاس بين‌المللى زنان در پکن عازم چين شد و در طول اقامت خود با رئيس جمهور و نخست وزير ملاقات و مذاکره کرد.


در اول دسامبر ۱۹۹۶ جيانگ زمين رئيس جمهور چين در رأس يک هيئت بلند پايه سياسى - اقتصادى و دفاعى از اسلام‌آباد ديدار کرد. لغارى رئيس جمهور پاکستان در مورد اين سفر گفت: چين نقش مهمى در توسعهٔ اقتصادى پاکستان ايفاء مى‌کند و دو کشور روابط بسيار نزديکى در زمينه‌هاى سياسي، اقتصادي، دفاعى و فرهنگى دارند. رئيس جمهور چين نيز گفت: روابط پکن و اسلام‌آباد در جهت تأمين صلح و ثبات در منطقه جنوب آسيا و منافع دو ملت ضرورى است.


در جريان اين سفر چين و پاکستان هفت توافق‌نامهٔ مهم را در زمينه‌هاى سياسي، اقتصادى و اجتماعى امضاء کردند که براساس آن همکارى‌هاى دو کشور در سال‌هاى آينده توسعه خواهد يافت. پنج مورد از اين توافق‌نامه‌ها شامل گسترش مناسبات اقتصادى و فني، همکارى اطاق‌هاى بازرگانى دو کشور، توليد برق، همکارى در مبارزه عليه قاچاق مواد مخدر و حفاظت از محيط زيست است. دو کشور همچنين دو توافق‌نامه را در زمينه سياسى امضاء کردند که شامل افزايش تعداد کنسول‌گرى‌ها در کشور طرف مقابل و ادامه کار کنسولگرى پاکستان در هنگ‌کنگ پس از الحاق آن به چين در نيمه سال ۱۹۹۷ است.


در اواخر آوريل ۱۹۹۷ لغارى رئيس جمهور پاکستان براى ديدار و مذاکره با رهبران چين به پکن رفت. ارزش همکارى‌هاى تجارى ميان چين و پاکستان در سال ۱۹۹۶ بالغ بريک ميليارد دلار بوده است.


محمد نواز شريف و همتاى چينى وى لى پنگ در ۷ در پکن با يکديگر ملاقات کردند. در اين ديدار در مورد مسائل دو جانبه، منطقه‌اى و جهانى بحث شد. همچين دو کشور دو موافقت‌نامه همکارى‌هاى اقتصادى و تکنيکى را امضاء نمودند.


در فوريه ۱۹۹۹ وزير دفاع چين به پاکستان سفر کرد. قبل از انجام آزمايش‌هاى اتمى پاکستان، چين در ۷ آوريل ۱۹۹۸ تکذيب کرد که در زمينه توسعه موشک‌ها به پاکستان کمک نموده است. شمشاد احمد‌خان در ۱۹ مه با وزير خارجه چين در مورد مسائل مختلف دو جانبه و منطقه‌اى از جمله آزمايش هسته‌اى هند تبادل نظر کرد.


پاکستان قبل از انجام آزمايش‌هاى هسته‌اى با چين مشورت کرد. ژنرال جهانگير کرامت در ۲۶ اوت از چين ديدار کرد و مقامات چينى اظهار داشتند که در اين موقعيت از پاکستان حمايت به عمل خواهند آورد.


لى‌پنگ رئيس کنگره خلق چين در ۸ آوريل ۱۹۹۹ به اسلام‌آباد رفت و با نوازشريف در زمينه مسائل دو جانبه و صلح و امنيت منطقه و مسائل بين‌المللى بحث و گفتگو نمود. نواز شريف در ۲۸ ژوئن ۱۹۹۹ به پکن رفت و با نخست وزير اين کشور ديدار داشت. پاکستان و چين به‌دنبال ملاقات هيئت‌هاى مذاکره کننده ۴ موافقت‌نامه امضاء کردند. اين موافقت‌نامه‌ها مربوط به همکارى در مورد توسعه جنگنده‌هاى سوپر - ۷ همکارى در بخش فرهنگي، رسانه‌هاى الکترونيکى و همکارى کنسولى بود.


نواز شريف در اول ژوئيه ۱۹۹۹ در پکن با رهبر چين ديدار و در مورد مسائل امنيتى بحث و گفتگو نمود. يک موافقت‌نامه براى ساختمان مرحله اول بندر گوادر به ارزش ۵/۳ ميليارد روپيه بين دو کشور چين و پاکستان در ۱۷ سپتامبر ۱۹۹۹ منعقد شد.


پس از کودتاى نظامى در پاکستان صاحب‌زاده يعقوب‌خان از طرف ژنرال مشرف در ۱۹ نوامبر به پکن رفت و مقامات چينى در ديدار با وى تأکيد کردند که چين مداخله‌اى در امور داخلى پاکستان انجام نمى‌دهد.


خانم عطيه عنايت‌الله عضو شوراى امنيت ملى به‌عنوان نماينده ويژه‌ژنرال مشرف جهت شرکت در مراسم الحاق ماکائوبه چين شرکت نمود.


در ۱۷ ژانويه ۲۰۰۰ ژنرال مشرف با نخست وزير چين در پکن ديدار کرد. در طى اين ديدار نخست وزير چين گفت که کودتاى نظامى در پاکستان اثرى در روابط با چين نخواهد داشت. پاکستان و چين به يکديگر اعتماد دارند و همکارى کامل آنها در آيند ادامه خواهد يافت. در اين ديدار دو کشور موافقت‌نامه‌اى در مورد همکارى اقتصادى و تکنيکى امضاء کردند.


در ۱۳ آوريل ژنرال مشرف در اجلاسى با لى‌لانکيتگ معاون نخست وزير، برحمايت پاکستان از سياست چين واحد (One-China Policy) تأکيد کرد و اظهار اميدوارى نمود که تايوان نظير هنگ‌کنگ و ماکائو چين بازگردانده شود.


در اوت ۲۰۰۰ وزير امور خارجه چين به اسلام‌آباد سفر و با مقامات پاکستانى ديدار و گفتگو کرد. در پايان اين ديدار دو قرار داد در زمينه کمک ۲ ميليون يوانى چين به پاکستان جهت پناهندگان افغانى و ۳ ميليون يوان جهت پروژه‌هاى عمرانى امضاء شد.


مقامات چينى در مناسبت‌هاى مختلف نگرانى خود را نسبت به فعاليت‌هاى غير قانونى گروه‌هاى اسلامى که در استان سين کيانگ چين تحرکاتى دارند، ابزار داشته‌اند.


عبدالستار وزير خارجه پاکستان از تاريخ ۱۶ تا ۱۹ آوريل ۲۰۰ از پکن ديدار نمود تا مقدمات سفر نخست وزير چين به اسلام‌آباد را که قرار است در ۲۱ مه ۲۰۰۱ صورت پذيرد، فراهم نمايد نخست وزير چين جهت شرکت در جشن پنجاهمين سالگرد برقرارى روابط ديپلماتيک بين دو کشور عازم اسلام‌آباد خواهد شد.