آفتاب
قره‌شیخلو:

دولتی‌شدن فعالیت‌های قرآنی به نفع حرکت قرآنی نیست

دولتی‌شدن فعالیت‌های قرآنی به نفع حرکت قرآنی نیست

رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم دولتی‌شدن فعالیت‌های قرآنی را به نفع حرکت قرآنی کشور ندانست و ضمن درخواست از حافظان دارای مدرک تخصصی و مردم برای سرعت بخشیدن به تحقق خواسته رهبر انقلاب برای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن از دستگاه‌های اجرایی نیز خواست از مردم حمایت کنند.

رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم دولتی‌شدن فعالیت‌های قرآنی را به نفع حرکت قرآنی کشور ندانست و ضمن درخواست از حافظان دارای مدرک تخصصی و مردم برای سرعت بخشیدن به تحقق خواسته رهبر انقلاب برای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن از دستگاه‌های اجرایی نیز خواست از مردم حمایت کنند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مهدی قره‌شیخلو در همایش 200 حافظ کل قرآن کریم دارای مدرک تخصصی استان قم با اشاره به اهداف برگزاری 16 همایش از این دست در سراسر کشور گفت: درخواست برای تشکیل یک جلسه حفظ قرآن کریم با محوریت هر یک از حافظان کل قرآن کریم دارای مدرک تخصصی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان یکی از اهداف این همایش‌هاست.

حرکت جدی برای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن وجود ندارد

وی با اشاره به این‌که «امروز پنج سال از درخواست رهبر معظم انقلاب برای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم می‌گذرد» افزود: با وجود تلاش‌های فراوان، شاهد حرکت جدی در این خصوص نیستیم و امیدواریم روزی بتوانیم این مژده را به ایشان بدهیم که مطالبه‌شان محقق شده است و 10 میلیون حافظ قرآن در کشور داریم.

رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم از حافظان دارای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم به عنوان سربازان اصلی در زمینه تحقق این مطالبه رهبری نام برد و تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی هم باید در حد توانشان از این عزیزان حمایت کنند تا متخصصان حفظ قرآن کریم با تشکیل جلسات مردمی، نقش محوری را در این میدان ایفا کنند.

نگذارید امور قرآنی کشور تابعی از نوسانات بودجه دولت باشد

قره‌شیخلو با اشاره به نوسانات موجود در بودجه دولت با توجه به درآمدهای کشور گفت: جلسات قرآن باید توسط خود مردم اداره شوند چرا که وابستگی فعالیت‌های قرآنی به بودجه‌های دولتی تابعی از نوسانات آنها خواهد بود.

وی، وظایف دستگاه‌های اجرایی را در زمینه حمایت از فعالیت‌های قرآنی یادآور شد و گفت: البته ما نباید از وظایفمان در این باره شانه خالی کنیم و به اندازه مقدوراتمان در خدمت دوستان هستیم.

تشکیل اولین انجمن حافظان قرآن کریم در استان قم

این قاری بین‌المللی قرآن کریم، ایجاد ارتباط، تعامل و هم‌اندیشی بین حافظان کل قرآن کریم دارای مدارک تخصصی را برای بررسی راهکارهای تحقق مطالبه مقام معظم رهبری، از دیگر اهداف این همایش‌ها دانست و پیشنهاد کرد که استان قم با توجه به ظرفیت‌هایش مؤسس اولین انجمن حافظان کل قرآن کریم کشور باشد.

به گفته قره‌شیخلو ایجاد فضایی آموزشی برای دارندگان مدارک تخصصی درجه دو و سه به منظور ترغیب آنها برای ارتقای سطح تخصصی و اخذ مدرک درجه یک، دیگر هدف این همایش‌های یک روزه است.

رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم با اشاره به این‌که «در طول 9 دوره برگزاری طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم از بین 40 هزار شرکت کننده فقط 10 نفر توانسته‌اند مدرک تخصصی درجه یک را کسب کنند» افزود: البته کسب این درجه کاری مشکل است چرا که افراد علاوه بر حفظ کل قرآن باید به ترجمه، مفردات و تفسیر 15 جزء قرآن کریم تسلط و 10 سال نیز سابقه تدریس حفظ قرآن کریم داشته باشند.

وی تعداد حافظان قرآن دارای مدرک تخصصی درجه 2 را نیز قریب به 100 نفر اعلام کرد و خواستار حضور آنها در آزمون مدرک درجه یک شد.

بر اساس این گزارش، در مجموع برگزاری 9 دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم یک‌هزارو 450 نفر موفق به اخذ مدرک تخصصی شده‌اند که بیش از یک‌هزار و 300 نفر آنها حافظ درجه سه یعنی حافظان کل قرآنی هستند که علاوه بر حفظ، فقط بر ترجمه و مفاهیم قرآن تسلط دارند.

انتهای پیام

کد N854601

وبگردی