آفتاب

وجود کارگران مجاز افاغنه در حوزه خدمات شهری شهرداری تهران

وجود کارگران مجاز افاغنه در حوزه خدمات شهری شهرداری تهران

مدیرعامل شرکت شهر سالم با تاکید بر پایش سلامت 4230 کارگر افاغنه فعال در حوزه خدمات شهری و از پاکبانان شهر تهران گفت: کارگران مجاز افاغنه در حوزه خدمات شهری شهرداری تهران فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، حمید چوبینه در نشست خبری امروز چهارشنبه در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص وجود کارگران افاغنه در حوزه خدمات شهری شهرداری تهران گفت:‌ جمهوری اسلامی ایران خدماتی را به پناهندگان و مهاجرینی که وارد کشور می‌شود ارائه می‌کند و این افراد مورد توجه قرار می‌گیرند. اما متاسفانه فشارهای رسانه‌ای و افرادی که دل در گرو دشمنی با این کشور دوخته‌اند بر این طبل می‌کوبند که حقوق بشر برای این افراد در کشور ما رعایت نمی‌شود. اتباعی که در کشور ما با مجوزهای قانونی حضور دارند در حوزه خدمات شهری فعالیت می‌کنند و در راستای ارائه خدمات به آنها 4230 نفر از آنها پایش سلامت شده‌اند و این پایش سلامت با هزینه جمهوری اسلامی ایران انجام شده است.

وی ادامه داد: نگاه شرکت شهر سالم در دوره مدیریت شهری جدید نگاهی عمومی و ملی بوده که شفافیت به عنوان مهمترین رکن این نگاه در نظر گرفته شده و بیشتر وقت و انرژی شرکت شهر سالم در حالی که باید به سمت پرسنل شهرداری تهران معطوف باشد؛ اما نگاهش به ارائه خدمات برای آحاد مردم است.

چوبینه تاکید کرد: هنگامی که سلامت پاکبانان مورد پایش قرار می‌گیرد عقیده داریم که این موضوع یک دغدغه عمومی و ملی است و شهروندان دوست دارند مسئولین به فکر این افراد باشند.

مدیرعامل شرکت شهر سالم در تشریح عملکرد یکساله اخیر این شرکت گفت: مهمترین مسئله برای ما به عنوان یک شرکت وابسته به شهرداری جانمایی درست و منطقی از همکاران خودمان بود که توانستیم ساختار تشکیلاتی شهر سالم به تصویب هیات مدیره برسانیم و برای اخذ مجوزهای لازم به سیستم بالادستی ارائه کردند. همچنین اصلاحاتی در نظام پرداخت همکاران خود ایجاد کرده‌ایم.

وی افزود: آموزش‌های لازم را برای خدمت رسانی با کیفیت که رضایتمندی را نیز به همراه داشته باشد در دستور کار قرار داده‌ایم. دستورالعملی آماده و ابلاغ شد و در زمینه برخوردها طبق آمار رضایتمندی نسبی به دست آورده‌ایم.

چوبینه ادامه داد: در تمام واگذاری‌ها و مشارکت پذیری‌ها فراخوان‌های عمومی را منتشر کردیم تا شرکای خوبی پیدا کنیم و در تمام این مراحل نیز شفافیت در دستور کار قرار داشت. ما برای خدمت رسانی به مردم پیوست‌هایی را ایجاد کردیم و شرکای خود را نیز ملزم کردیم در جهت افزایش درآمدها و ارائه خدمات با کیفیت شاخص‌های این پیوست‌ها را رعایت کنند.

وی با تاکید بر اینکه ظرف یک سال گذشته شرکت شهر سالم 300 درصد رشد سرمایه‌ای و درآمدی داشته است، افزود: اصلاح و بهبود وضعیت درمانی در درمانگاه‌های شهرداری به ویژه مناطق کم برخوردار مورد توجه قرار گرفت که این کار را با تنوع تخصص‌های مختلف و افزایش ساعات پذیرش انجام دادیم. بر همین اساس درمانگاه منطقه 8 شبانه روزی شد. درمانگاه منطقه 10 توسعه خدمات پیدا کرد. درمانگاه‌های منطقه 17 و 19 ساعات و تنوع خدماتشان افزایش پیدا کرد.

