آفتاب

هاشمی رفسنجانی :ظرفیت‌های انسانی برای رشته‌های پزشکی سرمایه ایران است

هاشمی رفسنجانی :ظرفیت‌های انسانی برای رشته‌های پزشکی سرمایه ایران است

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دهه فجر، عنایت الهی به مردم ایران اسلامی برای تغییر حکومت سلطنتی به نظامی مبتنی‌بر تعالیم مکتب اهل بیت(ع) بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دهه فجر، عنایت الهی به مردم ایران اسلامی برای تغییر حکومت سلطنتی به نظامی مبتنی‌بر تعالیم مکتب اهل بیت(ع) بود.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از مدیران دارویی کشور با بیان این مطلب، امام خمینی (ره) را پرچمدار این نظام الهی خواند و با گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهیدان، گفت: باید این میراث گران‌بها را منطبق با پیشرفت‌های روزانه علمی و اقتصادی و مبتنی بر فرهنگ اسلام و تشیّع برای نسل‌های بعدی به یادگار گذاریم.

وی در ادامه سخنان خویش با طرح چند سؤال درباره اوضاع تولید داخلی مواد اوّلیه داروسازی و تجهیزات پزشکی، به برنامه‌های دوران سازندگی اشاره کرد و گفت: درآمدهای هنگفت نفتی در دهه اخیر، مسؤولان را به جای توجه به تولیدات داخلی، متوجه کالاهای وارداتی کرد و متأسفانه تب وارداتی کردن کالاها دامن مسایل مربوط به سلامت مردم را هم گرفت.

وی با بیان مصادیقی از اوضاع تحقیرآمیز دارویی کشور در سال‌های قبل از انقلاب گفت: پس از پیروزی انقلاب، در شورای انقلاب به فکر برنامه‌ریزی برای تأمین دارو در داخل افتادیم که به خاطر اتفاقات سیاسی و مشکلات جنگ، کار عمده‌ای، انجام نشد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: پس از پایان جنگ و با شروع دوران سازندگی توجه به تولیدات داخلی دارو یک مسئله استراتژیک بود تا علاوه‌بر تأمین نیازهای داخلی، جهان سوم و کشورهای اسلامی را نیز پوشش دهیم.

هاشمی رفسنجانی، توجه به مواد اوّلیه را ضرورت استقلال داروسازی دانست و گفت: برای این کار برنامه داشتیم که کارخانه بزرگی را در اصفهان احداث کردیم، ولی به حال خود رها شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام وجود نیروی انسانی برای همه رشته‌های پزشکی و داروسازی را سرمایه ایران اسلامی خواند و گفت: اگر در سطوح مدیریتی اراده‌ای برای استقلال داروسازی باشد، ظرفیت انسانی ایران همیشه جوابگو خواهد بود.

وی با اشاره به لایحه طرح جامع تأمین اجتماعی در دولت سازندگی، گفت: آن طرح شاخص‌هایی در مسکن، تحصیل، درمان، غذا و اشتغال داشت که اگر توجه می‌شد، نیازمندی مردم در ایران بی‌معنا بود.

هاشمی رفسنجانی با تشریح عواقب آن طرح، به نگاه دولت سابق به تأمین اجتماعی و سازمان آن پرداخت و گفت: مسئله چنان برای مسؤلان وارونه شده بود که دست دولت به جیب تأمین اجتماعی رفت و امروزه متأسفانه خبرهای نگران‌کننده‌ای از آسیب‌های جدی آن سازمان را می‌شنویم.

انتهای پیام

کد N97897

وبگردی