آفتاب
آیت‌الله علوی‌گرگانی:

منطقِ مودت اسلام باید در دنیا ترویج یابد

منطقِ مودت اسلام باید در دنیا ترویج یابد

آیت‌الله علوی‌گرگانی با بیان این‌که «اسلام برخورد با خوبی و مودت را تشویق می‌کند» گفت: این منطق باید در سراسر دنیا ترویج شود.

آیت‌الله علوی‌گرگانی با بیان این‌که «اسلام برخورد با خوبی و مودت را تشویق می‌کند» گفت: این منطق باید در سراسر دنیا ترویج شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، این مرجع تقلید در دیدار جمعی از مدیران مجتمع عالی امام خمینی(ره) با بیان این‌که «از صدر اسلام تاکنون بزرگان، مراجع و علما همیشه پرچم‌دار وحدت و تقریب مذاهب بودند» اظهار کرد: نمونه این پرچمداری را در زمان مرحوم حضرت آیت‌الله برجرودی دیدیم.

وی افزود: اسلام دین منطق و برهان است که همیشه افراد را به وحدت، یگانگی و برادری دعوت می‌کند؛ چرا که با وحدت همه کارها را می‌توان انجام داد، البته هر مذهبی برای خود مرامی دارد و باید از آنها خواست که مسائل خود را با برهان و منطق بیان کنند.

این استاد برجسته حوزه علمیه قم با تأکید بر این‌که «پیامبر(ص) رحمت للعالمین هستند» بیان کرد: از نظر ما ولایت امیرمؤمنان(ع) تنها برای تشیع نیست؛ وحدت نیز مسأله‌ای نیست که انسان‌ها بخواهند، بلکه خواسته خدا است.

وی ادامه داد: خیال نکنیم که وحدت تنها برای مسلمانان است، بلکه خدا می‌خواهد ادیان دیگر نیز با هم وحدت داشته باشند؛ وحدت صراط الله است، در مقابل هدف شیطان ایجاد اختلاف است، چرا که می‌خواهد دسته سومی را ایجاد کند و اکنون شاهدیم که دشمنان اسلام دشمنان ما و اهل‌ سنت هستند.

آیت‌الله علوی‌گرگانی تصریح کرد: همه باید زیر پرچم «لا اله الا الله» جمع شویم؛ مذاهب مختلف حتی در زمان اهل‌بیت(ع) وجود داشتند؛ مذاهب یکدیگر را نباید به تمسخر بگیرند، بلکه بزرگان قوم سخنان خود را با منطق و دلیل بیان کنند.

وی تصریح کرد: جسارت علنی نسبت به یکدیگر با مسائل اسلامی سازگار نیست؛ هدف ما باید قرار گرفتن زیر سایه وحدت الهی باشد تا بتوانیم نتیجه بگیریم؛ امروز عملکرد افرادی که به نام اسلام به قتل و غارت می‌پردازند با منطق اسلام سازگار ندارد.

این مرجع تقلید با بیان این‌که پیامبر(ص) در روز فتح مکه فرمودند «امروز روز رحمت است»، گفت: ما نیز باید همانند رسول‌الله(ص) با دیگران رفتار کنیم.

وی گفت: خیال نکنیم وقتی قدرتی پیدا می‌کنیم باید دیگر گروه‌ها را مورد کشت و کشتار قرار دهیم، بلکه شکر نعمت کسب قدرت رحمت داشتن نسبت به دیگران است.

انتهای پیام

کد N646671

وبگردی