آفتاب
توسط یک شرکت دانش بنیان محقق شد؛

صادرات دستگاه «طیف‌سنج تحرک یونی» به کوبا

صادرات دستگاه «طیف‌سنج تحرک یونی» به کوبا

یک شرکت دانش بنیان موفق به صادرات دستگاه «طیف‌سنج تحرک یونی با منبع یونیزاسیون تخلیه کرونا در دو مدل CD-۱۴۰۰ و CD-۱۵۰۰ » به کوبا شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، یک شرکت دانش‌بنیان موفق به ساخت دستگاه طیف‌سنج تحرک یونی با منبع یونیزاسیون تخلیه کرونا در دو مدل CD-۱۴۰۰ و CD-۱۵۰۰ شده است که تاکنون یک نمونه از این محصول را به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان به کوبا صادر کرد.

محمد تقی جعفری مدیرعامل این شرکت گفت: پیش‌بینی می‌کنیم که حداقل ۱۰درصد از تقاضاهای نمایشگاهی منجر به خرید قطعی شوند. این محصول که دارنده‌ گواهی نانومقیاس از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو بوده، قابل استفاده در اندازه‌گیری کیفی و کمی مقادیر کم ترکیبات فرار و نیمه‌فرار است.

جعفری در مورد متقاضیان دستگاه طیف‌سنج تحرک یونی گفت: علاوه بر آزمایشگاه‌های دانشگاه و پژوهشکده‌ها، شرکت‌های داروسازی، صنایع غذایی و آزمایشگاه‌های کنترل کیفی نیز به این دستگاه نیاز دارند. اما با وجود تقاضا در داخل، بیشترین تمرکز ما برای صادرات است.

وی افزود: طیف‌سنج تحرک یونی بیش از یک‌سال است که از طرف ستاد ویژه توسعه فناوری نانو تأیید شده و گواهی نانومقیاس دریافت کرده‌است.این دستگاه در تحقیقات علمی و تشخیص گازهای سمی، سموم غذایی و داروها کارآیی بالایی دارد. کاربرد اصلی این روش در تشخیص و آنالیز گونه‌های شیمیایی گازی، مایع و جامد است. حساسیت روش در حد نانوگرم و ppb و سرعت آنالیز در حد چند میلی‌ثانیه است. می‌توان گفت که این دستگاه از جمله دستگاه‌های رایج در حوزه‌ فناوری نانو بوده و می‌تواند برای مشخصه‌یابی نانومواد نیز به کار رود.

ئی خاطر نشان کرد: این شرکت در حال مذاکره برای صادرات بیشتر این محصول است.

کد N2057992

وبگردی