آفتاب
زاکانی در گفتگوی تفصیلی با مهر:

هیچ پشیمانی در ظاهر عوامل فتنه وجود ندارد

هیچ پشیمانی در ظاهر عوامل فتنه وجود ندارد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایادی فتنه با ایما و اشاره و مستقیما درخواست تحریم‌ها و فشارهای مضاعف علیه ایران را داشتند گفت: هیچ پشیمانی در ظاهر صدمه زنندگان فتنه وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر،  9 دى 1388 از ایام الله انقلاب اسلامى بود که در آن، انقلاب اسلامى یکبار دیگر بعد مردمى خویش و حضور پررنگ بدنه مردمى در حمایت از این شجره طیبه الهى را نشان داد. روز نهم دى 1388 نشان داد که انقلاب اسلامى ایران زنده است و مردم و سیل خروشان ملت ایران حامى این انقلاب است و اگر احساس کند که این انقلاب در خطر افتاده است به میدان مى آید و با حضور خود نشان مى‌دهد که ملت ایران بیدار است و در تداوم انقلاب اسلامى مى کوشد.

از این رو است که رهبر معظم انقلاب اسلامى که خلف صالح حضرت روح الله است، در بیان اهمیت روز 9 دى بر همین صبغه مردمى این روز و این که در این روز مردم نشان دادند با جمهورى اسلامى یکى هستند، تأکید کردند و خاطرنشان ساختند: (بزرگ ترین ثروت براى یک نظام همین است که مردم پشت سرش باشند. آمدند به اصطلاح خواستند این حرکت مردمى را خراب کنند؛ گفتند راهپیمائى حکومتى! بى عقلها نفهمیدند که با این حرف دارند حکومت را تعریف مى کنند؛ دارند از حکومت تمجید مى کنند. این چه حکومتى است که در ظرف دو روز - روز عاشورا (یکشنبه) آن خباثتها را راه انداختند، روز چهارشنبه این حرکت عظیم راه افتاد - مى تواند یک چنین بسیج عظیم ملى را در سرتاسر کشور بکند؟ امروز کدام کشور دیگر، کدام حکومت دیگر چنین قدرتى دارد؟ قوى ترین حکومتهاى دنیا و ثروتمندترین شان - که ولخرجى هاى زیادى هم براى جاسوس پرورى و خرابکارى و تروریست پرورى دارند - اگر همه ى تلاششان را هم بکنند، نمى توانند ظرف دو روز، صدهزار نفر آدم را بیاورند توى خیابانهاى شهرشان یا کشورشان. چند ده میلیون انسان در سرتاسر کشور بیایند! اگر به دستور حکومت آمده باشند، این خیلى حکومت مقتدرى است؛ پس خیلى حکومت قوى اى است که این جور امکان بسیج را دارد. اما حقیقت غیر از این است؛ حقیقت این است که در کشور ما حکومت و مردمى وجود ندارد - همه یکى اند - مسؤولین حکومت، از شخص حقیر این بنده گرفته تا دیگران، هر کدام قطره هائى هستیم در اقیانوس عظیم این ملت.)

در آستانه پنجمین سالگرد حماسه 9 دی و به منظور بررسی ابعاد مختلف آفرینش حماسه 9 دی در تاریخ انقلاب اسلامی، علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگوی مشروح با خبرگزاری مهر به بازخوانی مهم‌ترین اتفاقات فتنه 88 و آفرینش حماسه 9 دی در بستر این تحولات پرداخت.

زاکانی در پاسخ به این سوال که چرا فتنه خط قرمز ما محسوب می‌شود، گفت: باید ابتدا به مردم عزیزمان تبریک گفت و خدا را شکر کرد که با بصیرت و تیزبینی که در مردم ایران اسلامی بود با حضورشان در 9 دی این بساط را جمع کردند و خودشان منشاء یک تحول و بالا رفتن زمینه های روشن بینی شدند که این موضوع نیز در آینده مصونیت را برای ما ایجاد کرد.

اما حساسیت ها از این جهت بوده که فتنه یک امر طراحی شده ای برای نظام اسلامی بود که اساس نظام را هدف قرار داده بود و ابعادش هم ابعاد جهانی بود، یعنی طراحی نظام جهانی علیه نظام اسلامی.

