۱۱۵۶ زندانی ۲۰ استان کشور آزاد شدند
در پی دستور ویژه رئیس قوه قضاییه مبنی بر مساعدت زندانیانی که شرایط بهره مندی از ارفاقات قانونی را دارند، ۱۱۵۶ زندانی از زندانهای مختلف در کشور آزاد شدند.

قوه قضاییه اعلام کرد:
جمعه چهارم آذرماه بود که تیم ملی فوتبال در چارچوب رقابتهای جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، مقابل تیم ملی فوتبال ولز قرار گرفت و با نتیجه ۲ بر صفر پیروز شد.
پس از پیروزی ملی پوشان فوتبال، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه ضمن تبریک این پیروزی به ملت ایران دستور ویژهای را صادر کرد.
رئیس قوه قضاییه به مراجع و مراکز ذیربط قضایی دستور داد "به شکرانه عنایت پروردگار و مسرت و سرور ملی حاصل از ظفرمندی تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران" نسبت به آن دسته از زندانیان که شرایط بهرهمندی از ارفاقات قانونی را دارا هستند، نهایت مساعدت و معاضدت انجام گیرد و مقدمات آزادی و بازگشت آنها به آغوش گرم خانوادههایشان در اولین فرصت ممکن فراهم شود.
پس از این دستور ویژه مقامات قضایی استانهای کشور اقدامات لازم جهت اجرایی شدن دستور رئیس قوه قضاییه را در دستور کار قرار دادند و تعدادی از زندانیان که در زندانهای کشور که واجد شرایط بودند، یا آزاد شدند و یا اینکه از تسهیلات و ارفاقات قانونی برخودار شدند.
در میان افرادی که براساس دستور رئیس قوه قضاییه، از ارفاقات قانونی برخوردار شدند، بازداشتشدگان وقایع اخیر کشور که واجد شرایط قانونی بودند، نیز حضور دارند.
در این راستا، روز گذشته در استان تهران ۱۹۵ نفر، ۱۴ نفر در استان هرمزگان، ۲۰ نفر در استان آذربایجان غربی، ، ۵۷ نفر در استان البرز، ۴۰نفر در استان کرمان، ۱۸ نفر در استان کردستان، ۲۰۴ نفر در استان فارس، ۷۸ نفر در استان مازندران، ۸۰ نفر در استان مرکزی، ۳۰ نفر در استان بوشهر و ۶ نفر در استان خراسان جنوبی آزاد شدند. همچنین در استان سمنان ۷ نفر آزاد و ۲۳ نفر از متهمان اتفاقات اخیر که تأثیر عمل آنان در ارتکاب بزه خفیف بوده از ارفاقات قانونی بهرهمند شدند.
همچنین در پی این دستور ۱۴ نفر در استان ایلام، ۹ نفر در استان خراسان شمالی، ۲۳۶ نفر در استان خوزستان،۱۷ نفر در استان چهار محال بختیاری،۲۱ نفر در استان گلستان ،۳۶ نفر در استان کرمانشاه، ۲۴ نفر در استان زنجان و ۵۰ نفر در استان گیلان آزاد شدند. که بر این اساس مجموعا یک هزارو ۱۵۶ نفر از زندان های ۲۰ استان کشور آزاد شدند.
البته در دستور رئیس دستگاه قضا تصریح شده که بدیهی است کسانی که در قضایای اخیر مرتکب جنایت شده و مدافعان امنیت مردم را شهید و مجروح کردند و اموال مردم را به آتش کشیدند و قرآن را سوزاندند، قابل اغماض و بخشش نیستند و تاکید بر این است که برای عناصر و مسببان اصلی حوادث اخیر، هیچ جای ارفاق وجود ندارد.
اجرای دستور رئیس قوه در سایر استانهای کشور نیز در دستور کار قرار دارد و تعداد دیگری از متهمان واجد شرایط، از ارفاقات قانونی بهرهمند خواهند شد.
وبگردی
-
الی گشت
-
آموزش تاتو در تهران
-
لیست قیمت نهال گردو
-
واردات کالا از چین
-
خرید فالوور ارزان
-
خرید سرور hp
-
خرید ووچر
-
«خرید ویزاکارت»
-
مهاجرت به کانادا
-
سایت ترجمه
-
درمان بواسیر خارجی
-
قطعات خودرو
-
هاست ایران
-
تدریس خصوصی زبان
-
تعمیر کرکره مغازه
-
بهترین آهنگ های ایرانی
-
دانلود فیلم هندی
-
متخصص سئو
-
فروش اقساطی با چک شخصی
-
سرور HP
-
بلیط هواپیما ارزان
-
ایمپلنت یک روزه
-
خرید انلاین نهال گردو
-
بلیط هواپیما
-
کلینیک زیبایی آنیل
-
طراحی وب سایت
-
بلیط استانبول
-
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
-
خرید فالوور فیک
-
سرور اچ پی
-
ژنیکوماستی
-
مزایده خودرو
-
binance signals
-
خرید سرور hpe
-
خرید یوسی
-
دانلود فیلم ایرانی
-
آموزش هک
-
تعمیر کرکره پارکینگ
-
تبلیغ در گوگل
-
خرید سی پی کال آف دیوتی موبایل
-
خرید وب مانی
-
نهال گردو
-
فیلم ترسناک جدید
-
خرید گل
-
خرید سرور مجازی
-
قیمت چمن مصنوعی
-
سئو سایت
-
شریف تریپ
-
buy neuralink
-
کابین آسانسور
-
صرافی ارز دیجیتال
-
حمل اثاثیه منزل در اصفهان
-
نصب آنتن شمال تهران
-
چمن مصنوعی ایرانی
-
دانلود آهنگ جدید
-
rdiet.ir
-
اورینگ وایتون پکینگ
-
بلبرینگ
-
فریت بار مسافری با همراه دژ
-
گندم موزیک
-
آموزش صرافی bingx دلفین وست
-
آموزش تاتو در تهران
-
خرید کولر گازی
-
شرکت حمل و نقل
-
دانلود فیلم
-
طراحی سایت
-
خرید فالوور ارزان
-
آموزش ارز دیجیتال
-
خرید فالوور واقعی فعال
نظر شما چیست؟
لیست نظرات
نظری ثبت نشده است