آفتاب

پیش‌بینی ۲ میلیارد دلار اوراق مشارکت در بخش حمل و نقل عمومی

پیش‌بینی ۲ میلیارد دلار اوراق مشارکت در بخش حمل و نقل عمومی

معاون برنامه‌ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران گفت: اولویت اصلی بودجه سال ۹۶ شهرداری تهران حمل و نقل عمومی است و ۲ میلیارددلار اوراق مشارکت در بخش حمل و نقل عمومی پیش بینی شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر امانی با بیان این که  طی دوره ۱۰ ساله گذشته مدیریت شهری در تهران  هرساله لایحه بودجه برابر قانون و در موعد مقرر-اواخر دی ماه- تقدیم شورای شهر شده است گفت: تلاش کرده ایم با نگاهی واقع گرایانه ردیف های درآمدی را مطرح و پیشنهادات را به نحوی ارائه کنیم که در تحقق آن هیچ گونه مشکلی بوجود نیایید، بودجه سال آینده مدیریت شهری پایتخت در جلسه علنی سه شنبه هفته جاری به شورای شهر  ارایه خواهد شد تا مراحل تصویب را در شورا سپری و در موعد مقرر به شهرداری تهران ابلاغ شود.

امانی با اشاره به اینکه بودجه سال ۱۳۹۶ شهرداری تهران با سال ۱۳۹۵ تفاوت عمده ای ندارد، خاطرنشان کرد: باتوجه به محدودیت هایی که داریم برای سال آینده تنها در بخش هایی که قانون ما را مکلف کرده است افزایش بودجه داشته ایم. به عنوان نمونه باید تاکید کنم که قانون شهرداری را موظف کرده است که سالانه افزایش حقوق کارمندان را در بودجه لحاظ کند.

سهم ۴۰ درصدی حمل و نقل عمومی در بودجه سال آینده شهر تهران

معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با بیان اینکه بودجه سال ۹۶ به نسبت سال قبل تنها  ۳.۴ درصد افزایش پیدا کرده است، گفت: توسعه حمل‌ونقل عمومی در پایتخت در صدر اولویت‌های بودجه شهرداری قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه تقریبا ۳۳درصد بودجه سال آینده شهرداری تهران اختصاص به توسعه حمل و نقل عمومی در پایتخت دارد، عنوان کرد: ۲ میلیارد دلار اوراق مشارکت نیز پیش بینی کرده ایم که با احتساب این مبلغ؛ سهم حمل و نقل عمومی در بودجه سال ۹۶ به ۴۰ درصد خواهد رسید.

 کاهش هزار و ۵۰۰ میلیاردی درآمد های پایدار شهر تهران

امانی در ادامه نکته قابل توجه در بودجه سال آینده شهرداری تهران را کاهش بخشی از درآمدهای پایدار مدیریت شهری اعلام کرد و افزود: متاسفانه دولت یازدهم سهم شهرداری های کلان شهرها از محل دریافت مالیات بر ارزش افزورده در برنامه ششم را هم کاهش و هم مکانیزم توزیع را تغییر داده است که این موضوع قطعا مدیران شهری را با مشکل مواجه خواهد کرد.

وی  تاکید کرد: ما پیش بینی می کنیم درآمدهای پایدار پایتخت درسال آینده به نسبت سال جاری حداقل هزار و پانصد میلیارد کاهش پیدا کند.

معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورا شهرداری تهران تاکید کرد: گرچه با توجه به برنامه ششم توسعه دولت سهم درامدهای پایدار کم می شود اما شهرداری تهران همچنان تلاش می کند تا درآمدهای ناپایدار را در سال آینده افزایش ندهد.

امانی با تاکید بر اینکه همواره کاهش هزینه ها و توجه به اقتصاد مقاومتی سرلوحه فعالیت ها و اقدامات شهرداری در پایتخت بوده است، ادامه داد: شهرداری تهران در تلاش است که با کاهش هزینه ها و همچنین  صرفه جویی بیشتر کمبود درآمدهای پایدار را جبران کند.

مهدی پندار، مدیرکل برنامه وبودجه شهرداری تهران با اشاره به فرا رسیدن زمان ارائه  لایحه بودجه پیشنهادی سال۹۶  به شورای اسلامی شهرتهران، خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین وظایف پیش روی اداره کل برنامه و بودجه شهرداری تهران، رصد وضعیت ارتقای فرآیند ماموریت ها و فعالیت های اجرایی و فنی بدنه مدیریت شهری است تا بدین وسیله مشخص شود تا چه اندازه نظام مند شده اند.

 مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران با اشاره به اینکه توجه به بهره گیری از نظام فنی و اجرایی در بودجه ریزی به معنای تاکید بر مهندسی بودجه در شهرداری تهران است، خاطر نشان کرد: در تنظیم بودجه پیشنهادی سال آینده شهرداری تهران  سه حوزه راهبردهای اساسی، لایحه پیشنهادی و پیوست‌های سیاست‌های اجرایی مورد توجه قرار گرفته است.

پندار اعلام کرد: اداره کل برنامه و بودجه شهرداری تهران با بررسی نتایج بدست آمده از  گزارش های کمیته های کارشناسی معاونت نظام فنی و اجرایی  درباره رویه های اجرایی و ساختاریدر بودجه سال ۹۶، تصمیم گیری می کند.

بازگذاری در محلات مرغوب درآستانه اشباع است

محمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه سیاست های مبنی بر نحوه تدوین بودجه سال ۹۶ اعلام شده است، عنوان کرد: یکی از مهمترین اقداماتی که باید از سوی دولت و مجلس برای شهرداری ها صورت بگیرد، نحوه تامین درآمدهای پایدار است که اگرچه اقداماتی در این راستا انجام شده است اما هنوز شاهدیم که شهرداری های کلانشهرهای کشور قسمت عمده درآمد خود را از درآمدهای ناپایدار تامین می کنند.

وی با تاکید بر اینکه چند سالی است با رکود ساخت و ساز مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: این مهم کاهش قابل توجه پروانه های ساختمانی در شهر تهران را در پی داشته است و این امر می طلبد تا شورای شهر نیز در تدوین و تصویب بودجه یک رویکرد متفاوتی را اتخاذ کند.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: با توجه به اینکه بارگذاری در حوزه کاربری های درآمد زا همانند تجاری، اداری و خدماتی در مناطق و محلات مرغوب شهر تهران در آستانه اشباع است، باید رویکردهای نظارتی از سوی شورای شهر، کمیسیون های تخصصی شورای عالی شهرسازی و معماری و کشور بر این موضوع صورت گیرد.

کد N1605185

وبگردی