آفتاب
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور:

7هزارخط تلفن ویژه برای مدیریت بحران/خریداری 15بیمارستان صحرایی دراستان ها

7هزارخط تلفن ویژه برای مدیریت بحران/خریداری 15بیمارستان صحرایی دراستان ها

کرج - ایرنا - مدیر سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه 15 بیمارستان صحرایی در 15 استان خریداری شده و مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: در بحث تلفن ویژه مدیریت بحران، 7 هزار شماره در نظر گرفته شده که ارتباط بین آنها رایگان است.

به گزارش ایرنا، اسماعیل نجار در شورای مدیریت بحران استان البرز که بعد از ظهر چهارشنبه در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، افزود: گاهی حادثه ای آنی اتفاق می افتد و افراد زیادی را از تعادل خارج می کند، بنابراین تا بازگشت به تعادل نسبی دستگاه ها در این رابطه ماموریت دارند.
وی ادامه داد: باید تعریف بحران از سوی مدیران مربوطه در عمل مشخص شود چراکه ضرورت دارد هر مدیر در حوزه وظایف خود با جدیت اقدام کنند.
نجار گفت: برای پپیشگیری از بحران آموزش دائمی و تجهیزات و امکانات لازم صورت گیرد که در مواقع وقوع حادثه غافلگیر می شویم.
وی افزود: 21 بالگرد در اختیار مدیریت بحران کشور قرار دارد و به دلیل اینکه این میزان در حوادث کافی نیست از امکانات سایر دستگاه های نیز بهره برداری خواهد شد.
این مسئول اضافه کرد: باید تمایم مناطق حادثه خیر مشخص شود و در این رابطه تدابیر ویژه در خصوص پیش بینی و پیشگیری اندیشیده شود.
وی گفت: جلسات تکراری گاهی منجر به سردی و بی انگیزگی می شود و شاید اقدامات خاص و تصمیمات اساسی محقق نشود.
نجار با اشاره به اینکه اساس کار مدیریت بحران شناخت مخاطرات و برنامه ریزی است افزود: پیش گیری و پیش بینی باید به جد در دستور کار مدیریت بحران و مدیران مربوطه قرار داشته باشد.
وی به لزوم نظارت صحیح و فرهنگسازی در خصوص ساخت و سازهای مسکن اشاره کرد و افزود: وظیفه ذاتی دست اندرکاران مدیریت بحران آگاه سازی مردم و نظارت بر ساخت و ساز ها است که باید با جدیت بیشتری صورت گیرد که نیازی به اعتبار خاصی نیز ندارد.
این مسئول خاطر نشان کرد: ظرف مدت کوتاهی دمای هوا به شدت پایین آمد که افت فشار گاز به دلیل مصرف بالا قابل پیش بینی است که باید برای این امر تدابیر لازم از پیش اندیشیده شود.
وی گفت: در خصوص بیمه لایحه ای به مجلس تقدیم شد و 3 بار در صحن علنی مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت قانونگذار الزام بیمه را پذیرفت که امید است در شورای نگهبان مورد تایید قرار گرفته و ابلاغ شود.
نجار افزود: بر این اساس کل منازل شهری و روستایی با یک مبلغ کلان به صورت پلکانی ظرف 10 سال بیمه شوند.
وی با اشاره به احتمال شیوع آنفولانزای مرغی و لزوم پیشگیری از آن، اضافه کرد: برای بیماری های اپیدمیک اعتبارات لازم به خصوص آنفولانزای مرغی در نظر گرفته شده است.
وی گفت: سال گذشته 500 میلیارد تومان برای تامین امکانات و تجهیزات راهداری اختصاص داده شد ولی امسال برخلاف درخواست ها این میزان به 300 میلیارد تومان رسیده است.
این مسئول با اشاره به موضوع امداد و نجات جاده ای نیز گفت: اورژانس، راهداری، آتش نشانی و آمبولانس انتقال متوفیان و سایر دستگاه های مسئول در این زمینه باید تعامل ویژه ای با یکدیگر داشته باشند.
1535/6155خبرنگار:مریم صوفی**انتشار دهنده:داریوش غفاری
کد N1570824

وبگردی