آفتاب
آیت‌لله مکارم‌شیرازی:

اقتدار ایران غرب را پای میز مذاکره کشاند

اقتدار ایران غرب را پای میز مذاکره کشاند

آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: غربی‌ها در مسائل هسته‌ای چند مرتبه پای مذاکره با جمهوری اسلامی ایران نشستند و این اقتدار ایران به خاطر ایمان، اسلام و پیروی از مکتب ناب اهل بیت(ع) است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این مرجع تقلید در دیدار گروه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این‌که «تکفیری‌ها صدمات زیادی به جهان اسلام وارد کرده‌اند» به اتهامات غربی‌ها علیه ایران اسلامی اشاره و اظهار کرد: غربی‌ها خواستند با تهمت زدن به ایران و با حمایت از تروریست، اقتدار ایران را در منطقه بشکنند؛ ولی کنگره ضد تکفیر در قم تو دهنی بزرگی به ایادی استکبار جهانی بود.

وی با بیان این‌که «جمهوری اسلامی ایران در بعد نظامی، علمی و روشنگری علیه تکفیری‌ها پیشگام بوده است» افزود: در مسائل هسته‌ای نیز غربی‌ها چند مرتبه پای مذاکره با جمهوری اسلامی ایران نشستند و این اقتدار ایران به خاطر ایمان، اسلام و پیروی از مکتب ناب اهل بیت(ع) است.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی با بیان این‌که «تکفیری‌ها اسلام را نشناخته‌اند، زیرا قائل به بدعت هستند و معنای بدعت را هم نفهمیدند» خاطرنشان کرد: نفهمیدن معنای بدعت، شرک و توسل، از سوی تکفیری‌ها، موجب قتل و غارت در جامعه اسلامی شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از حوزه نیوز، این مرجع تقلید با بیان این‌که «بدعت به معنای نوآوری عرفی نیست، بلکه به معنای این است که هرچیز را که مخالف دین است را وارد اسلام کنند» گفت: نفهمیدن معانی کلماتی مانند توسل، بدعت و شرک موجب شده تا تکفیری‌هاهرکسی که مخالف با آنان است را متهم به کفر کنند و در نتیجه مال و ناموس مردم راحلال اعلام نمایند.

وی گفت: اگر تکفیری‌ها در کنار علمای دین و حوزه‌ها قرار بگیرند و اسلام به معنای واقعی را بیاموزند، جامعه اسلامی از این همه جنایت نجات پیدا خواهد کرد.

این مرجع تقلید با بیان این‌که «باید در مسیر عقیده تکفیری‌ها مطالعه کرد و معانی شرک و توسل و زیارت را به خوبی شناخت» افزود: این عناصر مجموعه‌ای بوده است که تکفیری‌ها در معانی آنها دچار اشکال شده و به بیراه رفته‌اند.

این استاد خارج فقه حوزه علمیه قم با بیان این‌که «کنگره ضد تکفیر در قم یک اجماع جهانی در جهان اسلام علیه تکفیری‌ها ایجاد کرده است» بیان کرد: این اجماع موجب پیشرفت‌های رزمندگان در سوریه و عراق شده و امیدواری آنها را به پیروزی چند برابر کرده است.

وی ادامه داد: این اجماع جهانی علیه تکفیر باید ادامه پیدا کند و روز به روز قوی‌تر شود تا عده‌ای گرفتار تبلیغ دشمن نشوند و از راه مستقیم اسلام خارج نگردند.

وی با بیان این‌که «باید شبهاتی که با لباس جدید مطرح می‌شوند را بشناسیم و مطالعه کنیم و ادبیات توام با محبت را به زبان بیاوریم» گفت: اولین دانشگاه در طول تاریخ بر اساس آیه «نفر» به پیغمبر اکرم(ص) نسبت داده شده است.

آیت‌الله مکارم‌شیرازی با بیان این‌که «هسته‌های اولیه این دانشگاه وجود عالمان و فرهیختگان علمی بوده‌اند که توانسته‌اند اسلام را به دنیا معرفی کنند» خاطرنشان کرد: متاسفانه جهان اسلام بعد از یک دوره پیشرفت علمی به یک دوره تاریک و انزوا فرو رفته بود.

وی با بیان این‌که «دانشگاه از غرب به شرق آمده است و فرهنگ غربی را به جهان اسلام وارد کردند» اظهار کرد: فرهنگ غرب به دو صورت پنهان و آشکار وارد فرهنگ اسلامی شد و در زمان طاغوت نمونه‌های زیادی را در دانشگاه‌های کشور شاهد بودیم.

وی با بیان این‌که «در حال حاضر باید علوم مختلف غربی را با فرهنگ اسلام آمیخته کنیم» افزود: علم از هرجا که بیاید علم است، ولی باید فرهنگ اسلام را از اندیشه غربی تصفیه و وارد دانشگاه‌ها کنیم.

وی با بیان این‌که «دانشگاه آزاد اسلامی درحال تحول فرهنگی عظیم است» اظهار کرد: اگر این تحول دوام پیدا کند واقعا توانسته‌ایم، دانشگاه آزاد اسلامی داشته باشیم.

وی با بیان این‌که «می‌توانیم با عمل و کار فرهنگی تغییر عظیمی در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم» بیان کرد: باید با عمل و رفتار خود موجب جذب افکار جوان‌ها شویم.

این مرجع تقلید با بیان این‌که «دانشگاه‌ها از لحاظ تحولات فرهنگی در شرایط حساس قرار دارند» افزود: اساتید و کسانی که وارد دانشگاه‌ها می‌شوند، اگر تفکر آنان اسلامی باشند دانشگاه اسلامی می‌شوند در غیر این صورت دانشگاه دچار مشکلات زیادی در این عرصه خواهد شد.

وی با بیان این‌که «دانشگاه محل تولید علم است و این علم زمانی معنا پیدا می‌کند که همراه با ایمان و عمل باشد» خاطرنشان کرد: وجود این دو بال می‌تواند موجب شکوفایی و پیشرفت علمی در کشور شود.

وی افزود: کسانی که وارد دانشگاه می‌شوند با د متعهد، مومن و انقلابی باشند تا دانشگاه از همه جهت سالم بماند.

آیت‌الله مکارم شیرازی وجود برخی فساد اداری در جامعه را به خاطر عدم تعهد ایمان دانست و اظهار کرد: اگر مسئولین نظام متعهد، مومن و انقلابی باشند دست به فساد نمی‌زند، زیرا تعهد برای او ارزشمند خواهد بود و جلوی بسیاری از انحرافات و فساد را خواهد گرفت. دین اگر در اسلام نباشد نظام اسلامی نمی‌شود، بنابر این باید فرهنگ جامعه اصلاح شود تا جامعه از همه جهت پیشرفت داشته باشد.

این مرجع تقلید در پایان با بیان این‌که «دانشگاه‌ها سرچشمه فرهنگ هستند» خاطرنشان کرد: عمل مسئولین و شورای فرهنگی در دانشگاه عبادت است و این زمانی معنا پیدا می‌کند که همه متعد و مسئولیت پذیر باشند.

انتهای پیام

کد N622620

وبگردی