تازه ترین مجسمه های کامبیز صبری با عنوان «انسان ها در خوابند،وقتی می میرند بیدار می شوند» از روز جمعه ۱۶ بهمن ماه در گالری «خاك» رونمایی می شود.
صبری در این نمایشگاه هشت مجسمه در ابعاد ۸۰ سانتی متر تا دو متر را ارائه كرده است.
این مجسمه ها كه طی یك ماه گذشته ساخته شده اند، همگی از جنس فایبرگلاس و یكدست با رنگ سفید و آب كاری هستند.
موضوع این نمایشگاه برگرفته از حدیثی از حضورت علی(ع) با عنوان : «انسان ها در خوابند،وقتی می میرند بیدار می شوند» است و به گفته صبری تك تك این مجسمه ها از این كلام شكل گرفته اند و در یك تركیب بندی و رابطه با یكدیگر قرار دارند.
كامبیز صبری چندی پیش موفق به كسب جایزه ی سوم سمپزیوم مجسمه های آهنی گالری برگ برای ساخت مجسمه «ثبت یك تولد» شد.
گفتنی است؛ این نمایشگاه تا ۱۲ اسفند ماه ادامه دارد و علاقه مندان می توانند از ساعت ۱۶ تا ۲۰ بعد از ظهر از این آثار به نشانی خیابان شریعتی، دو راهی قلهک، خیابان بصیری، کوچه ژیلا، شماره ۱ دیدن كنند. |