آفتاب

فرماندار جدید شهرستان ویژه چابهار معرفی شد

فرماندار جدید شهرستان ویژه چابهار معرفی شد

چابهار- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان در مراسمی با حضور شماری از مسئولان و قشرهای مختلف مردم، ایوب درویشی را به عنوان معاون جدید استاندار و فرماندار شهرستان ویژه چابهار معرفی کرد.

به گزارش ایرنا، علی اوسط هاشمی در ادامه سفر به جنوب سیستان و بلوچستان عصر روز شنبه در نشستی با حضور مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی و معتمدان و بزرگان طوایف شهرستان چابهار ایوب درویشی را به عنوان فرماندار جدید این شهرستان معرفی و از خدمات احمد علی موهبتی فرماندار سابق این شهرستان تقدیر کرد.
ایوب درویشی پیش از این مسئولیت فرمانداری نیکشهر، مدیرکل امور اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان و مدیر کل منابع انسانی و تحول اداری استانداری اصفهان را عهده دار بوده است و سابقه فرمانداری شهرهای مهم استان اصفهان از جمله خمینی شهر را نیز در کارنامه خود دارد.
وی دارای مدرک دکترای علوم سیاسی است.
احمدعلی موهبتی فرماندار سابق چابهار در ۲۷ دی ‌سال گذشته (1395) به سمت فرماندار تربت حیدریه منصوب و معرفی شد که از آن پس مدتی سرپرستی فرمانداری ویژه چابهار را بیژن بختیار با حفظ سمت فرمانداری کنارک بر عهده داشت و سپس ایوب درویشی سکانداری سرپرستی فرمانداری این شهرستان ویژه را عهده دار بود که اکنون با حکم صادره از سوی وزیر کشور به عنوان معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار منصوب شد.
** استاندار سیستان و بلوچستان: بزودی مشکلات حاشیه نشینی و بی آبی شهر و روستاهای چابهار مرتفع می شود
علی اوسط هاشمی در این نشست گفت: بزودی مشکلات برق، آب، سندمالکیت واحدهای مسکونی و زیرساخت های محلات حاشیه نشین و بی آبی شهر و روستاهای چابهار مرتفع می شود.
وی اظهار داشت: شهرستان چابهار سالهاست با مشکلات بی آبی، حاشیه نشینی و کمبود فضای آموزشی رو به روست و از کمبود زیرساخت ها رنج می برد.
وی افزود: به منظور توسعه و پیشرفت شهرستان چابهار با وجود مشکلات فراوانی که در شاخص های توسعه انسانی دارد طرح های خوبی نظیر توسعه بندر شهید بهشتی با 940 میلیون دلار، گازرسانی، پتروشیمی و راه آهن در این شهرستان در حال اجراست.
وی بیان کرد: طرح لوله گذاری برای انتقال گاز از ایرانشهر به چابهار در چند قطعه در حال اجراست که تاکنون 24 کیلومتر از این طرح انجام شده است و بزودی گاز به چابهار خواهد رسید.
استاندار سیستان وبلوچستان تصریح کرد: برای حل مشکلات آب و برق در سراسر استان سیستان وبلوچستان بیش از 18 هزار میلیارد ریال (هزار و 800 میلیارد تومان) اختصاص پیدا کرده است که بسیاری از مشکلات این استان مرتفع خواهد شد.
هاشمی با بیان اینکه ساخت مجتمع های آبرسانی یکی از راهکارها برای حل مشکلات بی آبی در روستاهای استان است، خاطرنشان کرد: مجتمع آبرسانی به 69 روستای بخش لاشار، مجتمع آبرسانی پلان، تلنگ پیرسهراب و مجتمع 207 روستایی بخش دشتیاری بزودی تکمیل و بهره برداری می شوند.
وی گفت: زیرساخت های بندر چابهار می تواند نقش ملی و منطقه ای ایفا کند و مزیت های آن نیز می تواند با سایر بنادر رقابت کند.
وی ترانزیت، ترانشیپ و تجارت را از مزیت های مهم بندر چابهار عنوان کرد و افزود: توسعه روابط بندر چابهار با کشورهای آسیای میانه به ویژه افغانستان می تواند موجب توسعه شود.
وی تکمیل زیرساخت های ریلی، هوایی، زمینی ودریایی را از ضرورت های مهم در چابهار عنوان کرد.
وی مطالعه آب های ژرف را از کارهای مهم در حوزه آب عنوان کرد و افزود: با اقدامات انجام شده در سالهای آینده مشکلات آب و حاشیه نشینی مرتفع می شود.
استاندار سیستان وبلوچستان گفت: برای حل مشکلات بهداشتی درمانی و ارتقای شاخص های سلامت بزودی بیمارستان 540 تختخوابی در چابهار کلنگ زنی می شود و هم اینک اقدامات اولیه برای آن انجام شده است.
هاشمی رهاسازی آب سد زیردان و پیشین برای استفاده کشاورزان و آشامیدنی را از ضرورت های منطقه دانست و افزود: یکی از بزرگترین دغدغه های مردم و مسئولان در سیستان وبلوچستان کمبود آب است.
وی گفت: همه مشکلات مردم براساس اولویت پیگیری خواهد شد و در دستور کار مسئولان قرار دارند.
امام جمعه موقت اهل سنت چابهار نیز در این نشست گفت: حل مشکلات بی آبی، بهداشتی، حاشیه نشینی، زیرساختهای مرز ریمدان و آموزشی در شهر و روستاهای این شهرستان از خواسته های مهم مردم است که باید مورد توجه مسئولان استانی وکشوری قرار گیرد.
مولوی عبدالواحد بزرگزاده اظهار داشت: مردم شهرستان چابهار از چندین دهه پیش تاکنون با مشکلات شدید بی آبی مواجه و در کنار آب های بی کران اقیانوسی بدنبال قطره ای آب برای نوشیدن هستند.
وی افزود: واقعا جای بسی تاسف است که بیش از 120 هزار نفر جمعیت شهر چابهار در هفته ای یک روز آب داشته باشند و سالها آب جیره بندی باشد.
وی گفت: سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز 48 سانتی مترمربع است که در مقایسه با حدود 6 متر کشوری ناچیز است.
امام جمعه موقت اهل سنت چابهار گفت: کارهای خوبی در زمینه توسعه بندر شهید بهشتی، ایجاد خط آهن، انتقال گاز و طرح های بزرگ و کوچک دیگر در حال انجام است که باید در کنار اینها آب مورد نیاز مردم نیز تامین شود نباید مردم روستاهای چابهار با روزانه 15 لیتر آب روزگار بگذرانند.
وی خواستار ارتقای شاخص های بهداشتی درمانی، اختصاص پزشک وتوجه به احداث بیمارستان 64 تختخوابی پلان شد و خاطرنشان کرد: حل مشکلات برق و آب و مالکیت اراضی حاشیه نشینان، اجرای طرح هادی در بیش از 300 روستا، احداث سالن ورزشی و ورزشگاه روباز در روستاهای پرجمعیت مورد تاکید و خواسته مردم است.
به گزارش ایرنا شهرستان چابهار بر اساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**6081 خبرنگار: رستم کریمی نژاد ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی
کد N1737857

وبگردی