Locked دریافت Toolbar آفتاب
مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا) : دوره الکترونیکی زبان انگلیسی تخصصی
اخبار ایران و جهان اخبار علمی و آموزشی اخبار آموزش و پرورش ۶ ساله اول دوره ابتدایی ركن آموزش و پرورش است
يکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۸ ۲۸ : ۴۸ : ۱۲
  ◊   دفعات نمایش : ۸۹    Sunday, Mar 7, 2010 - 12:48:28
۶ ساله اول دوره ابتدایی ركن آموزش و پرورش است
۶ ساله اول دوره ابتدایی ركن آموزش و پرورش است
دانش آموزان سرمایه كشور هستند و مهم ترین جایگاه تعلیم و تربیت، ۶ ساله اول دوره ابتدایی بوده یا به نوعی این دوره ركن آموزش و پرورش است.

دانش آموزان سرمایه كشور هستند و مهم ترین جایگاه تعلیم و تربیت، ۶ ساله اول دوره ابتدایی بوده یا به نوعی این دوره ركن آموزش و پرورش است.

حمیدرضا حاجی بابایی در مراسم تودیع و معارفه مدیر كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان كه شنبه شب در این كانون برگزار شد، اظهار داشت: محسن چینی فروشان مدیرعامل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان، حدود دو دهه مسئولیت خطیر این كانون را برعهده داشته است.

وی بیان كرد: تمامی انسان ها در برابر خطا و اشتباه خود پیش پروردگار مسئول هستند و باید در جهان آخرت در برابر رفتارهای خوب و بد خود پاسخگو باشند.

● مدیریت جمهوری اسلامی ایران مدیریت ایثار است

حاجی بابایی عنوان كرد: مدیریت جمهوری اسلامی ایران مدیریت ایثار است و هر كسی نمی تواند آن را درك كند.

وی افزود : معلمان درختانی می كارند كه هیچ گاه خشك و زرد نمی شود و حتی این درختان در سن ۸۰ سالگی گل های خوشبوتری نیز می دهند.

حاجی بابایی اضافه كرد: كار معلمی به گونه ای است كه انسان روز به روز احساس طراوت و شادابی می كند و هنری است كه از فطرت برمی خیزد و روز به روز انسان را به سمت شكوفایی و موفقیت می كشاند.

● از عمر معلم هر چه می گذرد، روح و ذهن او زیباتر می شود

وزیر آموزش و پرورش بیان كرد: اگر هنری براساس فطرت نباشد، همانند كویری است كه با بارش باران خیس می شود اما گیاهی در آن نمی روید.

وی اضافه كرد: آن چه كه از فطرت انسان برمی خیزد انسان را زنده می كند مانند عشق و هنر عاشورا كه همیشه جاودانه است و هرگز نمی میرد.

حاجی بابایی ادامه داد: از عمر معلم هر چه می گذرد شاید پیرتر می شود اما روح و ذهن او جوان تر خواهد شد و چهره و اعمال آن پرجاذبه تر می شود.

وی بیان كرد: امروز یك مدیر موفق آمد و به كار خودش افتخار كرد. فعالیت و كارهای محسن چینی فروشان چقدر سرمایه بوده و با چه چیزی می توان این سرمایه را وزن كرد.

حاجی بابایی اضافه كرد: طی سال های گذشته مدیریت كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان با آموزش و پرورش همكاری های بسیاری داشته است.

● آموزش و پرورش فونداسیون تمام خوبی ها و زیبایی هاست

وزیر آموزش و پرورش گفت: نقطه تعلیم و تربیت، معلم است حتی آنهایی كه به دین هم اعتقادی ندارند، به تكنولوژی معلم اعتقاد دارند.

حاجی بابایی ادامه داد: همه چیز در آموزش و پرورش است و جایگاه آن در جامعه، جایگاه عشق، علاقه و محبت است هیچ چیزی وجود ندارد كه در نظام تعلیم و تربیت پیدا نشود؛ این دستگاه فونداسیون و زیرساخت تمام خوبی ها و زیبایی هاست.

وی افزود: باید به سمت و سویی حركت كنیم كه در تمام رابطه معلم و دانش آموزان یك رابطه تعریف شده معنوی ایجاد كنیم.

● امروزه تحول بنیادین در آموزش و پرورش یك اصل است

وزیر آموزش و پرورش گفت: امروزه تحول بنیادین در آموزش و پرورش یك اصل بوده كه مهم ترین محور آن تفكر است.

حاجی بابایی ادامه داد: كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان یعنی فكر و پرورش كه این دو ویژگی كانون بسیار مهم بوده و نشان می دهد این دستگاه به تربیت و پرورش دانش آموزان توجه داشته و از حافظه محوری آنها جلوگیری می كند.

وی افزود: امروزه نظام تعلیم و تربیت به مدرسه ای می اندیشد كه نیازهای دانش آموزان و نوآموزان را برطرف كند و تمام فعالیت های آموزشی پرورشی و تربیتی مدارس با عشق یكی شود.

حاجی بابایی اضافه كرد: كانون پرورشی فكری كودكان و نوجوانان می تواند لطافت و ظرافت تحول بنیادین را در آموزش و پرورش تدوین كند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان سرمایه كشور هستند و مهم ترین جایگاه تعلیم و تربیت شش ساله اول دوره ابتدایی بوده یا به نوعی این دوره ركن ركین آموزش و پرورش است.

