آفتاب
مدیر مرکز تخصصی ستاد اقامه نماز:

نماز بهترین تجلی عبودیت در ایام اعتکاف است

نماز بهترین تجلی عبودیت در ایام اعتکاف است

مدیر مرکز تخصصی ستاد اقامه نماز گفت: هدف ستاد اقامه نماز از اعزام 60 مبلغ به 20 استان کشور این است که هر کسی، دغدغه تبلیغ نماز پیدا کند و در بین افراد جامعه، انگیزه رشد و تقویت نماز ایجاد شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق کفیل در گفت‌وگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با ارایه گزارشی از اعزام مبلغین ستاد اقامه نماز در ایام اعتکاف، اظهار کرد: اعتکاف بهترین زمان و بهترین فرصت برای پیوند با خدای متعال است و در همین زمان بهترین حلقه اتصال با حضرت حق نماز است. بهترین تجلی عبودیت و مسیر پیشرفت و تغییر در نظام زندگی را با نماز به دست می‌آوریم و به تعبیری اعتکاف زمان خوبی برای اقامه نماز است.

مدیر مرکز تخصصی ستاد اقامه نماز در ادامه با بیان این‌که «بر همین اساس ستاد اقامه نماز برای ترویج و پرورش نماز در سراسر کشور مبلغینی را اعزام کرده است» گفت: مرکز تخصصی نماز با همکاری ستادهای اقامه نماز کل کشور، حدود 60 مبلغ نماز را به 20 استان کشور اعزام کرده تا در بین معتکفین حاضر شده و مطالبی را پیرامون نماز در دو محور اصلی بیان کنند.

وی با بیان این‌که «رشد نماز در جامعه سبب تغییر سبک زندگی و جلوگیری از غلبه شیطان و نفس اماره می‌شود» گفت: هدف اول مبلغین این است که به معتکفین یاد بدهند که اگر خودشان طعم نماز را چشیده‌اند کاری کنند که دیگران هم شیرینی لذت عبادت در نماز را بچشند.

کفیل افزود: محور بعدی که مبلغان مدنظر دارند این است که علاوه بر اینکه خودشان همیار نماز هستند، کاری کنند که افراد در جامعه هم نسبت به نماز بی‌تفاوت نباشند. همان‌گونه که مریض یا گرفتاری را می‌بینیم به دنبال درمان برای درد او هستیم اگر می‌بینیم کسی با نماز فاصله دارد باید به دنبال درمان آن باشیم چراکه بزرگ‌ترین درد دوری از نماز است. طبق تعبیر صدیقه طاهره (س) کسی که نماز را سبک بشمارد به 13 بلا گرفتار می‌شود.

مدیر مرکز تخصصی ستاد اقامه نماز یادآور شد: همچنین مبلغین در بین معتکفین حاضر می‌شوند و در حلقه‌ها و گفت‌وگوهای آنها به ارایه راهکارهایی برای ترویج نماز می‌پردازند و به سوالات آنها پاسخ می‌دهند. یکی از سوالات اساسی که برای خانواده‌ها وجود دارد این است که اگر فرزند آنها نماز نمی‌خواند و یا تارک‌الصلاتی در بین خانواده وجود دارد چگونه باید با آنها برخورد کنند و به شبهاتی پیرامون مسائل نماز پاسخ می‌دهند.

انتهای پیام

کد N809422

وبگردی