آفتاب

مخالف وزیر پیشنهادی کشور| چه اقدامی برای مقابله با موسسات مالی غیرمجاز کرده‌اید؟

مخالف وزیر پیشنهادی کشور| چه اقدامی برای مقابله با موسسات مالی غیرمجاز کرده‌اید؟

اولین نماینده مخالف رحمانی فضلی پشت تریبون رفت و بررسی موضوعاتی همچون مدیریت بحران در شهرهای شمالی، توانمندسازی پرسنل نیروی انتظامی، سازماندهی اتباع بیگانه و ... از وزیر پیشنهادی وزارت کشور، مورد سئوال قرار داد.

به گزارش خبرآنلاين، علي اسماعيلي نماينده نور و محمود آباد در مخالفت با رحماني فضلي وزير پيشنهادي كشور، صحبت‌هايش را با خواندن شعري در توصيف مازندران آغاز كرد كه با «احسنت» مكرر نمايندگان همراه شد.

او پس از تذكر لاريجاني به موضوع اصلي يعني طرح دلايل مخالفتش با رحماني فضلي پرداخت و گفت: از زحمات 4 ساله كابينه يازدهم تشكر ميكنم كه در شرايط سخت كشور را اداره كردند و در بسياري از بحران ها فائق آمدند. حضورم در مخالفت با برنامه هاي رحماني فضلي به معناي مخالفت با شخص ايشان نيست. من ايشان را نيروي انقلابي و زحمت كش مي دانم. در اين جايگاه لازم ميدانم از تمامي كارشناسان،‌بخشداران و فرمانداران كشور تشكر كنم اما انتقادم از عملكرد 4 ساله ايشان جنبه اصلاحي دارد.

اهم اظهارات اسماعيلي به اين شرح است:

*اول اينكه سال هاي 95 و 96 به عنوان اقتصاد مقاومتي نام گذاري شده است،‌ استاندارهاي شما فرماندهي ستاد اقتصاد را در استان هاي متبوع خود برعهده دارند. توضيح دهيد تا چه اندازه به اين موضوع جامه عمل پوشانده ايد.

*نيك ميدانيم كه مجلس در ادوار گذشته طرح سازمان عمران سواحل و دريا را تصويب كرد و به منظور اجرا به دولت ابلاغ كرد الان پرسش اين است از آن زمان تا كنون چرا اساس نامه اين سازمان پيگيري و اجرا نشده است؟ مسئوليت غرق شدن انسان هاي بي گناه در درياي خزر برعهده كيست؟

*تهديد زباله كه دير زماني است در جهان مدرن و با شيوه جديد مديريت پسماند به فرصت تبديل شده است اما هنوز اين مسئله بلاي جان استان هاي شمالي است. خواسته همه حل اين مشكل است. امروز شيرابه زباله ها به جايي رسيده كه موجودات زنده و حتي دريا خزر را تهديد ميكند.

*براي جلوگيري از مهاجرت روستايي ها به شهرها تاكيد شده است، اما در حال حاضر دهياران كه در سراسر كشور فعاليت ميكنند در شرايط بسيار سخت معيشتي قرار دارند اما مظلومانه به تلاششان ادامه مي دهند. امنيت و ثبات شغلي دهياران مهم ترين دغدغه آنها است. شما براي آنها چه كرده ايد؟

*در 4 سال گذشته تخلفات گسترده موسسات مالي و اعتباري چون ثامن الحج، ميزان و شركت پديده شانديز به اعتماد عمومي آسيب زده است. در اين زمينه وزرات كشور چه اقدامي كرده است و براي آنكه با تخلفات مشابه مواجه نشويم چه تمهيداتي انديشيده است؟

*در سال 92 و 95 بارش برف و طوفان و سيلاب به استان هاي شمالي خسارت فراواني وارد كرده است و به تمام تأسيسات آسيب زده است. از آنجايي كه سازمان مديريت بحران زير نظر وزارت كشور است بگوييد در جهت خسارت اين بحران ها چه اقدامات اساسي تمهيد شده است؟ بودجه ماده 10 و 12 مديريت بحران براي استان هاي بحران زده چرا به عدالت توزيع نمي شود؟ مگر وزارت كشور پيگيري مطالعه و ارتقا تقسيمات كشوري نيست پس پاسخ خواسته هاي اين حوزه را چه كسي بايد بدهد؟

*پرسنل خدوم نيروي انتظامي در حفظ و حراست از شهرهاي مختلف فعاليت ميكنند،‌ماموريت آنها بسيار اما امكاناتشان حداقل است. چرا براي توانمند سازي پرسنل نيروي انتظامي اقدام نمي شود.

*يكي از ماموريت هاي وزارت كشور، ساماندهي اتباع بيگانه غيرمجاز است. آنهايي كه از تمام امكانات اين كشور، استفاده ميكنند و در برابر استفاده از خدمات هيچ پرداختي به دولت ندارند. چرا نبايد اين افراد پرداختي داشته باشند؟ چرا نبايد اين افراد شناسنامه دار شوند؟ آيا پروژه دستگيري و بازگشت اتباع بيگانه نتيجه بخش بوده است؟ چرا نباید در این شرایط حساس که داعش به کشور حمله می کند هویت اتباع خارجی مشخص شود؟  اگر نبوده است چرا برنامه اي ارائه نكرده ايد؟ آسيب هاي اجتماعي مثل اعتياد، طلاق،‌حاشيه نشيني و... را توانستيد كاهش دهيد؟ راهكار پيشنهادي شما چيست؟

این خبر در حال تکمیل است...

29217

 

کد N1752480

وبگردی