آفتاب

کرمانشاه آماده میزبانی جشنواره جهانی بوم گردی در سال 2020 است

کرمانشاه آماده میزبانی جشنواره جهانی بوم گردی در سال 2020 است

کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه درخواست این استان برای میزبانی جشنواره جهانی بوم گردی، گردشگری روستایی و عشایری جهان که برای سال 2020 به ایران داده شده است را به رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند شنبه شب در جلسه شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی که با حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سرسرای تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد؛ محور گردشگری پنج هزار و 100 کیلومتری منطقه اورمانات کرمانشاه را دارای ظرفیت بسیار بالای برای میزبانی این جشنواره بزرگ جهانی با داشتن بافت روستایی ویژه و منطقه بکر طبیعی دانست.
او در ادامه منطقه اورامانات کرمانشاه را در بحث جاذبه های بکر طبیعی برای جذب گردشگر به مانند چاه نفت برای اقتصاد و اشتغال دانست و گفت: در سال 98 تمام زیر ساخت های مناطق بوم گردی به ویژه آب و برق، گاز، آسفالت و آنتن دهی تلفن همراه در دستور کار استانداری است.
وی در ادامه اظهار داشت : روستاهای بوم گردی استان کرمانشاه در سال 98 با توجه به ظرفیت بالای استان در این زمینه به تعداد قابل قبولی برسد، زیرا این صنعت قابلیت زیادی در بحث اشتغال و درآمد زایی برای روستاها دارد.
بازوند در بخش دیگر از سخنان خود یکی از مهم ترین محورهای گردشگری استان کرمانشاه را محور راه کربلا دانست و ابراز امیدواری کرد که مرز خسروی در سال جاری بازگشایی شود، زیرا تاثیر بسیار فراوانی در جذب گردشگر مذهبی دارد که می توانند اشتغال و رونق اقتصادی زیاد برای کرمانشاه داشته باشد و از معاون رئیس جمهور خواست در هیات دولت این درخواست مردم استان کرمانشاه را با جدیت پیگیری کنند.
استاندار کرمانشاه در ادامه از واگذاری میزبانی پایتخت نوروزی کشور به کرمانشاه از سوی میراث فرهنگی قدردانی کرد و گفت: مقام معظم رهبری کرمانشاه را چهره زیبای ایران اسلامی توصیف کردند به راستی گوشه و گوشه این استان چهار فصل و زیبا است.
بازوند همچنین به جاذبه های گردشگری ورودی استان از جمله معبد آناهیتا اشاره کرد و از رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور دعوت کرد تا به این دیار سفر کنند و از نزدیک ببینند استان کرمانشاه چقدر ظرفیت بالایی در جذب گردشگر و نقاط دیدنی تاریخی و طبیعی دارد.
وی در پایان یکی از اولویت های مهم استانداری در بحث اشتغال توجه به بحث رونق گردشگری و زیرساخت های آن دانست و از رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور خواست پیگیر ثبت جهانی شدن منطقه اورامانات و طاق بستان استان کرمانشاه شود.
وجود چهار هزار و 200 اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
سال 2020 از سوی سازمان جهانی‌ گردشگری به نام سال 'گردشگری روستایی و عشایری' نامگذاری شده است .
استان کرمانشاه 2 میلیون نفر جمعیت ساکن در 2 هزار و 600 روستا و 34 شهر دارد.
3209/3033
کد N2121965

وبگردی