آفتاب
در گفتگو با مهر مطرح شد؛

ناهماهنگی، سد راه توسعه برق رسانی/چالش‌های نوسازی شبکه

ناهماهنگی، سد راه توسعه برق رسانی/چالش‌های نوسازی شبکه

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران گفت:نوسازی تنهابا وجود منابع مالی انجام نمی شود بلکه درتهران هماهنگی در نهادهای مختلف خود از جمله مواردی است که روند اصلاح وضعیت شبکه توزیع برق را بهبود دهد.

غلامرضا خوش خلق در گفتگو با خبرنگار مهر  با تاکید بر اینکه مشکل بزرگ صنعت آب و برق کشور، اقتصاد است گفت: با توجه به تخصص وزیر جدید نیرو و البته با استناد به برنامه ای که به عنوان محور فعالیت های وزارت نیرو تقدیم مجلس شورای اسلامی  شده، به نظر می رسد وزیر نیرو عزم خود را برای حل مشکلات مربوط به حوزه آب که این روزها از آن به عنوان بحران آب یاد می شود، جزم کرده است که امیدواریم به نتیجه مطلوب برسد.

وی همچنین با اشاره به  فرسوده بودن شبکه برق تهران، ادامه داد: شبکه برق پایتخت جزء قدیمی ترین شبکه های برق کشور است. از طرفی حساسیت تامین برق در تهران به دلیل ساختار سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بالاست. در عین حال، با وجود مشکلات مالی همچنان رشد مصرف نیز ادامه دارد.

این مقام مسوول مهم ترین اولویت شرکت برق منطقه ای تهران را بروزآوری نوسازی و بهسازی شبکه برق و توزیع دانست و تصریح کرد: نوسازی و بهسازی تنها با وجود منابع مالی انجام نمی شود بلکه در تهران هماهنگی بین نهادهای مختلف خود از جمله مواردی است که می تواند روند اصلاح وضعیت شبکه توزیع برق را بهبود دهد.

خوش خلق یکی از دغدغه های تامین برق در پایتخت را کمبود زمین عنوان کرد و گفت: نبود هماهنگی های لازم و کافی  همچنین مشکلات مربوط به تامین فضا، وضعیت تامین برق تهران را چالش بر انگیز می کند.

طبق گفته مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران، یکی از مهم ترین مشکلات در تهران، به جز تامین منابع مالی، دادن  مجوزهای دائمی برای  فعالیت در سطح شهر است که می توان در آن صورت کار را با کیفیت و سرعت بیشتری انجام شود.

وی در پاسخ به این پرسش که میزان مصرف برق در تهران با توجه به موقعیت استراتژیکی که دارد، بالاست، چطور باید میزان مصرف  که کمتردر بخش های مولد استفاده می شود را مدیریت کنیم، گفت: اغلب ما اسراف گرایانه فعالیت می کنیم. چنانچه در بسیاری از نهادها شاهد استفاده تمام وقت از برق هستیم که این روند میزان مصرف را به طور قابل توجهی افزایش می دهد. امارهای ثبت شده نشان می دهد در بسیاری از موارد اسراف  رخ می دهد.

این مقام مسئول  با اشاره به اینکه آنچه ما امروز به عنوان برق یا هر محصول دیگری مصرف می کنیم، در حقیقت از آیندگان وام گرفته ایم، اظهار کرد: صرفه جویی کردن به مفهوم کاهش سطح رفاه مردم نیست بلکه انتظار داریم مردم در قالب صرفه جویی،   مصارفی نظیر استفاده دائمی از تجهیزات برقی در تمام طول ۲۴ ساعت را کاهش داده و تجهیزات کم مصرف و استاندارد را وارد چرخه خدمات رسانی خود در زندگی کنند.

کد N1787654

وبگردی