امروز چهارشنبه 07 مرداد 1405

Wednesday 29 July 2026

سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را اعلام کند


1405/05/07
کد خبر : 2410892
دسته بندی : اجتماعی
تعداد بازدید : 36 نفر

روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با اشاره به تأخیر در پرداخت معوقات بازنشستگان نوشت: افزایش سنواتی حقوق بازنشستگان سرانجام در خردادماه اعمال شد، اما مطالبات مربوط به فروردین و اردیبهشت همچنان پرداخت نشده و سازمان تأمین اجتماعی نیز تاکنون زمان مشخصی برای پرداخت این معوقات اعلام نکرده است.

این روزنامه با انتقاد از این وضعیت نوشت: اگر قرار بود بازنشستگان مبلغی را به سازمان یا نهادی پرداخت کنند، برای هر روز تأخیر جریمه در نظر گرفته می‌شد، اما اکنون که سازمان باید مطالبات آنان را پرداخت کند، نه خبری از جریمه است و نه حتی زمان مشخصی برای تسویه بدهی‌ها اعلام می‌شود.

در ادامه این یادداشت آمده است که در بسیاری از موارد، مردم هنگام بدهکار بودن با جریمه‌های متعدد مواجه می‌شوند، اما زمانی که طلبکار هستند، مطالباتشان با تأخیر پرداخت می‌شود؛ تأخیری که در عمل از ارزش واقعی پول آنها نیز می‌کاهد.

نویسنده با تأکید بر اینکه پرداخت به‌موقع مطالبات، حق بازنشستگان است، تصریح کرده است: مسئولان سازمان تأمین اجتماعی دست‌کم زمان پرداخت معوقات را به‌صورت شفاف اعلام کنند تا بازنشستگان بتوانند برای هزینه‌های زندگی خود برنامه‌ریزی داشته باشند. به اعتقاد نویسنده، ادامه این بی‌خبری، نگرانی‌های این قشر را افزایش داده است.

در بخش دیگری از این یادداشت با اشاره به شرایط کشور آمده است که بازنشستگان با وجود مشکلات معیشتی، شرایط موجود را درک کرده‌اند و اعتراضات گسترده‌ای نداشته‌اند، اما انتظار دارند مسئولان نیز با در نظر گرفتن وضعیت دشوار زندگی آنان، در پرداخت مطالباتشان تعجیل کنند.

روزنامه جمهوری اسلامی در پایان تأکید کرده است که بازنشستگان از آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه هستند و تسریع در پرداخت معوقات آنان، علاوه بر انجام یک تعهد قانونی، نشانه‌ای از احترام به سال‌ها خدمت این قشر خواهد بود.


لینک کوتاه :
https://www.aftabir.com/article/show/2410892
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید