منطقه ويژه اقتصادى پتروشيمى در جوار تأسيسات قرار داشته و ۳۳ اسکله مجهز بندر امام (ره) و يک اسکله اختصاصى به ظرفيت ۷۰ هزار تن کالا را در اختيار دارد که مى‌تواند جابجائى کالا بين منطقه و درياهاى آزاد را بدون هرگونه تشريفات بندرى و گمرکى تسهيل کند. منطقه همچنين مجاز است که در صورت لزوم از اسکله‌هاى دو مجتمع پتروشيمى بندر امام و رازى به ظرفيت‌هاى ۵/۳ و ۵/۲ ميليون تن در سال نيز بهره‌بردارى کند. (عمق آبخور کشتى‌ها در اسکله اختصاصى منطقه ويژه اقتصادى پتروشيمى ۱۴ متر مى‌باشد).


منطقه ويژه اقتصادى پتروشيمى از طريق جاده‌هاى زمينى بين‌المللى درجه يک با مراکز پرجمعيت داخلى و خارجى ارتباط دارد. اين منطقه از طريق بزرگراهى به طول ۵ کيلومتر به فرودگاه ماهشهر به‌وسيله جاده درجه يک به طول ۱۵۵ کيلومتر به اهواز به‌عنوان مرکز استان خوزستان و همچنين از طريق جاده درجه يک به طول ۹۲۷ کيلومتر به تهران متصل مى‌باشد.


خطوط راه‌آهن سراسرى ايران به‌صورت دو خط از بندر امام به اهواز در جوار منطق ويژه اقتصادى پتروشيمى قرار دارد. اين خطوط علاوه بر اينکه راه ارزان و مطمئن براى دستيابى به ساير مناطق ايران مى‌باشد، امکان استفاده ارتباطى با ساير کشورهاى همسايه جمهورى اسلامى ايران مانند کشورهاى آسياى ميانه و ترکيه را نيز ميسر مى‌سازد.


فرودگاه ماهشهر با پروازهاى داخلى و امکان توسعه براى پروازهاى خارجى در پنج کيلومترى منطقه ويژه اقتصادى پتروشيمى قرار دارد. اين فرودگاه هم‌اکنون از تأسيسات و امکانات ناوبرى و هدايت هواپيما و نيز سيستم روشنائى براى پروازهاى شبانه برخوردار مى‌باشد. فرودگاه ماهشهر از طريق يک جاده چهار خطه به منطقه ويژه متصل است. همچنين فرودگاه بين‌المللى آبادان و اهواز به ترتيب در۸۰ و ۱۵۵ کيلومترى منطقه واقع شده‌اند.