آفتاب

وزیر اطلاعات: انقلاب ایران با هیچ کدام از ‌نظریه‌ پردازی‌ های ‌غربی ‌قابل مقایسه نیست

وزیر اطلاعات: انقلاب ایران با هیچ کدام از ‌نظریه‌ پردازی‌ های ‌غربی ‌قابل مقایسه نیست

وزیر اطلاعات‌ با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران با هیچ یک از نظریه‌پردازی‌های معروف غربی ‌جهان امروز ‌قابل مقایسه نیست، گفت:‌ خاستگاه اصلی انقلاب اسلامی ایران را باید در آیات شریف قرآن کریم و کلام وحی جستجو کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید‌محمود علوی در جمع کارکنان متخصص صنایع الکترونیک ایران وزارت دفاع با تبریک ایام‌الله دهه فجر و سی‌ و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: بازخوانی انقلاب اسلامی هنوز مجال بسیاری دارد که باید با پرداختن به آن ظرفیت‌های نهفته انقلاب را شناخته ‌و از این طریق دستاوردها و ثمرات انقلاب برای مردم به ویژه نسل جوان تبیین شود.

وی با بیان این‌که انقلاب اسلامی در چارچوب‌های خود شناخته می‌شود و نمی‌توان در خارج از خاستگاهش به آن پرداخت، افزود: چهار نسل ‌متفاوت‌، نظریه‌پردازی‌های مختلفی درباره انقلاب داشته‌اند و هر نسل نظریه قبلی را به چالش کشیده و به طور حتم نسل پنجم نیز نظریه خاص خود را ارائه خواهد، اما انقلاب اسلامی ایران در قالب هیچ کدام از این نظریه‌ها نمی‌گنجد‌، به ویژه آنکه انقلاب اسلامی ایران با هیچ یک از نظریه‌پردازی‌های معروف غربی ‌که در جهان امروز معروف و شناخته شده‌اند، قابل مقایسه نیست و خاستگاه اصلی انقلاب اسلامی ایران را باید در آیات شریف قرآن کریم و کلام وحی جستجو کرد‌؛ آنجا که انسان در مسیر الی الله دست به سعی و تلاش و کوشش زده و دچار یاس و ناامیدی می‌شود و در این هنگام به عینه یاری و نصرت الهی را مشاهده می‌کند و تفضل الهی منشأ و نقطه امید می‌شود و امید به پیروزی و نصرت الهی انقلاب اسلامی مصداق این موضوع بود.

علوی با اشاره به چگونگی شکل‌گیری انقلاب اسلامی و قیام مردم در سال 1342 به ر‌هبری امام خمینی(ره) و پیروزی انقلاب در سال 1357 تصریح کرد: در سال 42، شرایط با توجه سرکوب‌های صورت گرفته به گونه‌ای بود که حرکت اجتماعی برای قیام سیاسی مساعد نبود، اما امام راحل در مقابل نقطه ناامیدی، مبارزات خود را آغاز کردند و در نهایت به فضل پروردگار به پیروزی رسیدند.

وزیر اطلاعات با بیان این‌که رهبر‌ان انقلاب‌ها در دنیا با در نظر گرفتن شرایط عمومی جامعه خود اقدام به انقلاب و یا قیام می‌کنند‌، ادامه داد: اما امام خمینی(ره) قاعده نظام‌های جهانی را به هم زدند و بدون تشکیل و استفاده از نیروهای نظامی و با اتکای صرف به نیروی لایزال الهی و نیروی مردمی مبارزات خود را آغاز کردند.

وی با بیان این‌که زیرساخت‌های فکری امام راحل قیام و مبارزه در نقطه یاس بود، اضافه کرد: ‌امام راحل می‌دانستند که مسیر پر خطر و پرفرازونشیبی مثل زندان‌، ‌شکنجه پیشرو خواهند داشت، ‌اما‌ با تکیه بر مفاهیم قرآن و بدون توجه به ‌نیروهای دشمن و با اتکا به کمک خداوند مبارزات را علیه رژیم طاغوت آغاز کرد‌.

علوی همچنین با بیان این‌که امام راحل با الهام از قیام امام حسین(ع) و با تاکید بر این‌که «‌ما مأمور به تکلیف هستیم و نه نتیجه»‌، بدون در نظر گرفتن توان نظامی و اطلاعاتی حاکم مبارزات علیه شاه و دشمنان اسلام مبارزات خود را آغاز کردند، گفت:‌ امام وقتی دیدند که قرآن و اسلام در خطر است هیمنه و عده و عده رژیم شاه را به هیچ گرفت و توانستند دین اسلام را از خطر انحراف نجات دهند.

