آفتاب
در پارک علم و فناوری یزد صورت گرفت

ساخت «پرینتر سه‌بعدی رومیزی» و «سامانه پزشکیار همراه ناظر بر سلامت قلب»

ساخت «پرینتر سه‌بعدی رومیزی» و «سامانه پزشکیار همراه ناظر بر سلامت قلب»

دو طرح «پرینتر سه‌بعدی رومیزی» و «سامانه پزشکیار همراه ناظر بر سلامت قلب» در مرکز نوآوری پارک علم و فناوری یزد به مرحله اجرا رسید.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، میثم بخشی و امیرمحمد شفیعی، مجریان طرح پرینتر سه بعدی رومیزی در جلسه ارائه این طرح اظهار کردند: دستگاه پرینتر سه بعدی یکی از مهمترین ماشین‌آلات فناوری «نمونه‌سازی سریع» (Rapid prototyping) است. این دستگاه‌ها که با تکنیک‌های مختلف عمل می‌کنند، مواد را به صورت لایه لایه در کنار هم قرار داده و محصول را در ضریب‌های دقت مختلف تولید می‌کنند.

این گروه ادامه دادند: در فناوری «نمونه‌سازی سریع» (Rapid prototyping)، قطعه به صورت لایه لایه تشکیل می‌شود. در واقع، ذرات قطعه در کنار یکدیگر قرار گرفته و محصول را تشکیل می‌دهند. به این ترتیب، محدودیت‌های ساخت به حداقل می‌رسد و ضعف تکنولوژی CNC پوشش داده می‌شود.

این گروه با بیان این‌که می‌توان از این دستگاه جهت چاپ بردهای الکترونیکی (PCB) استفاده کرد، اظهار کردند: تمام کسانی که با طراحی و تولید یک قطعه جدید سر و کار دارند، می‌توانند برای بهبود عملکرد خود و کاهش هزینه‌های جانبی و ناخواسته قالب سازی، از فناوری‌های «نمونه‌سازی سریع» استفاده کنند.

محمدصادق جنگجو نیز با اشاره به طرح خود با عنوان «سامانه پزشکیار همراه ناظر بر سلامت قلب» گفت: این سامانه به صورت همیشگی به بیمار قلبی متصل است و نوار قلب و ضربان قلب وی را به صورت آنلاین دریافت و برای پزشک ارسال می‌کند.

وی تصریح کرد: این سامانه پزشک را قادر می‌کند تا هر لحظه که اراده کند، در جریان وضعیت قلبی بیمار قرار گیرد. علاوه بر این سامانه مذکور، هزینه چک کردن بیمار و بررسی بیماری‌های قلبی بیمار را به شدت کاهش می‌دهد.

انتهای پیام

کد N1019551

وبگردی