آفتاب

سئو چیست؟



هر آن چیزی که ممکن است ما از سئو شنیده باشیم، بهینه سازی موتور های جستجو است. اما سوال اصلی اینجاست که این عبارت چه مفهومی دارد؟ در این جا لازم است که در سئو عمیق تر شویم. در این مقاله به شما مفهوم قابل درکی از سئو و انواع آن را خواهیم گفت. لطفا با ما همراه باشید.

سئو در لغت به چه معناست؟

سئو سایت در لغت چیست؟ در لغت میتوان سئو را چنین گفت که SEO  مخفف عبارت "Search Engine Optimization" است. با جمله‎ی "بهینه سازی موتورهای جستجوگر" میتوان این عبارت را معنی کرد. حال سوالی در ذهن ما به وجود می آید که بهینه سازی یعنی چه؟ و منظور از موتورهای جستجوگر چیست؟ پس بیایید اول به سراغ معنی این دو کلمه برویم.
موتورهای جستجوگر یا "Search Engine" مجموعه‎ای از نرم افزارها و سخت افزارهایی هستند که می توانند در بین داده های متفاوت و زیادی که وجود دارد، اطلاعاتی که مد نظر کاربران هست را پیدا کنند. معروف ترین موتورهای جستجوگر در بستر وب گوگل و یاهو هستند. حال با اینکه توانستیم درک درستی از Search Engine ها داشته باشیم برویم سراغ بهینه سازی آن ها تا با مفهوم سئو بیشتر آشنا شویم.

سئو چیست؟ و در مفهوم به چه معناست؟

کل عملیات سئو برای دیده شدن شما در نتایج جستجوهای گوگل است. وقتی کاربر سرچ می کند، شما را در نتایج جستجو ببیند و از این طریق به سایت شما رجوع می کند تا اطلاعات مورد نیازش را دریافت کند. ترافیکی که شما روی سایت خود می گیرید، باید دارای کیفیت بالا باشد. به طور مثال کاربری که به دنبال رفع شوره سر هست، به سایت شما می آید و می ببیند که شما در مورد محصولات الکترونیکی صحبت می کنید. قطعا آن مطلب مناسب این کاربر نیست. او جزو ترافیکِ با کیفیتی که می‎خواهید نمی باشد.
پس نتیجه می گیریم که بهتر است مطالب داخل سایت خود را با مواردی که کاربر سرچ می کند مطابقت دهیم. همین طور، بهتر است به دنبال کاربری باشیم که ما به آن نیاز داریم. در حال حاضر، میلیاردها سایت در کل جهان روزانه در حال فعالیت هستند. آن ها تلاش می کنند هر کدام جایگاه برتری را در نتایج جستجو داشته باشند. پس می شود این طور قلمداد کرد که رقابت شدیدی بین سئوکار ها برقرار است.
 سئو چیست

بهینه سازی موتورهای جستجو یعنی چه؟

تولید محتوا نقش مهمی را در بهینه سازی موتورهای جستجو دارد. گوگل بعد از این که محتوایی را در سایت خود منتشر کردید، خزنده هایی را در وبسایت شما می‎فرستد تا از محتوای شما بازدید کنند. خزنده ها تشخیص می دهند که آیا این محتوای شما مناسب کاربران شما هست یا خیر! این محتوای شما تا چه میزان با عبارتی که کاربر سرچ می کند، مطابقت دارد؟ زمانی که به این پاسخ برسد برای رتبه بندی آن پیج، تصمیم می گیرد. البته مؤلفه های زیادی برای رتبه بندی محتوای شما وجود دارد. آن مؤلفه ها همان الگوریتم های گوگل هستند که به گوشتان خورده است.
بهینه سازی می تواند اشکال مختلفی داشته باشد. وجود کلمه کلیدی در عنوان، داشتن توضیحات متا و موارد دیگر می تواند نمونه هایی از بهینه سازی باشد که هرکدام در جایگاه خود برای گوگل مهم هستند.




وبگردی