آفتاب

آغاز همکاری جهاد دانشگاهی خوزستان و پارک فناوری استان

آغاز همکاری جهاد دانشگاهی خوزستان و پارک فناوری استان

سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و پارک علم و فناوری استان تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کردند.

به گزارش ایسنا، سیدعلیرضا علوی رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در این مراسم که با حضور مدیر گروه سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت جهاددانشگاهی خوزستان 6 اسفند سال 1396 افتتاح شد و در حال حاضر نیز زیر نظر سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی فعالیت می‌کند.

وی افزود: استفاده از فناوری در حوزه سلامت، با رویکرد فعال کردن دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان و همچنین استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی گروه آموزش سلامت و مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی خوزستان، مهمترین هدف تشکیل این مرکز است.

علوی با اشاره به ضرورت حمایت دانشگاه علوم پزشکی و پارک علم و فناوری از مرکز رشد فناوریی‌های نوین سلامت، تصریح کرد: انجام کارهای بین‌بخشی و هم‌افزایی، مهمترین سیاست جهاددانشگاهی است تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مختلف، خروجی مطلوبی داشته باشیم.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با اشاره به فعالیت مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی خوزستان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر این مرکز از کشور عراق بیمار جذب می‌کند و این آمادگی در جهاد دانشگاهی خوزستان وجود دارد که در حوزه گردشگری سلامت نیز فعالیت‌های خوبی انجام دهیم.

دکتر علی علیزاده، مدیر گروه سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت نیز در این مراسم گفت: استان خوزستان تاکنون در حوزه فناوری‌های نوین سلامت خیلی پرکار نبوده و به همین دلیل شروع فعالیت مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت جهاد دانشگاهی خوزستان را به فال نیک می‌گیریم. انجام کارهای بین بخشی بسیار می‌تواند کمک‌کننده باشد و در بخش‌های مختلف از جمله حوزه دارو و تجهیزات پزشکی نیز می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های بین‌بخشی، کارهایی بین‌المللی انجام داد و از مزیت‌های منطقه‌ای استفاده کرد.

دکتر بابک مختاری، رییس پارک علم و فناوری خوزستان نیز در این مراسم گفت: پارک علم و فناوری خوزستان از سال 87 کار خود را آغاز کرد. در آن سال‌ها تعداد ایده‌هایی که به مرکز رشد دانشگاه شهید چمران اهواز می‌رسید، حدود 40 ایده در سال بود، این در حالی است که پیرو کارهای خوبی که در سال‌های اخیر در استان انجام شده، در جشنواره ایتاپ دانش‌آموزی که هفته گذشته در یک ناحیه آموزش و پرورش اجرایی شد، 126 ایده رسید.

بر اساس اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، وی در پایان افزود: در حال حاضر 84 شرکت دانش‌بنیان در استان خوزستان فعالیت می‌کنند که تعداد اندکی از آنها در حوزه سلامت فعال هستند، این در حالی است که ظرفیت‌های بسیاری برای کار، به ویژه در بخش تجهیزات پزشکی وجود دارد و لازم است پارک علم و فناوری و دانشگاه‌های دولتی در این زمینه از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کنند. جهاد دانشگاهی نیز با داشتن ظرفیت‌های خوبی مانند موسسه آموزش عالی، مرکز درمان ناباروری و فعالیت در حوزه فناوری، می‌تواند در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان موفق عمل کند.

انتهای پیام

کد N1846344

وبگردی