امروز دوشنبه 12 آبان 1404

Monday 03 November 2025

سفارشی‌سازی طرح جوراب با نخ پنبه؛ ترندی تازه در تولید پوشاک ایران


1404/08/12
کد خبر : 2410482
دسته بندی : رپورتاژ
تعداد بازدید : 63 نفر

در سال‌های اخیر، بازار پوشاک ایران شاهد تغییر سلیقه مصرف‌کننده‌ها به سمت محصولات شخصی‌سازی‌شده بوده است. یکی از حوزه‌هایی که این روند در آن به‌خوبی دیده می‌شود، تولید جوراب‌های پنبه‌ای سفارشی است؛ محصولی که علاوه بر جنبه کاربردی، به بخشی از هویت فردی و برندهای تجاری تبدیل شده است.

 

تولید جوراب با نخ پنبه سفارشی

در برخی از کارگاه‌های نوآور تولید پوشاک، حالا مشتری می‌تواند طرح دلخواه خود را پس از انتخاب به تولید کننده جوراب بدهد تا همان نقش و رنگ، با استفاده از دستگاه‌های بافندگی دیجیتال، مستقیماً روی جوراب بافته شود. این امکان برای بسیاری از شرکت‌ها و فروشگاه‌های لباس فرصتی فراهم کرده تا طرح و لوگوی تجاری خود را در قالبی ظریف و کاربردی به نمایش بگذارند.

کارشناسان صنعت پوشاک استفاده از نخ پنبه طبیعی را در این مدل تولید ضروری می‌دانند؛ زیرا علاوه بر لطافت و دوام، شرایط تنفس بهتر برای پا را فراهم می‌کند. این موضوع به‌ویژه در فصول گرم سال، اهمیت بیشتری برای مصرف‌کننده دارد.

جوراب پنبه ای  طرح دلخواه تولیدی جوراب سونا

یکی از نمونه‌های فعال داخلی در این زمینه، «تولیدی جوراب سونا» است که با تمرکز بر کیفیت نخ پنبه و اجرای طرح‌های اختصاصی بر اساس سفارش مشتریان فعالیت می‌کند. این مجموعه به گفته مدیر تولید خود، تلاش دارد تا «مرز میان طراحی و تولید را از بین ببرد و هر سفارش را به یک پروژه شخصی تبدیل کند».

اطلاعات بیشتر درباره این نوع تولید سفارشی از طریق پایگاه اینترنتی joorab-sona.ir در دسترس است. همچنین برای هماهنگی سفارش جوراب  با طرح دلخواه، بصورت عمده، می‌توان با شماره ۰۹۳۹۴۸۴۸۵۲۴ تماس گرفت.

گالری تصاویر

لینک کوتاه :
https://www.aftabir.com/index.php/article/show/2410482
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید