یوسف انصاری از نگارش مجموعه ی داستان جدیدی با عنوان «ترس لیلی» خبر داد.
انصاری درباره ی نگارش مجموعه ی داستان جدیدش گفت: این مجموعه شامل داستان هایی می شود كه بعد از مجموعه ی داستان «امروز شنبه» نوشته ام.
او افزود: این مجموعه ۱۰ داستان را شامل می شود كه از میان آن ها می توان به داستان های ماه نسا، سرانجام ، ترس لیلی ، صدای پارس سگ ها ، مردی كه می شناختم ، گوشت مرده و دونده اشاره كرد.
انصاری همچنین درباره ی فضای داستان های مجموعه ی «ترس لیلی» گفت: داستان های این مجموعه ادامه ی مجموعه ی داستان قبلی من است و من در آن برای هر مخاطبی داستان دارم.
مجموعه ی قبلی تجربی بود و سعی كرده بودم فضاهای متفاوتی را تجربه كنم؛ در مجموعه ی داستان «ترس لیلی» هم تجربی كار كرده ام.
او افزود: من سعی می كنم داستان هایم موقعیتی انسانی داشته باشد و اغلب هم داستان هایم، داستان های موقعیت یا شخصیت می شوند.
انصاری در پایان گفت: هنوز برای نشر این مجموعه ی داستان تصمیمی نگرفته ام؛ اما تا قبل از عید، آن را به چاپ خواهم سپرد. |