اين منطقه با توان پذيرش بيش از پنج ميليون تن کالاى وارداتى و صادراتى و ترانزيتى و استقرار حداقل ۵۰ واحد صنعتى نمونه و فعال در رشته‌هاى مختلف غذائى و داروئي، برق و الکترونيک، چسب و کاغذ و لوازم‌التحرير، لوازم خانگى و صوتى و تصويري، مصالح ساختمانى و سنگ‌هاى تزئيني، پوشاک و نساجي، رنگ و کامپيوتر، گريس و روغن و چاپ و بسته‌بندى و ... به کانونى مهم براى توليد و تجارت بين‌المللى ايران و مرکز تأمين نيازهاى مصرفى و توليد صادراتى کشور تبديل شده است.


حجم سرمايه‌گذارى‌هاى انجام شده در اين منطقه در پنج سال اول اجراء طرح به رقم ۷۰۰ ميليارد ريال رسيده است که کل اين سرمايه‌گذارى از منابع غير دولتى (بخش خصوصى ايرانى و خارجي) تأمين شده است.


با سرمايه‌گذارى مشترک سرمايه‌گذارى توسعه و عمران استان کرمان و شرکت صنعتى والر پرتغال يک کارخانه روغن‌کشى در منطقه ويژه اقتصادى سيرجان ايجاد مى‌شود که براساس توافق به عمل آمده طرفين ۴۰ ميليون دلار به‌طور مشترک سرمايه‌گذارى مى‌کنند که ۴۹ درصد سهام کارخانه متعلق به طرف خارجى است و ۵۱ درصد متعلق به شرکت سرمايه‌گذارى توسعه عمران سيرجان مى‌باشد.


شرکتهاى تحت پوشش سازمان عمران کرمان که در حال حاضر در بخش‌هاى مختلف اقتصادى فعال مى‌باشند، عبارت هستند از: شرکت مهندسى مشاور مناطق آزاد، شرکت خدمات بازرگانى (سيرجاکو) در دوبي، شرکت حمل و نقل بين‌المللى سمنستان، شرکت بازرگانى بشيران تجارت، شرکت هواپيمائى پاريز، شرکت صنايع الکترونيک پاريز شفق، شرکت خدماتى کرمان تجارت، شرکت ساختمانى عمران کار سيرجان.