همچنین عده‌ای در داخل دانسته یا ندانسته آب به آسیاب دشمن ریختند و عملا خودشان را هیزمی کردند که آتش دشمن را در خانه بیفروزند، لذا این حساسیت ها به دلیل ابعاد بزرگ و اتفاق عظیمی بود که رخ داد.

این در حالی بود که اتفاقات همسان از این قبیل در سایر کشورهایی که تازه استقلال یافته بودند تحت عنوان انقلاب های رنگین روی داد که موجب تغییر حاکمیت ها در آن کشورها شد، اما این برنامه را نتوانستند در ایران اسلامی با هدایت و رهبری مقام معظم رهبری و بصیرت مثال زدنی مردم پیاده کنند.

اما به طور کلی اصل حادثه آنقدر مهم بود که به ما آفت‌ها و صدمات جدی زد لذا خود فتنه یک قانون شکنی بزرگ و دروغی عظیم همچون مطرح کردن تقلب بود که به عنوان یک تهمت نثار انقلاب اسلامی و نظام اسلامی کردند.

فتنه عبور از حق و حقوق قانونی مردم و زیر پا گذاشتن عظمت خلق شده در پای صندوق های رای در 22 خرداد 88 بود.

فتنه جنگ قدرتی در خدمت نظام سلطه بود/ تهمت را نثار انقلاب اسلامی کردند

فتنه در واقع یک دعوای کوچک بین دو سلیقه نبود. فتنه صرفا یک جنگ قدرت نبود بلکه جنگ قدرتی بود که در خدمت نظام سلطه قرار می گرفت که این نظام سلطه نیز به دنبال ریشه کن کردن انقلاب اسلامی بود.

از این جهت به واسطه اینکه این تجربه هر کجا اتفاق افتاد توانست بنیان افکنی کند به جز ایران اسلامی و از این جهت که فتنه قانون شکنی و عبور از خطوط قرمز در نظام اسلامی و تضییع حق و حقوق مردم بود، آنها پنجه به چهره نظام اسلامی کشیدند و تهمت را نثار انقلاب اسلامی کردند و این چهره مشعشع را در جهان کنونی مرکوب ساختند.

این فتنه بسیار آسیب و آفت برای کشور داشت لذا عواملی که آن را ایجاد کردند باید در پیشگاه خداوند و رهبری مقام معظم انقلاب و مردم عزیزمان پاسخگو باشند.

هیچ پشیمانی در ظاهر صدمه زنندگان فتنه وجود ندارد/ به ما می‌گویند معتقد به تقلب نیستیم اما حاضر نیستند به مردم بگویند

اما آنچه که ما مشاهده می کنیم این است که در عین حال که این صدمات به نظام، مردم و ملت زده شد اما هیچ پشیمانی در ظاهر صدمه زنندگانش وجود ندارد. به طوری که در درون خودشان بیان می دارند که ما معتقد به تقلب نیستیم و اصلا امکان تقلب به این وسعت و معنا در انتخابات وجود ندارد و خودشان این مسئله را اعلام می کنند و حتی به ما هم می گویند اما حاضر نیستند این موضوع را به مردم بگویند و حاضر نیستند این بی تقوایی را که بخشی از یک جریان رقم زد بیایند و ابراز کنند لذا هنوز بر دروغ خودشان پابرجا هستند.

فتنه خط قرمز بوده و هست/ تا مادامی که انقلاب اسلامی باشد فتنه باید به عنوان نشان گاه مورد توجه قرار بگیرد

هنوز بیانشان بیانی است که آب به آسیاب دشمن می ریزند و امکانی را فراهم می کنند که دشمن (آمریکا) به عنوان سخنی مطلوب آن را طلب کند. دشمنی که حتی یک روز خوش به نظام اسلامی نشان نداده است، از این جهت در تمام مسائلی که مطرح شد و به واسطه ابعاد بزرگ جنایات رخ داده فتنه یک خط قرمز بوده و هست.

فتنه جرمی بود که در ابعاد گسترده در جهاد اکبر رخ داد و به واسطه دروغی که عده ای جلع کردند و در این میان مزدوران فرصت طلبی وجود داشتند که به دنبال آشوب بودند و مردم را مورد هدف قرار داده بودند و صدمات و جراحاتی زیادی را مرتکب شدند و از طرفی هم به مقدسات و آرمان های مردم در عاشورای حسینی توهین کردند. همه این مسائل از فتنه بستری ساخته تا مادامی که انقلاب اسلامی باشد فتنه باید به عنوان نشان گاه مورد توجه قرار بگیرد.

