آفتاب

تقویم نمایشگاهی گیاهان دارویی و طب سنتی ترسیم می‌شود

تقویم نمایشگاهی گیاهان دارویی و طب سنتی ترسیم می‌شود

ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با توجه به اهمیت برپایی نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی در کشور تقویم نمایشگاهی برای آن ترسیم می‌کند.

ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با توجه به اهمیت برپایی نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی در کشور تقویم نمایشگاهی برای آن ترسیم می‌کند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، سی وششمین جلسه کارگروه تخصصی توسعه فناوری و کارآفرینی ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی ریاست جمهوری با موضوع بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای سرمایه گذاری در پروژه‌های گیاهان دارویی و طب ایرانی (سنتی) برگزار شد.

در این جلسه مصوب شد تا مستندسازی کارگروه‌های آموزشی برگزار شده در دومین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی ایران آغاز شود تا در نمایشگاه دوسال آینده مباحث جدید و غیر تکراری به مخاطبان ارائه شود.

پیرو این مصوبه، مباحث 18 کارگروه تخصصی در حوزه گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی ایران ظرف یک ماه آینده به صورت مستند در آمده و چکیده مهمترین مطالب آن در اختیار فعالان و علاقه‌مندان این حوزه قرار می‌گیرد.

همچنین اعضای کارگروه این جلسه پیشنهاد دادند تا با توجه به اهمیت برپایی این نمایشگاه در کشور تقویم نمایشگاهی برای آن ترسیم و مشخص شود.

از دیگر مصوبات سی و ششمین جلسه کارگروه تخصصی توسعه فناوری و کارآفرینی ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بررسی آسیبهای پیش روی تعدد برگزاری نمایشگاه و همایش‌های مرتبط با حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی ایران بود.

در این راستا مصوب شد تا به منظور جلوگیری از تکراری شدن موضوعات برپایی همایش و نمایشگاه‌های مرتبط با این حوزه سرفصل‌های مجزا به همراه موضوعات مرتبط با سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تهیه و تدوین شده و بر روی پایگاه اطلاع رسانی این ستاد قرار گیرد.

با اجرایی شدن مصوبه سیاستهای راهبردی برپایی نمایشگاه در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی برگزارکنندگان همایش و نمایشگاه‌هایی که موضوعات مورد نظر این ستاد را مدنظر قرار دهند، مورد حمایت مادی و معنوی قرار می‌گیرند.

ساماندهی شرکتهای فعال در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی و ایجاد بانک اطلاعاتی این شرکتها از دیگر مصوبات سی و ششمین جلسه کارگروه تخصصی توسعه فناوری و کارآفرینی ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بود.

بنابراین گزارش، محسن ابراهیم پور از دانشگاه تهران، مهندس علی ابراهیمی ورکیانی از ستاد و دبیر کارگروه، فاطمه سفیدکن و محمد حسین لباسچی از موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور، مجتبی پالوچ از وزارت جهاد کشاورزی، محمدرضا حاج سیدهادی از دانشگاه آزاد رودهن، محمود خدیوی کاشانی از شرکت دانش بنیان باریج اسانس، علی محمد عمویی و ناصر نوروزی از سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی و محمدباقر رضایی از انجمن گیاهان دارویی از جمله حاضران در این دوره از کارگروه بودند.

انتهای پیام

کد N561487

وبگردی