تابلوی «تاریخ آینده» از مجموعه نقاشی وچیدمان نیما اسماعیل پور ،روز چهارشنبه در گالری محسن رونمایی و حراج می شود.
نمایشگاه نقاشی و چیدمان نیما اسماعیل پور با عنوان « تاریخ نگاری » از روز دوم بهمن ماه در گالری محسن برپا شده است.در این نمایشگاه ۳۴ تابلوی تاریخ های گذشته و شاخص هجری شمسی بر روی بوم نقاشی و با تکنینک رنگ روغن ثبت شده اند.
این در حالی است که در این مدت اسماعیل پور، تابلوی تاریخ آینده را طی پرفورمنسی سه روزه در فضای نگارخانه محسن را خلق می كرد.
آخرین اثر این نمایشگاه که ثبت یک تاریخ آینده است ،عصر روز چهارشنبه هفتم بهمن ماه به حراج گذاشته می شود.این اثر که تنها از آن یک نسخه خلق شده، تنها تاریخی است که آینده را در گذشته به تصویر می کشد.
علاوه براین عصر امروز پنجم بهمن ماه امید مهرگان درباره اهمیت تاریخ و این نمایشگاه در گالری محسن سخنرانی خواهد كرد.
گفتنی است؛ نیما اسماعیل پور متولد ۱۳۶۴ رودسر است و پیش از این در سه سال اخیر در یازده نمایشگاه گروهی در نگارخانه های گوناگون تهران آثارش را به نمایش گذاشته است.
این نمایشگاه تا چهارشنبه ۷ بهمن ماه ادامه دارد و علاقه مندان می توانند از این آثار در خیابان ظفر ( دستگردی ) ـ خیابان ناجی ـ خیابان فرزان ـ کوچه نوربخش ـ بلوار مینای شرقی ـ پلاک ۴۲ گالری محسن دیدن كنند. |