مشارکت گسترده مردم در انتخابات سال 88 ظرفیت بسیار بزرگی را خلق کرد که این ظرفیت همواره می توانست نظام را از مشکلات متعدد از جمله تحریم ها و دیگر مسائل عبور دهد و بیمه کند.

ایادی فتنه با ایما و اشاره و مستقیما درخواست تحریم ها و فشارهای مضاعف را علیه ایران داشتند

فتنه و آشوبگری های پس از آن سبب شد دشمن و اوبامایی که دو روز قبل از 22 بهمن به مقام معظم رهبری نامه نوشته بود و بیان کرده بود که در همه سطوح آماده مذاکره است بعدا و پس از آن اتفاقات به جمع بندی دیگری برسد و همان راه بوش را ادامه دهد و در نهایت به این جمع بندی برسد تا با اعلام تحریم های شدید و خیانتکار علیه ملت ایران شتاب رشد پیشرفت را در جامعه کاهش و کند و همچنین نارضایتی را در جامعه دامن بزنند تا بدین واسطه یک رویگردانی اجتماعی در جامعه به وجود بیاید و بدتر از آن اینکه عده ای در داخل کشور به این اقدامات چراغ سبز نشان دادند و ایادی فتنه با ایما و اشاره و یا مستقیما درخواست این تحریم ها و فشارهای مضاعف را به جامعه ایران داشتند.

هرچه نگاه می کنیم می بینیم ابعاد فتنه ابعاد گسترده ای است که هم در مقطع خودش آسیب جدی به جامعه وارد کرد و هم در مقاطع بعد زمینه ای را برای تشدید فشارها علیه ملت ما فراهم آورد و دشمن را امیدوار کرد.

چنانچه در سالروز فتنه در سال 89 اوباما بیانات صریحی در این رابطه داشت و شرایطی را دنبال کرد که محصول آن برای ما بسیار آسیب زننده بود و همچنین قطعنامه هایی را علیه ما تصویب کردند که تشدید تحریم ها را در پی داشت.

همچنین در آن مقطع نیز سفیر اسرائیل در آمریکا طی اظهاراتی پیرامون اتفاقات رخ داده در ایران بیان داشت که همه این فشارها (تحریم و قطعنامه) را وارد می‌آوریم که باعث رویگردانی جامعه شود و همچنین سفیر آمریکا در بحرین در این رابطه صراحتا اعلام می دارد که این فشارها سبب می شود مردم برای عبور از این فشارها به اپوزیسیون جدید پناه ببرند که منظورشان از این اپوزیسیون جدید عناصر و سران فتنه بود.

این عده که به واسطه قدرت طلبی آمده بودند حیثیت و آبروی نظام اسلامی را در جهان بردند/ جرم سنگینی مرتکب شدند

به طور کلی و با توجه به مطالبی که عنوان شد اینگونه به نظر می رسد که هم نقش راه دشمن معلوم بود و هم اشتباه، جنایت و خیانت بزرگی که در داخل کشور رخ داد مشخص و آشکار بود. لذا در این رابطه نظام و مقام معظم رهبری تمام این اتفاقات را تحمل کردند، برای اینکه خود جامعه و مردم به یک نتیجه مشخصی از این اتفاقات برسند که پس از گذشت هشت ماه و در 9 دی جامعه و مردم به این نتیجه رسیدند که عده ای به واسطه قدرت طلبی و هر چیز دیگری که در ذهنشان بوده آمدند بستری را فراهم کردند که در آن حق و حقوق ملت و قانون تضییع شد.

این عده که به واسطه قدرت طلبی آمده بودند حیثیت و آبروی نظام اسلامی را در جهان بردند و جرم سنگینی مرتکب شدند که مردم عزیزمان پاسخ مناسبی در 9 دی به آنها دادند و همچنین مردم با آگاهی بخشی که مقام معظم رهبری فرمودند و با صبر و تحملی که از خود نشان دادند این حادثه بزرگ را رقم زدند که بحمدالله 9 دی به عنوان منشاء تحول در جامعه اسلامی مطرح شد.

کد N645679

وبگردی