ظریف: روسای جمهوری ایران و روسیه توسعه همکاریها را پیگیری می کنند
"محمدجواد ظریف" وزیر امور خارجه ایران اعلام کرد: روسای جمهوری ایران و روسیه بطور جدی اجرای توافق ها و روند توسعه همکاریها بین دو کشور را پیگیری می کنند.

ایرنا: وزیر امور خارجه ایران روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه در مسکو با بیان اینکه روابط خوبی داریم، به روند رو به توسعه همکاریهای دو کشور اشاره و تصریح کرد: امیدواریم در عرصه مبارزه با کرونا هم همکاریهای خوبی داشته باشیم.
وی افزود: در دیدار امروز، همکاریهای دو کشور در عرصه های حمل و نقل و روادید و رفت و آمد دانشجویان و تاجران را بررسی کردیم.
ظریف خاطرنشان کرد: در مذاکرات با وزیر امور خارجه روسیه،در خصوص موضوعات مربوط به انرژی، اقتصادی، بانکی و نشست کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی و بازرگانی ایران و روسیه گفت و گو و تبادل نظر کردیم.
وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه ما درباره برجام گفت وگو کردیم، افزود: به نقش کلیدی روسیه و تلاش های مخرب آمریکا و توافق در شورای امنیت سازمان ملل در مخالفت با تحریم ایران اشاره کردیم که از ۱۵ عضو شورای امنیت ۱۳ عضو با آن مخالفت کردند.
وی خاطرنشان کرد: آمریکا متحمل شکست شده است و روسیه و چین در این روند نقش بسیار مهم داشتند. ما از این نقش روسیه قدردان هستیم.
رئیس دستگاه دیپلماسی ایران تصریح کرد: تلاش های واشنگتن برای بازگرداندن تحریم ها علیه ایران، با مخالفت جامعه جهانی روبرو شد و به آنها (مقامهای آمریکایی) گفته شد که آنها چنین اجازه ای را ندارند.
ظریف با اشاره به اینکه آمریکا در ماه آینده میلادی ریاست دوره ای شورای امنیت را برعهده خواهد داشت، اضافه کرد: امیدواریم مقابله با تلاش های غیرقانونی آمریکا در شورای امنیت ادامه بیابد.
رئیس دستگاه دیپلماسی ایران خاطرنشان کرد که در مذاکرات امروز در مورد افغانستان گفت وگو شد و مذاکرات دو کشور در این مساله ادامه خواهد یافت.
وی همچنین گفت که مذاکرات در ادامه گفت و گوهای آستانه برای حل مسائل سوریه ادامه دارد و سه کشور در روند حل و فصل سیاسی این مسائل مشارکت دارند و بر این باورند که حق حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه باید محترم شمرده شود.
ظریف تصریح کرد: فرمت مذاکرات آستانه فرمتی است که سطح رویارویی و خشونت ها را در سوریه کاهش می دهد و در آن مسائل مختلف بررسی می شود که تبادل زندانیان از آن جمله است.
به گفته وزیر خارجه، مذاکرات آستانه به آن معنی نیست که جایگزین کمیته قانون اساسی سوریه می شود.
وی افزود: ما تمام تلاش های ممکن را بکار می گیریم که از این مذاکرات نتیجه بدست آید.
وزیر خارجه ایران در مورد تمدید قرارداد اصولی همکاریهای ایران و روسیه گفت: ما با روسیه قرارداد همکاری داریم که مربوط به سال 2001 است و این توافق بطور خودکار تمدید می شود تا پایان دوره اعتبار این قرارداد تلاش می کنیم که قرارداد با شرایط موجود مطابقت بیابد و ما همه طرح ها برای همکاری بین ایران و روسیه را معرفی می کنیم.
محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران که روز گذشته برای انجام دیدار کاری و رایزنی و مذاکره با سرگئی لاوروف همتای روسی خود به مسکو آمد امشب به تهران برگشت.
وبگردی
-
الی گشت
-
خرید یوسی
-
سئو سایت
-
فروش اقساطی با چک شخصی
-
ونوس
-
تعمیرگاه اتوداکار
-
آرایشگاه زنانه در پردیس
-
فیلم ترسناک جدید
-
فروش سرورهای HP
-
خرید لوازم آرایشی
-
جدید ترین آهنگ ها
-
مزایده خودرو
-
ایمپلنت یک روزه
-
سرور اچ پی
-
طراحی وب سایت
-
خرید فالوور فیک
-
مزایای خرید آنلاین بلیط هواپیما مشهد کیش
-
تدریس خصوصی زبان
-
گندم موزیک
-
تبلیغ در گوگل
-
خرید فرش دستباف
-
سایت ترجمه
-
فروشگاه آنلاین لوازم آرایشی
-
خرید و فروش تتر
-
روکش صندلی تهلوکس
-
هاست ایران
-
خرید فالوور اینستاگرام
-
binance signals
-
آموزش زبان فرانسه
-
فروشگاه اینترنتی
-
خرید سرور hp
-
دارالترجمه نزدیک من
-
چمن مصنوعی
-
خرید سرور hp
-
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
-
پنل اینستاکرام
-
دانلود فیلم هندی
-
طراحی سایت
-
تعمیر کرکره برقی شبانه روزی
-
آهن هایپر
-
خرید گل
-
خرید یوسی پابجی
-
بلبرینگ
-
دانلود فیلم ایرانی
-
فروش کابل شبکه
-
قفل دیجیتال
-
قیمت روز گوشی
-
خرید یوسی
-
بسته بندی اثاثیه
-
فیلم ترسناک جدید
-
فیزیوتراپی در منزل
-
دندانپزشکی شبانه روزی
-
مجله سلامت کوئیک فیت
-
خرید کولر گازی
-
انگشتر جواهر
-
کابین آسانسور
-
تحصیل در آمریکا با دیپلم
-
چمن مصنوعی
-
کد تخفیف رایگان
-
خرید فالور اینستاگرام
-
کلینیک زیبایی آنیل
-
خرید فالوور ارزان
-
سرور HP
-
خرید وب مانی
-
paraffin wax price
-
خرید سرور
-
خرید پرفکت مانی
مطالب مرتبط
- ظریف: عربستان سعودی خواهان روابط برابر با ایران نی...
- محتوای پیام روحانی به پوتین چه بود؟
- کاظم جلالی: توافق ۲۰ساله ایران و روسیه در زمان تمد...
- وزیر دفاع: همکاری های نظامی ایران و روسیه رو به پی...
- توافق نامه مسافرت گروهی بدون روادید بین ایران و ر...
- ظریف: همکاری های نظامی ایران و روسیه تداوم می یابد
- لاوروف: تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریمها علیه...
- سفیر ایران: تهران و مسکو در عرصه ساخت واکسن کرونا...
- ظریف: روسیه از دوستان راهبردی ایران است
- قالیباف پروتکلهای بهداشتی دیدار با پوتین را نپذیر...
- قالیباف: حامل پیام مهمی برای دولت روسیه هستم
- قالیباف وارد مسکو شد
نظر شما چیست؟
لیست نظرات
نظری ثبت نشده است