چوبینه تاکید کرد: حدود 80 میلیارد تومان به بیمارستان‌هایی که طرف قرارداد شهرداری تهران بودند بدهکار بوده که با افزایش سه برابری پرداخت‌هایمان ظرف 9 ماه گذشته توانستیم 60 میلیارد تومان از این بدهی‌ها را تسویه کنیم تا این بیمارستان‌ها قادر باشند خدمات مناسبی به همکاران ما ارائه کنند.

وی تاکید کرد: در 9 ماهه اخیر 16 هزار کارگر پاکبان شهرداری تهران پایش سلامت‌شان انجام شد. افرادی که در سنوات گذشته به آنها بی مهری شده بود و برای نخستین بار یک درصد حق الزحمه پیمانکاری‌ها که باید صرف خدمات کارگران می‌شد امسال محقق شد. 2500 نفر از این افراد گرفتار بیماری‌هایی بودند که فرصت پرداختن به آنها را نداشتند و اکثرا گرفتار بیماری‌هایی همچون دیابت، فشار خون و سایر بیماری‌های قلبی عروقی بودند.

مدیرعامل شرکت شهر سالم در بخش دیگری از صحبت‌های خود به موضوع HSE گفت: همه باید در شهر آماده باشیم. باید سامانه نظارتی در سطوح پیمانکاری و شهروندی در حوزه HSE وجود داشته باشد. البته باید در فعالیت‌های ایمنی و سلامت مدیریت واحدی داشته باشیم.

وی ادامه داد: بیش از 50 درصد از طلب داروخانه‌های طرف قرارداد با شهرداری تهران ظرف یک سال گذشته به صفر رسیده و تلاش کرده‌ایم ساختارهایی ایجاد کنیم که در آینده حرکت‌های جهشی و سلامت محور بیشتری داشته باشیم.

وی در خصوص انتصاب‌های شرکت شهر سالم گفت: حدود 45 درصد مجموعه مدیران انتصابی از جوانان بوده‌اند، 47 درصد از بانوان و 29 درصد از ایثارگران و جانبازان. بر اساس برآورد شش ماهه‌ای که ما داشته‌ایم 10 میلیارد تومان صرفه جویی در حوزه منابع مالی داشته‌ایم. رشد درآمدها را شاهد بودیم و خدمات خود را کامل کرده‌ایم. همچنین در درمانگاه شهرداری منطقه پنج سه دستگاه سونوگرافی با بهترین برندها مستقر کردیم و یک دستگاه ماموگرافی نیز به زودی در این مرکز مستقر می‌شوند.

چوبینه تاکید کرد: در تمام حوزه‌های کاری کمیته‌های فنی و تخصصی ایجاد کردیم تا هر پزشکی که وارد مجموعه می‌شود تأییدیه‌های فنی را از این کمیته دریافت کند.

وی در خصوص ارائه خدمات این شرکت در اربعین حسینی نیز گفت: با وجود مسئولیت‌های منابع مالی خدمات گسترده‌ای در سه جایگاه این شرکت در کشور عراق با یک چهارم منابع مالی سال گذشته ارائه کردیم و بیش از 28 هزار مورد مراجعه به این مراکز درمانی وجود داشت.

چوبینه در بخش دیگری از صحبت‌های خود از احداث مرکز جامع پیشگیری و درمان سرطان خبر داد و افزود: احداث این مرکز در حال پیگیری است. چرا که افزایش ابتلا به سرطان در کشور ما افزایش پیدا کرده که جای بررسی علل آن وجود دارد که شاید استفاده کمتر از محصولات ارگانیک یکی از دلایل آن باشد. این بیماری نسبت به جمعیت ما در مقایسه با سایر کشورها شاید خیلی بالا نباشد اما باید به فکر باشیم و پیشگیری را در دستور کار قرار دهیم. این مرکز می‌تواند این کار را به درستی انجام دهد. البته مرکز طب کار و پایش سلامت شهرداری نیز به صورت دائمی و به زودی اجرایی خواهد شد.

وی در خصوص اقدامات این شرکت در حوزه کودکان کار نیز گفت: به 18 مرکز درمانی شهرداری تهران دستور داده‌ام روزانه پنج کودک را به صورت رایگان معاینه و درمان کنند. همچنین با شهرداران مناطق 8، 13، 4 و 18 گفت‌وگوهایی را انجام دادیم و آماده‌ایم که در حوزه ایجاد مراکز درمانی سلامت محور به عنوان تسهیل گر در کنار سرمایه گذاران باشیم.

انتهای پیام

کد N2037124

وبگردی