آفتاب

مراکز تشخیص هویت تجیز می‌شوند/ شناسایی مناطق آلوده به قاچاق با برنامه‌ریزی صحیح

مراکز تشخیص هویت تجیز می‌شوند/ شناسایی مناطق آلوده به قاچاق با برنامه‌ریزی صحیح

رئیس پلیس آگاهی ناجا برنامه‌های مهم پلیس در سال 95 را تشریح کرد.

به گزارش ایلنا، سردار محمدرضا مقیمی در بیست و یکمین همایش سراسری فرماندهان، روسا و مدیران ناجا با اشاره به اهداف برنامه 5 ساله ششم توسعه اظهار کرد: ارتقای توان علمی و حرفه‌ای، سرعت کشف جرایم به ویژه جرایم سازمان‌ یافته و مهم و همچنین توسعه کمی و کیفی خدمات انتظامی متناسب با افزایش تسهیلات ، سرعت و سطح پاسخگویی، از اهداف مهم پلیس آگاهی است.

وی با بیان اینکه برای تحقق این اهداف دو رویکرد مشخص شده، رویکرد اول را تقویت و توسعه فعالیت‌های اطلاعاتی برشمرد و گفت: کار علمی و اطلاعاتی برای پرونده های تشکیل شده و تکمیل مستندات پرونده قبل از دستگیری با توجه به قانون جدید آیین دادرسی کیفری یک ضرورت غیرقابل انکار است.

مقیمی بهره‌گیری از تجهیزات و آزمایشگاه‌ها در کشف علمی جرم را رویکرد دوم معرفی کرد و گفت: تجهیز مراکز تشخیص هویت یکی از اولویت‌ها در راستای این رویکرد است.

وی ادامه داد: ایمان و اعتقاد پلیس آگاهی به کشف علمی جرم، توجه به تیم‌های بررسی صحنه جرم به عنوان سرانگشتان پلیس‌ آگاهی و اعتقاد راسخ به بهره‌وری از قانون طلایی صحنه جرم در تحقق رویکرد دوم حائز اهمیت است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا اولویت مأموریت‌های ابلاغی پلیس آگاهی را برابر منویات فرماندهی کل قوا مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مبارزه با سرقت و مبارزه با جرایم مهم و خشن معرفی کرد.

وی با اشاره به اولویت مأموریتی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال 94 گفت: محور فعالیت استان‌ها در مأموریت مبارزه با قاچاق، بر مبنای تدابیر سردار فرماندهی ناجا در قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز است. مأموریت مقابله و کشف ملاک نیست بلکه جلوگیری از ورود کالای قاچاق به کشور ملاک و معیار است.

وی بر جلب مشارکت و مسئول سازی سایر دستگاه‌ها در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز با ارتقاء تعاملات برون‌سازمانی تأکید کرد و افزود: باید ریشه‌یابی جرم قاچاق در حوزه سرزمینی استان‌ها محقق شود.

مقیمی با تأکید بر لزوم تقویت و تجهیز رده‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز عنوان کرد: پیشگیری و مقابله با قاچاق کالاهای هدف، باید مدنظر قرار گیرد.

وی همچنین بر شناسایی مناطق آلوده به قاچاق با برنامه‌ریزی صحیح تأکید کرد و افزود: آسیب‌شناسی پرونده‌های ملی و مهم کالای قاچاق نیز یک ضرورت است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا در ادامه مأموریت مبارزه با سرقت و جرایم خشن در سال 95 را یک اقدام حائز اهمیت دانست و گفت: انجام این مأموریت باید به افزایش احساس امنیت در جامعه منتج شود.

وی بر کشف به همراه استرداد اموال مالباخته و همچنین برخورد مناسب و حرفه‌ای مأموران با مالباختگان تأکید کرد.

این مقام‌عالی انتظامی بر ادامه روند مسئول‌سازی نهادها و ارگان‌های دولتی و خصوصی در ایفای نقش خود تأکید کرد و گفت: باید بر استفاده حداکثری از توان سازمان در راستای اقدامات پیشگیرانه و پیشدستانه تمرکز شود.

کد N1242367

وبگردی