آفتاب

تأخیر در آغاز بهره‌برداری از برزگ‌ترین پروژه هسته‌ای جهان در ژاپن

تأخیر در آغاز بهره‌برداری از برزگ‌ترین پروژه هسته‌ای جهان در ژاپن

مقامات دولت ژاپن معتقدند که پروژه‌ی نیروگاه هسته‌ای کاشیوازاکی در سال جاری به بهره‌برداری نمی‌رسد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و به نقل از رویترز، نیروگاه هسته‌ای کاشیوازاکی در فاصله‌ی 300 کیلومتری شمال‌غربی شهر توکیو واقع شده و در راستای تأمین کمبود برق شهر توکیو پس از اتفاقی که سه سال پیش برای نیروگاه فوکوشیما در ژاپن رخ داد، ساخته شده است.

شرکت سازنده‌ی نیروگاه کاشیوازاکی پیش‌تر اعلام کرده بود که، تعداد دو راکتور در ماه جاری آغاز به کار می‌کنند، این در حالی است که چند تن از منابع آگاه در این زمینه اظهار کرده بودند که توقع موجود از تاریخ شروع به کار پروژه غیر واقع‌بینانه بوده و بهره‌برداری از نیروگاه به تاریخ دیگری موکول خواهد شد.

یک منبع آگاه به رویترز گفت: بعید می‌دانم که نیروگاه در سال مالی جاری آغاز به کار کند و شروع آن نیاز به زمان بیش‌تری دارد.

او اضافه کرد: دولت ژاپن سال گذشته به شرکت‌های تأمین برق مقروض، با توجه به آغاز به کار مجدد راکتورها و افزایش نرخ انرژی قول مساعدت داد که هم اکنون قابل اجرا نخواهد بود.

سازمان برق منطقه‌یی شهر توکیو هشدار داد: در صورت آغاز نشدن فعالیت کاشیوازاکی تا اوایل پاییز امسال نرخ هزینه برق بالا خواهد رفت؛ این در حالی است که شرکت برق شهر توکیو (Tepco) با توجه به کاهش هزینه‌ها و کمک‌های مالی دولت، با سود بالا و بهبود تجارت خود در سال گذشته روبه‌رو بوده است. این در حالی است که اگر هر هفت راکتور نصب شده در کاشیوازاکی آغاز به کار کنند، این شرکت قادر است سالانه 1 میلیارد دلار درآمد کسب کند.

در سال گذشته ژاپن به دلیل خاموش بودن تعدادی از راکتورهایش مجبور به استفاده‌ی بیش‌تر از سوخت‌های فسیلی شد و به همین دلیل دولت ژاپن با هزینه‌های بالای واردات کالاهایی مثل زغال سنگ و گاز طبیعی مواجه شده است.

هم‌چنین تأخیر در بهره‌برداری از راکتورهای کاشیوازاکی، باعث شده است که شرکت‌های کیوشو الکتریک و هاکایدو الکتریک از بانک مرکزی ژاپن تقاضای کمک کنند.

قائم‌مقام شرکت برق توکیو اظهار کرد: هم اکنون نمی‌توان درباره زمان مشخص آغاز به کار مجدد نیروگاه کاشیوازاکی اظهارنظر کرد.

انتهای پیام

کد N373663

وبگردی