جایگاه ارزشمند حج و زیارت در برنامه های ۱۱۰ شبكه رادیویی و تلویزیونی صدا و سیما، نشانگر توجه مسوولان رسانه به این امر است.
علی دارابی، قائم مقام سازمان صدا و سیما در مراسم اختتامیه اولین جشنواره فیلم های ۲ دقیقه ای با موضوع حج و زیارت كه چهارشنبه ۱۹ اسفند در سالن اجتماعات مسجد بلال صدا و سیما برپا شد، گفت: یكی از فعالیت ها و اهداف بزرگ رسانه ملی، اعتلای فرهنگ قرآن و اسلام است و بر این اساس این گونه تولیدات مورد اهتمام جدی صدا و سیما قرار دارد.
قائم مقام سازمان، در این مراسم كه با حضور حجت الاسلام قاضی عسكر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، لیالی رئیس سازمان حج و زیارت و جمعی از سینماگران و هنرمندان كشور برپا شد؛ با اشاره به مقدمات شكل گیری رادیو و تلویزیون های اكو، اداره كل فرهنگی سازمان را به پیگیری تولید برنامه های مشترك با كشورهای عضو اكو و بین المللی كردن جشنواره (با موضوع حج و زیارت) فراخواند.
وی وظیفه مهم تولیدات معارفی رسانه ملی را افزون بر ایجاد شورآفرینی در امر حج، تبلیغ عقلانیت و تلاش برای خرافه زدایی از حج دانست.
قائم مقام سازمان «تولید برنامه در زمینه ترویج فرهنگ وقف و دستگیری از نیازمندان» را از دیگر وظایف اداره كل فرهنگی سازمان برشمرد. وی با بیان این كه نماز و حج جزو بزرگ ترین و مهم ترین فرایض و مناسك در كشورهای اسلامی است، گفت: ما باید این بزرگ ترین سرمایه وحدت را بخوبی بشناسیم و برای آن برنامه سازی كنیم.
وی با قدردانی از مسوولان برگزاری اولین جشنواره فیلم های ۲ دقیقه ای با موضوع حج و زیارت، ابراز امیدواری كرد دومین جشنواره فیلم های ۲ دقیقه ای در بخش های فیلم، عكس، مستند و نوشته برگزار شود.
در جشنواره فیلم های ۲ دقیقه ای با موضوع حج و زیارت، با اهدای لوح سپاس و تندیس جشنواره، از سازندگان ۱۲ اثر برگزیده قدردانی شد. |