کارآفرینی در فراسوی سال ۲۰۱۰

کارآفرینان در آفریقای جنوبی ترغیب شده‌اند تا به دنبال فرصت‌های کسب و کار برای سال ۲۰۱۰ و فراسوی آن باشند. مالوس کیکانا مدیر عامل صندوق جوانان آمسوبومو می‌گوید کارآفرینان …

کارآفرینان در آفریقای جنوبی ترغیب شده‌اند تا به دنبال فرصت‌های کسب و کار برای سال ۲۰۱۰ و فراسوی آن باشند. مالوس کیکانا مدیر عامل صندوق جوانان آمسوبومو می‌گوید کارآفرینان نیازمند آموزش و اطلاعات دربارهٔ کسب و کارهایی هستند که اقدام به شراکت با آنها می‌کنند. کیکانا این مطالب را در پنجمین کنفرانس سالانهٔ توسعهٔ کارآفرینی و نمایشگاه توسعهٔ کسب و کار در مرکز همایش‌های بین‌المللی کیپ تاون بیان کرد.
موضوع امسال یعنی «کارآفرینی جوانان در سال ۲۰۱۰ و فراسوی آن: آزادسازی، رهاسازی و توانمندسازی» یک برنامهٔ فعالانه برای ارتقای کارآفرینی در میان جوانان است. او می‌گوید هدف کنفرانس سال گذشته، شناسایی فرصت‌های ایجاد شده از طریق پروژه‌ها و برنامه‌های مرتبط با برگزاری مسابقات فوتبال جام جهانی سال ۲۰۱۰ در آفریقای جنوبی بود.
کیکانا می‌گوید: «مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰، یک فرصت ویژه برای کارآفرینان در زمینهٔ تهیهٔ مواد غذایی (کترینگ)، فن‌آوری اطلاعات و حمل و نقل است. او معتقد است این کنفرانس یک تجربی یادگیری و بستری برای تبادل عقاید بوده است.»
کارآفرینان در آفریقای جنوبی ترغیب شده‌اند تا به دنبال فرصت‌های کسب و کار برای سال۲۰۱۰ و فراسوی آن باشند.
کیکانا می‌گوید: «کارآفرینان باید بر اهداف پایدار و بلند مدت برای کسب و کارهایشان تمرکز کنند نه صرفاً بر آن چه که بازی‌های سال ۲۰۱۰ در اختیارشان قرار می‌دهد.»
به اعتقاد وی، کنفرانس‌های قبلی اثبات کرده‌اند که کارآفرینان به لحاظ عمومی شناخته شده نیستند و همین امر باعث برداشت‌های منفی دربارهٔ کارآفرینی جوانان شده است.
در کنفرانس سال ۲۰۰۴ بود که این صندوق تصمیم گرفت به چالش‌های پیش روی جوانان و نحوهٔ استفادهٔ آنها از فرصت‌های ایجاد شده از طریق بازی‌های جام جهانی در قبال کسب و کارهایشان بپردازد.
همچنین کنفرانس مزبور به این صندوق فرصت می‌دهد تا متعارف بودن برنامه‌هایش را ارزیابی کند و در دیگر بخش‌های کسب و کار دخالت کند تا به کارآفرینان کمک شود. کیکانا می‌گوید جوانان در کنفرانس نگرانی‌های خود را پیرامون دسترسی به بودجه، توسعهٔ اموال و توانمندسازی اقتصادی سیاهان ابراز داشتند. از آن جا که بسیاری از جوانان این صندوق و شرکایش را نمی‌شناسند، این کنفرانس یک راه‌کار برای آن است که آنها چگونه، در چه زمانی و در چه مکانی کسب و کار خود را آغاز کنند.
کیکانا در پاسخ به این سؤال که این موارد چگونه باید عملی شوند، این گونه پاسخ داد که آفریقای جنوبی دارای پتانسیل بالایی برای توسعهٔ اقتصادی است و اگر قرار است از این توان بالقوه استفاده شود، جوانان باید نقش اساسی را ایفا کنند. او گفت امسال، این صندوق به دنبال شناسایی جوانانی است که قصد دارند این امر را به واقعیت تبدیل سازند. جدا از بحث بودجه که همواره یک نگرانی است، این کنفرانس به دنبال آن است که دانش، ابزار کسب و کار، سیستم‌ها و فرآیندهای موجود را در اختیار کارآفرینان جوان قرار دهد.
تبادل ایده‌ها و اطلاعات در کنفرانس‌هایی که بخش‌های مختلف می‌توانند فرصتی برابر برای دخالت دادن جوانان و یافتن بهترین کمک برای آنها داشته باشند، به این جوانان برای آغاز کسب و کارشان کمک می‌کنند. کارگاه‌های برگزار شده در مورد موضوعات مختلف همچون نحوهٔ برگزاری مناقصهٔ موفق یک کسب و کار و موضوعات اعطای نمایندگی، برخی از نتایج و برنامه‌های مستمر ارایه شده توسط جوانان هستند. این گروه در سال ۲۰۰۱ ایجاد شده و تا به امروز، به بیش از ۵۰،۰۰۰ کارآفرین با کمک ۱۲۱ مرکز مشاوره در سراسر کشور، کمک مالی کرده است.
برنامهٔ خدمات مشاورهٔ کسب و کار این گروه، نخستین برنامهٔ کمک الکترونیکی در جهان است که به کارآفرینان در ایجاد کسب و کارشان کمک مالی کرده است.

www.moneyweb.co.za
مرجع: خانه کارآفرینان ایران