راهنمای خرید کفش مهربان

بسیاری از گذشتگان بر این باور بودند که نقاط خاصی از کف پا نمایانگر سلامت بخش‌هایی از بدن است و نیاز به مراقبت زیادی دارد تا در همه حال، انسان آرامش داشته‌باشد. برای انتخاب کفش …

بسیاری از گذشتگان بر این باور بودند که نقاط خاصی از کف پا نمایانگر سلامت بخش‌هایی از بدن است و نیاز به مراقبت زیادی دارد تا در همه حال، انسان آرامش داشته‌باشد. برای انتخاب کفش باید راحتی و سلامت پا را حتما در نظر گرفت. اینها معیارهای یک کفش مناسب و سالم است.
۱) کفش مناسب کفشی است که هنگام پوشیدن آن برای مدتی طولانی هم، پا را تحت فشار قرار ندهد.
۲) هنگام انتخاب کفش‌ در نظر داشته‌باشید انگشتان پایتان به‌خاطر تنگی کفش دچار تغییر حالت نشوند یا کناره‌های پایتان تحت فشار ناشی از کفش قرار نگیرند.
۳) سعی کنید کفشی را که انتخاب می‌کنید تنها جنبه زیبایی نداشته‌باشد، بلکه از هر لحاظ مانع آسیب دیدن پای شما در برابر حرکات مختلف و البته گرما، سرما و ناهمواری‌های زمین باشد.
۴) به موقعیت و شرایط خودتان هنگام خرید کفش دقت کنید و ببینید که آیا در این روزها پایتان ورم کرده یا نه.
۵) در نظر گرفتن بیماری‌هایی مثل دیابت ممکن است انتخاب‌تان را محدود کند ولی در نهایت با آگاهی به بیماری و شرایط حاکم بر شما، یک انتخاب صحیح انجام خواهید داد و کفشی نخواهید خرید که به سلامت شما ضرر برساند.
۶) در دوران بارداری کفش‌هایی به پا کنید که فشار زیادی بر پا و ناحیه پشت شما وارد نکند مثل کفش‌های راحت و تختی که جنس و بافت نرمی دارند و به پاهایتان فشار نمی‌آورند. معمولا در این دوران، بین نیم تا یک نمره، تغییر سایز خواهید داشت که با توجه به این تغییر باید کفشی مناسب انتخاب کنید.
۷) اگر از کمردردهای مکرر رنج می‌برید، ‌حتما با توجه بیشتری کفش‌هایتان را انتخاب کنید و سعی کنید کفش‌های طبی به پا کنید زیرا این کمردردها گاهی از عواقب پوشیدن کفش‌های نامناسب و غیراستاندارد است.
۸) اگر اضافه وزن دارید، پوشیدن کفش‌های تخت و راحت به شما توصیه‌ می‌شود. راه رفتن با کفش‌های پاشنه بلند برای کسانی‌که اضافه وزن دارند باعث عدم تعادل و افزایش احتمال زمین خوردن می‌شود.
۹)‌ همیشه ‌قبل از خرید کفش حتما چندبار آن را امتحان کنید و مطمئن شوید به پایتان فشار نمی‌آورد و زمان راه رفتن با آن راحت هستید.