آفتاب

ورزشکار ایرانی رکورد بیشترین ضربه به توپ با شانه را در گینس ثبت کرد

ورزشکار ایرانی رکورد بیشترین ضربه به توپ با شانه را در گینس ثبت کرد

بوشهر- ایرنا- ' محمود کاویانی' ورزشکار اهل شهر 'کوار' استان فارس عصر چهارشنبه در آیین نکوداشت 18 اسفند 'روز بوشهر' در این بندر با حضور مسئول ثبت رکوردهای گینس در ایران با وارد کردن سه هزار ضربه به توپ با شانه، نام خود را در کتاب گینس ثبت کرد.

مسئول ثبت رکوردهای گینس در ایران گفت: رکورد یاد شده تاکنون در اختیار یک انگلیسی بود که با یکهزار و 64 ضربه به توپ با شانه نام خود در گینس ثبت کرده بود.
روح الله دشمن زیاری روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این ورزشکار ایرانی با 3 هزار ضربه به توپ با شانه به نوعی این رکورد را در دنیا دست نیافتنی و به نام خودش ثبت کرد.
وی ادامه داد: در چند ماهه آینده حکم کاویانی از دفتر ثبت رکوردهای گینس در لندن به ایران و در آیینی ویژه به وی اهدا خواهد شد.
مسئول ثبت رکوردهای گینس در ایران گفت: با توجه به اینکه رکورد زنی در بوشهر انجام شده به نام ایران و استان بوشهر در کتاب گینس ثبت خواهد شد.
دشمن زیاری یادآور شد: مطابق قانون کتاب گینس، مکان ثبت رکورد علاوه بر ثبت در حکم گینس و کتاب گینس در سایت آن نیز درج می شود.
وی در بخش دیگری از این گفت وگو اظها رکرد: از هر فردی در ایران که قادر به زدن رکورد گینس در رشته های مختلف است، دعوت می کنیم برای ثبت آن به بوشهر بیاید و یا از طریق جذب اسپانسر زمینه شکستن رکورد گینس در محل زندگی خودش را فراهم کند.
دشمن زیاری یادآور شد: در ایران هم اکنون چهار نفر دارنده حکم ثبت رکورد گینس هستند که 2 مورد آن در رشته فوتبال در بخش تعداد گل زده و روپایی و 2 مورد نیز در رشته طناب زنی و بیشترین ضربه زدن با توپ با شانه است.
وی افزود: یکی از 2 فوتبالیست دارنده رکورد گینس علی دایی بازیکن سابق تیم ملی است که بواسطه تعداد گل های زده در بازی های ملی دارنده رکورد گینس است ولی به دلیل اینکه مراحل ثبت رکورد خود در کتاب گینس را انجام نداده هنوز گواهی ثبت رکورد گینس را دریافت نکرده است.
دشمن زیاری افزود: هم اکنون 50 نفر از ایران در رشته های مختلف از آمادگی زدن رکوردهای گینس برخوردار هستند که از این شمار 15 نفر برای ثبت رکورد نام نویسی کرده اند.
وی یادآورشد: تا 2 سال پیش ایرانیان بواسطه تحریم ها نمی توانستند در گینس نام و رکورد خود را ثبت کنند و هیچ مسئولی از گینس به ایران سفر نمی کرد اما با به نتیجه رسیدن برجام و تعاملی که با دفتر گینس در لندن و دبی ایجاد کردیم رکورد ایرانیان در یکسال گذشته ثبت و قرار است بزودی رئیس گینس به ایران سفر کند که زمان دقیق این سفر متعاقب اطلاع رسانی می شود.
دشمن زیاری گفت: افرادی که تمایل دارند با ثبت رکورد درکوتاه مدت نام خود را در کتاب گینس ثبت کنند باید هزینه ای نزدیک به 400 میلیون ریال متحمل شوند ولی چنانچه قصد ثبت رکورد در 6 تا 12 ماه داشته باشند تنها هزینه مکاتبه های اداری را باید گپرداخت کنند.
کتاب رکوردهای جهانی گینس (GUINNESS) مجموعه کاملی از رکوردهای مختلف در تمامی زمینه هاست.
گینس تنها کتابی است که هیچ وقت کامل نمی‌شود و همواره در حال تغییر است و هر ساله ی; کتاب به نام کتاب گینس (مثلا گینس ‌2009) منتشر می‌شود.
در این کتاب هیچ محدودیتی وجود ندارد و هر کاری که برای نخستین بار توسط یک; فرد انجام شده باشد در آن ثبت می‌شود.
چاپ و تنظیم چنین کتابی برای اولین بار در سال ‌١٩٥٥ توسط رئیس کارخانه نوشابه سازی گینس و با همکاری 2 برادر انگلیسی (روس و نوریس م; وایتر) صورت گرفت و نام کتاب گینس بر آن گذاشته شد و از آن سال این کتاب هر ساله منتشر می شود.
گینس پرخواننده‌ترین کتاب دنیا پس از کتابهای مقدس آسمانی است و در کتابخانه ها بیشترین درخواست را دارد.
در ضمن بیشترین حق نشر را داراست و این رکورد در کتاب گینس به نام خودش به ثبت رسیده است.
برای این که یک عمل در کتاب گینس به عنوان یک رکورد جدید پذیرفته و ثبت شود ابتدا باید به مرکز انستیتو گینس در انگلیس ارجاع شود.
در آنجامدتی در بایگانی حفظ می شود و پس از انجام بررسی های لازم و در صورت داشتن تمامی شرایط و ویژگیهای مورد نظر این موسسه همراه با نام صاحب رکورد به ثبت می رسد.
از بین قسمت‌های مختلف این کتاب، بخش ورزشی آن بیشتر از سایر قسمت ها تغییر و تحول پیدا می‌کند.
سالانه حدود ‌٦٠٠ هزار تن خود را به موسسه گینس معرفی می کنند که تنها رکورد تعداد کمی از آنها پذیرفته شده و به آنها پاداش تلعق می گیرد.
7212/6043** خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
کد N1656494

وبگردی