حاجی بابایی ادامه داد: فونداسیون تعلیم و تربیت در دوره ابتدایی شكل می گیرد همچنین دانش آموز در دوره پیش دبستانی و مهدكودك خودش را نشان می دهد.

وی افزود: باید روند كیفی سازی را تقویت كرد و به سمتی حركت كنیم كه نوع تربیت و خلاقیت دانش آموزان كشور ایرانی و اسلامی باشد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: ۱۴۰ هزار ساختمان، كار نظام تعلیم و تربیت را انجام می دهد و ۴۲۰ هزار ساختمان به فعالیت های نرم افزاری این دستگاه می پردازد.

وی اضافه كرد: نرم افزار می تواند در نظام، تحولی را ایجاد كند كه هزار ساختمان نتوانند آن را انجام دهند.

حاجی بابایی ادامه داد: هم اكنون سخت افزار یك ابزار است و این ابزار انسان را از فرهنگ، كیفیت، كمالات و خلاقیت دور می كند؛ با سرعت و قدرت باید به سمت تحول بنیادین حركت كرد.

وی افزود: كشور ایران جوانان صاحب نام را می خواهد كه مسیر آنها مسیر خواسته های یك انسان باشخصیتی باشد كه در جهان طیبه زندگی می كنند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: كار كانون یك تخصص است متاسفانه در جامعه ما انسان ها فكر می كنند كارهایی كه در آن كودكان و نوجوانان حضور دارند و آموزش و پرورش در آن دخیل است، می توانند در آن به راحتی اظهارنظر كنند.

وی اضافه كرد: سنجیده ترین سخنان باید برای كودكان و نوجوانان گفته شود زیرا كار تعلیم و تربیت آنها كار پیچیده ای است.

حاجی بابایی بیان كرد: محسن چینی فروشان امروز بازنشسته شد اما به عنوان عضو هیئت مدیره در كانون پرورشی فكری كودكان و نوجوانان حضور خواهد داشت

گزارش : خبرگزارى فارس (www.farsnews.com)
ابتدایی
چاپ بازگشت
Best to List
قبرس ، شرکت آرتی چااریدمو و همکاران

وکلای متخصص واقع در لیماسول دارای مهارت مدیریتی در املاک ، وصیت و ائتلاف ، ایجاد شرکت های برون مرزی و محلی ، دادگاه و دیگر خدمات حقوقی.

قبرس ، دفتر کار مجازی

ما انواع خدمات دفتر کار مجازی را به شما پیشنهاد می دهیم. خدماتی که برای کمک به توسعه حضور جهانی شما را از طریق خدمات کسب و کار از قبیل آدرس، شماره تلفن خدمات پاسخ، اتاق نشست، حمل …

Best to List
Cyprus , Areti Charidemou & Associates

Limassol based lawyers specialising in conveyancing for property, wills and trusts, establishment of offshore and local companies, court proceedings and other legal services

Cyprus , The cyprus institute of Marketing

The Cyprus Institute of Marketing (CIM) was established in 1978 in Nicosia and since 1984 also in Limassol, in order to promote the Marketing Science and to fill a gap in the Cyprus Educational System. …

استقبال بی نظیر از اکران «قلاده های طلا»
استقبال بی نظیر از اکران «قلاده های طلا»
«قلاده های طلا»؛ به لحاظ تکنیکی خوش ساخت و به لحاظ روایی پرگاف!
«قلاده های طلا»؛ به لحاظ تکنیکی خوش ساخت و به لحاظ روایی پرگاف!
«نارنجی پوش» کاخ جشنواره را به وجد آورد!
«نارنجی پوش» کاخ جشنواره را به وجد آورد!
«ضد گلوله‌» با هزینه ۶۰۰ میلیون تومانی ساخته شد
«ضد گلوله‌» با هزینه ۶۰۰ میلیون تومانی ساخته شد
حاشیه‌نگاری ازهشتمین روز جشنواره‌ی فیلم فجر
حاشیه‌نگاری ازهشتمین روز جشنواره‌ی فیلم فجر
رامبد جوان: خروجی «آزمایشگاه» راضی ام کرد
رامبد جوان: خروجی «آزمایشگاه» راضی ام کرد
«قلاده‌های طلا» و «تعلیق» گمشده در سینمای ایران
«قلاده‌های طلا» و «تعلیق» گمشده در سینمای ایران
فلفل سبز؛ منبع غنی آنتی اكسیدان
فلفل سبز؛ منبع غنی آنتی اكسیدان
«قلاده های طلا» با پروژکتورهای روشن و حضور بیش از ۳۰۰۰ نفر در برج میلاد!
«قلاده های طلا» با پروژکتورهای روشن و حضور بیش از ۳۰۰۰ نفر در برج میلاد!
کنسرت كیهان كلهر در انگلستان
کنسرت كیهان كلهر در انگلستان
 وبلاگ آفتاب 
پارکور
قیصر امین پور
عادل فردوسی‌پور
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی
مهران مدیری
عضویت در خبرنامه‌ها
ارسال خبر
اخبار ارسالی من
معرفی آرشیو موسیقی
شجریان، محمد رضا
 آلبوم چاوش ۷
◊  چون دل راست اندیش و زبان راستگو باشد در کاستی و نادرستی بسته می‌شود . بزرگمهر  ◊