وزیر اطلاعات با بازخوانی وقایع دوران مرجعیت حضرت آیت‌الله بروجردی(‌ره) خاطر نشان کرد: ‌رژیم منحوس پهلوی با درک قدرت و نفوذ مرجعیت آیت‌الله بروجردی دست به اقدامات تند نمی‌زد، ولیکن بعد از رحلت این مرجع عالم تشیع‌، چنین استنباط کرد که قدرت عظیم مرجعیت از بین رفته و معدود کسانی هم که در جریانات سیاسی بعدی مثل ملی شدن صنعت نفت‌، تنور انقلاب را گرم می‌کردند دچار سرخوردگی شده و تعداد کثیری از بازاریان‌، سیاسیون و روحانیون نیز در جریانات اخیر آن دوران به شدت سرکوب و زندانی شد‌ند.

وی افزود: در این شرایط نه روحانیت، نه بازاریان و نه مردم، شرایط لازم برای قیام دیگری را نداشتند، اما چون امام راحل با بحث لایحه انجمن‌های ایالتی و ولایتی و سایر خیانت‌های آشکار و پنهان رژیم احساس خطر می‌کردند پا به میدان گذاشتند و اقشار مختلف مردم نیز وقتی اراده مصمم و نیت الهی ‌امام را دریافتند دوشادوش ایشان حرکت علیه ظلم و ستم رژیم شاهنشاهی را آغاز کردند.

علوی با بیان این‌که امام روح ضد استکباری و استبدادی را در رگ‌های مردم به جریان انداختند، اظهار کرد: تکیه‌گاه‌ شاه به آمریکا بود، اما امام باقدرت هیمنه آمریکا را شکستند و با یک اشاره ایشان، صلابت آمریکا فرو ریخت.

وزیر اطلاعات با بیان این‌که درحالی‌که تمام شرایط به نفع شاه بود، اما امام خمینی(ره) هیمنه ‌رژیم شاهنشاهی را به هیچ می‌گرفت،‌ تاکید‌ کرد: امام در زمانی که همگان فکر می‌کردند ارتش در مقابل مردم است ارتشیان را قاطبه مردم دانستند و خطاب به ارتشیان فرمودند‌ «ارتش با ماست‌، ارتش با شاه نیست‌، ارتش متعلق به ملت است» و همواره با لحنی محبت‌آمیز خطاب به فرماندهان ارتش‌، آنها را نصیحت کردند و با این اعتماد به قاطبه ارتش باعث شد که بدنه ارتش به انقلاب پیوست و حرکت پیروزی انقلاب سرعت دوچندان گرفت‌.

علوی با بیان این‌که با حماسه 15 خرداد دشمن فکر می‌کرد همه چیز تمام است، ادامه داد:‌ در سال 55 موسسه اطلاعاتی آمریکا اعلام کرد هیچ خطری تا 25 سال آینده نظام شاهنشاهی را تهدید نمی‌کند، اما در سال 56 دوباره کلید انقلاب زده شد و با ورود امام در دوازدهم بهمن 1357،‌ در نهایت در 22 بهمن سال 57 انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.

وی با تکید بر این‌که امام خمینی(ره) چارچوب‌ها را شکستند و مبنا و اساس تمام حرکت‌ها را اسلام و قرآن گذاشتند، گفت: انقلاب اسلامی ایران باید در همین چارچوب حرکت کرده و حفظ شود تا بتواند در برابر تمام توطئه‌هایی که دشمنان برای انقلاب اسلامی طرح‌ریزی می‌کنند باقدرت به پیش برود.

علوی در پایان اظهار کرد: امروز نیز پرچم پرافتخار نظام اسلامی در دستان با کفایت جانشین خلف امام راحل عظیم‌الشان مقام معظم رهبری حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله) است و بحمدالله با تدبیر‌، ‌درایت و هوشمندی ایشان تمامی توطئه‌های دشمنان نقش بر‌آب شده و ایران اسلامی با سرعت چشمگیری به سمت پیشرفت و تعالی در حرکت است‌.

انتهای پیام

کد N718987

وبگردی