آفتاب

پزشکان جویای پول یا جوانان جویای نام!

پزشکان جویای پول یا جوانان جویای نام!

بایستی از وزیر بهداشت سوال کرد چرا علیرغم لایحه دولت سخن می‌گوید و چرا قائم مقام ایشان آقای دکتر حریرچی پای ثابت برنامه‌های شب و روز تلویزیون شده و در تمام این برنامه‌ها به خلاف لایحه دولت حرف می‌زند؟

دیروز وزیر بهداشت در مصاحبه‌ای تند مخالفان ادغام درمان تأمین اجتماعی را "جوانان جویای نام"خطاب کرد و در این مصاحبه با ادبیاتی تند مخالفان ادغام درمان تأمین اجتماعی را مورد خطاب قرار داد.

این در حالی است که مخالفان ادغام درمان تأمین اجتماعی در سازمان بیمه سلامت و انتقال آن به زیرمجموعه وزارت بهداشت غالباً بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی هستند که بیش از 50 سال عمر داشته و بعضاً اندازه سن آقای وزیر بهداشت کار کرده و زحمت کشیده‌اند و از دسترنج خود حق بیمه‌ای را کنار گذاشته‌اند تا در روزگار پیری از عواید آن بهره‌مند شوند. ولی بایستی دید وزیر بهداشت خودش جوان است یا پیر؟ جوانی یا پیری به سن شناسنامه‌ای نیست بویژه آنکه ایشان احتمالاً منظورشان جوانی و پیری از نظر سن مدیریتی بوده است. حال باید از ایشان پرسید که خودشان قبل از اینکه وزیر شوند چقدر سابقه اجرایی داشته‌اند. آیا معاون وزیر، مدیرکل یا معاون مدیرکل بوده‌اند؟

سوال مهمتر اینکه اساساً ایشان چگونه وزیر شده‌اند؟ جواب این سوال را خودشان در 20 مرداد ماه سال 1392 در بازدید و مصاحبه با خبرگزاری تسنیم داده‌اند (شناسه خبر 114461- http://www.tasnimnews.com/fa/news/1392/05/20/114461).

ایشان در پاسخ به سوال خبرنگار که "چطور به شما پیشنهاد مسئولیت وزارت بهداشت ارائه شد؟"گفته است چون آقای دکتر روحانی و خانواده شان برای امور چشم پزشکی خود به مطب و بیمارستان خصوصی من مراجعه می‌کردند" حال بایستی از وزیر بهداشت پرسید اگر رئیس جمهور محترم برای امور مربوط به چشم پزشکی و عینک خود و خانواده‌اش به مطب و بیمارستان شما مراجعه نمی‌کردند و با شما آشنا نمی‌شدند، جنابعالی چطور این نام و نشان را می‌یافتید که بتوانید با امپراطوری رسانه‌ای وسیع تحت امر وزارت بهداشت چند میلیون بیمه شده تأمین اجتماعی مخالف ادغام درمان تأمین اجتماعی را جوانان جویای نام بنامید؟ آیا با این تعبیر شما مجلس نهم و اعضای کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس نهم که با پیشنهاد ادغام مخالفت کردند جوانان جویای نام هستند؟ آیا اگر تشکل‌های کارگری کارفرمایی و بازنشستگی یا نمایندگان فعلی مجلس با ادغام مخالفت کنند بایستی آنها را جوانان جویای نام قلمداد کرد؟ آیا وقتی دولت به عنوان یک ساختار واحد تصمیم گرفت که در لایحه برنامه ششم بحث ادغام بیمه‌ها مطرح نشود بایستی کل دولت و مسئولین سازمان برنامه و بودجه را جوانان جویای نام قلمداد کرد؟

بایستی از وزیر بهداشت سوال کرد چرا علیرغم لایحه دولت سخن می‌گوید و چرا قائم مقام ایشان آقای دکتر حریرچی پای ثابت برنامه‌های شب و روز تلویزیون شده و در تمام این برنامه‌ها به خلاف لایحه دولت حرف می‌زند؟ حال بایستی گفت آقای حریرچی جوان جویای نام است یا بیمه‌شدگان و بازنشستگان تأمین اجتماعی صرفنظر از اینکه وزیر بهداشت در همان مصاحبه این مخالفان ادغام بیمه‌ها را بی‌اخلاق نیز قلمداد کرده است آیا آقای دکتر ظریف، آقای دکتر پزشکیان و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و ... که مخالف با برخی سیاست‌های وزیر بهداشت حرف می‌زنند هم جوانان جویای نام هستند؟

بایستی به وزیر بهداشت گفت که مشکل از افتادن کار به دست جوانان جویای نام نیست بلکه از اینست که کار دست پزشکان جویای مال افتاده است وقتی براساس گزارش رسمی بخش مالی وزارت بهداشت که در روزنامه سپید بیستم شهریور امسال چاپ شده است دانشگاه‌های علوم پزشکی۲۵۰۰ میلیارد تومان پول در بانکها سپرده گذاشته‌اند که سود بگیرند و پول پزشکان وپرستاران را نداده‌اند تا موضوع را گردن تامین اجتماعی بیاندازند مشخص می‌شود که چه کسانی بی‌اخلاقی می‌کنند.

یادداشت: علی اصغر فراهانی

کد N1537256

وبگردی