سخنگوی حزب کارگزاران گفت: ۲۲ بهمن سالروز بازگشت به ارزش های اصیل جمهوری اسلامی است.
حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ۲۲ بهمن روزی است که همه شخصیت های نظام، احزاب و گروههای فعال سیاسی باید در این روز باشکوه شرکت کرده و از ارزش های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی حفاظت کنند.
وی با بیان اینکه هر کسی از هر جناح و گروه سیاسی باید برای باشکوه تر برگزار شدن هر چه بیشتر این روز تلاش کند، ادامه داد: تدابیر مسئولان نیز باید به سمتی حرکت کند که این روز زمانی برای بازگشت به ارزش های اصیل جمهوری اسلامی باشد.
به عقیده این فعال سیاسی، شعارهایی که در این روز مطرح می شود باید مبنی بر دفاع از اسلام، دفاع از مردم، دفاع از امام راحل، و تاکید بر آزادی، استقلال و جمهوری اسلامی باشد.
مرعشی در بیان اینکه افراطیون جناح منتقد و حامی دولت باید در این روز چگونه رفتار کنند، اظهارداشت: منتقدان دولت باید خواسته ها و مطالبات خود را در چارچوب قانون اساسی و رعایت چارچوب های نظام با جدیت پیگیری کنند. وی با مخاطب قرار دادن افراطیون حامی دولت گفت: حامیان دولت باید متوجه باشند که انقلاب اسلامی متعلق به جناح یا جریان خاصی نیست و متعلق به همه آحاد کشور است.
وی با اشاره به اینکه همه مردم در پیروزی انقلاب شریک بودند و در جریانات پیروزی حضور داشتند، اظهارداشت: در طول ۳۰ سال پس از پیروزی انقلاب نیز با این وحدت و حمایت مردمی نظام را از خطرات خارجی و توطئه های دشمنان نجات دادیم و همه مردم با هم بودند.
مرعشی گفت: نباید خودخواهی طرفداران و حامیان کسانی که موقتا در قدرت هستند موجب شود آنان تصور کنند از حمایت بخش وسیعی از مردم بی نیازند. وی ادامه داد: اگر همه مردم در صحنه نباشند دشمنان نظام سوء استفاده می کنند و به همین خاطر باید همه در روز ۲۲ بهمن در صحنه حضور داشته باشند. |