معاون پارلمانی رییس جمهور ـ كه به دعوت معاونت سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در نشست آگاه سازی سیاسی كاركنان این سازمان حضور یافته بود ـ حوادث بعد از انتخابات را محصول جنگ نرم دشمن دانست.
حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا میرتاج الدینی با اشاره به تلاش دشمنان برای كمرنگ جلوه دادن حضور بی نظیر مردم در انتخابات ریاست جمهوری اظهار كرد: این فتنه محصول اتاق های فكری بود كه عده ای از عوامل استكبار، برخی از عوامل فریب خورده و تعدادی از خواص غفلت زده به وجود آوردند كه باید نقش هر گروه مشخص و تبیین شود.
وی با تاكید بر این كه " این حوادث از سال ها قبل برنامه ریزی شده بود" ایجاد تفرقه و اختلاف بین اقشار مختلف، فاصله انداختن بین امام و امت و قطع كردن علقه مردم و نظام را از اهداف آن برشمرد.
وی با ابراز تاسف از " اتفاقات تلخی چون اهانت به امام(ره)، شعارهای انحرافی و اقدامات ناروای عده ای از فریب خوردگان" تاكید كرد: حماسه هایی چون حضور پرشور مردم در نهم دی ماه و ۲۲ بهمن نشان داد ملت ایران از برخی خواص جلوتر هستند و مسوولان باید با كار شبانه روزی و برنامه ریزی صحیح، قدردان این مردم بزرگوار باشند.
معاون پارلمانی رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع هدفمند كردن یارانه ها اشاره كرد و افزود: ما بدترین شرایط توزیع یارانه ها را در كشور داریم و توزیع درست این منابع، ضمن آن كه آیندگان را از ذخایر موجود در كشور بهره مند می كند، رسیدن ایران اسلامی به قله های پیشرفت را تسریع می بخشد.
وی افزود: دولت تلاش می كند با اطلاع رسانی صحیح و كافی از هدفمند شدن یارانه ها، اهداف در نظر گرفته شده برای این طرح عظیم نیز در یك زمان بندی مناسب اجرایی شود.
وی همچنین با تقدیر از تلاش ها و عملكرد مناسب فرهنگی سازمان عقیدتی – سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران و خدمت بخش قابل توجهی از جوانان كشور در یگان های آجا، پیشنهاد كرد كه مسوولان فرهنگی ارتش در مناطق مختلف كشور به عضویت كارگروه های فرهنگی استان ها درآمده و از این طریق، یاریگر دولت در دور سوم سفرهای استانی برای ارتقاء سطح فرهنگی كشور باشد.
در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در سخنانی به نقش این سازمان به عنوان ستاد مهندسی فكری اقدامات فرهنگی ارتش در سطح كشور اشاره كرد و افزود: شایسته است تا دولت محترم با اختصاص اعتبارات مناسب، متولیان فرهنگی ارتش را برای مقابله با جنگ نرم دشمن تجهیز نماید.
وی در ادامه با اشاره به این كه " ارتش و نیروهای مسلح نزدیك ترین افراد به مقام معظم رهبری هستند" تصریح كرد: نیروهای مسلح در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره نسبت به سایر اقشار مردم پیشتاز بوده اند؛ لذا باید در همه برنامه ریزی ها، به این امر توجه ویژه ای شود. |