Locked دریافت Toolbar آفتاب
مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا) : دوره بین المللی فنون مدیریت
اخبار ایران و جهان اخبار اجتماعی اخبار شهر و شهرنشینی یك طرفه شدن پارك وی تا تجریش در دست بررسی است
دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۸۸ ۳۵ : ۳۳ : ۱۷
  ◊   دفعات نمایش : ۱۳۱    Monday, Feb 8, 2010 - 05:33:35
یك طرفه شدن پارك وی تا تجریش در دست بررسی است
یك طرفه شدن پارك وی تا تجریش در دست بررسی است
مابه التفاوت قیمت وسایل حمل ونقل عمومی را باید دولت بپردازد،اما ظاهرا این ماده توسط دولت نادیده گرفته شده است/كاستی دولت در پرداخت یارانه ها با شكایت حل نمی شود/تا پایان سال تمام ورودی های طرح هوشمند می شوند.

معاون حمل ونقل و ترافیك شهرداری تهران گفت: در حال حاضر مشكلات یارانه حمل ونقل تهران كاملا برای مسئولان دولت و مجلس شفاف است و قصوراتی كه در حال حاضر در این زمینه ایجاد شده نیازی به شكایت ندارد چرا كه مسائل شفاف است.

به گزارش خبرنگار ایلنا سید جعفر تشكری هاشمی امروز در حاشیه جلسه ۱۸۸۸ «مركز نظارت همگانی شهرداری تهران» با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سئوال كه آرم های طرح ترافیك چه زمانی در اختیار متقاضیان قرار می گیرد، تاكید كرد: در حال حاضر اولویت بندی افراد حقیقی كه متقاضی دریافت آرم بودند انجام شده و اولین گروه برای ارائه مستندات آنها فراخوان شده اند.

او افزود: امتیازبندی صورت گرفته بر اساس اظهارات و مستندات خودشان بوده و شهروندانی كه واجد شرایط شناخته شده بودند مستندات را ارائه می كنند كه پس از این اقدام بلافاصله تشریفات اداری انجام شده و به طور حتم تا پایان سال مجوزهای طرح ترافیك را دریافت می كند. افرادی نیز كه مستندات خود را ارائه ندهند حذف شده و چنان چه تعداد حذفی ها بیش از تعداد معمول باشد، برای سری بعد نیز فراخوان می شوند.

او در مورد آرم طرح ترافیك سایر دستگاه ها خاطر نشان كرد: مكاتبات با سهمیه بگیران آغاز شده و در اختیار دستگاه های مربوطه قرار گرفته است؛ سهمیه بگیران با دسترسی نرم افزار ثبت اطلاعات، اطلاعات را ارسال كرده و تلاش می شود تا قبل از پایان سال مجوزها ارائه شود اما همچنان تلاش بر آن است كه بعد از تعطیلات نوروزی آرم های جدید معتبر باشند.

● متاسفانه نهادی برای خبرنگاران برای شناسایی افراد واجد شرایط آرم ترافیك وجود ندارد

به گزارش خبرنگار ایلنا، تشكری هاشمی در پاسخ به این سئوال كه تكلیف آرم ترافیك خبرنگاران و توجه به تعطیل شدن مراجعی در این زمینه و شناسایی خبرنگاران واجد شرایط چه می شود، خاطر نشان كرد: در حال حاضر تیمی از همكاران رسانه ای تشكیل داده و درخواست های خبرنگاران در حال بررسی است.

او افزود: خبرنگاران زیادی در این زمینه شناخته شده و واجد شرایط هستند كه به طور حتم آرم ورود به محدوده ترافیك را دریافت می كنند اما متاسفانه نهادی دركشور وجود ندارد تا همه خبرنگاران را تحت پوشش قرار داده و بتوان از این مرجع اطلاعات كسب كرد؛ به زودی اطلاعات خبرنگاران از مراكز وابسته شان استعلام شده و ماهیت شغلی آنها محرز می شود و در این صورت آرم طرح ترافیك به خبرنگاران واجد شرایط تحویل داده می شود.

او افزود: افرادی نیز در گذشته با عنوان خبرنگار از سهمیه هایی بهره مند شدند كه به طور حتم باعث تضییع حقوق خبرنگاران شدند اما امسال آرم های طرح ترافیك با ارائه مستندات به افراد واجد شرایط تحویل داده می شود.

● سر جمع تعداد آرم ها به هیچ عنوان تغییر نمی كند

معاون شهردار تهران در مورد تعداد آرم های طرح ترافیك خاطر نشان كرد: سال گذشته ۹۲ هزار و ۲۰۰ مجوز برچسب طرح ترافیك داشتیم كه بر روی خودروها نصب شده بود كه به علت جدیت پلیس راهنمایی و رانندگی در برخورد با متخلفان خصوصا در محدوده زوج و فرد، تقاضای افراد حقیقی و حقوقی برای دریافت آرم در محدوده زوج و فرد زیاد شد به همین دلیل طبق تقاضای شهرداری تهران شش هزار آرم طرح ترافیك نیز طبق مصوبه شورای عالی ترافیك به شهرداری تهران ارائه شد.

تشكری هاشمی با بیان اینكه در سال ۸۹ سر جمع تعداد آرم های طرح ترافیك به هیچ عنوان تغییر پیدا نمی كند، گفت: برای سال ۸۹، ۹۲ هزار و ۲۰۰ آرم طرح ترافیك تصویب شده كه با توجه به سهمیه روزانه طرح ترافیك (هزار و ۲۲۰ آرم)، می توان اعلام كرد كه تعداد آرم ها نسبت به سال گذشته شش هزار فقره كاهش داشته است و از معادل نه هزار و ۲۲۰ آرم، ده درصد آن به سهمیه روزانه تعلق می گیرد.

● تا پایان سال تمام ورودی های محدوده طرح ترافیك هوشمند می شوند

به گزارش خبرنگار ایلنا، معاون حمل ونقل و ترافیك شهرداری تهران در ادامه با بیان اینكه زیرساخت های فیبر نوری برای تمام ورودی های طرح ترافیك آماده شده تاكید كرد: در حال حاضر ۱۳۱ ورودی به محدوده طرح ترافیك وجود دارد كه برای تمام این ورودی ها فیبر نوری اجرا شده و پایه های دوربین ها نیز نصب شده است كه پیش بینی می شود قبل از پایان سال تمام تجهیزات كامل شده و در صورت وجود هر گونه عقب ماندگی، تعطیلات نوروزی بهترین فرصت برای اتمام كار است.

او در ادامه افزود: از شروع سال آینده تمام كنترل ها در محدوده طرح ترافیك از طریق دوربین های مخصوص انجام شده و البته افسران هم در چنین محدوده هایی حضور دارند و تنها تعداد پلیس در این محدوده كم می شود. اما نمی توان پلیس را حذف كرد.

● شورای عالی ترافیك كنترل هوشمند زوج و فرد خودرو را نیز در دستور كار قرار دهد

معاون ترافیك شهردار تهران در ادامه با ارائه پیشنهادی گفت: در حال حاضر كنترل هوشمند زوج و فرد در دستور كار نیست اما با توجه به آنكه سال ها از زمان اجرای این طرح سپری می شود، لازم است تا اثرگذاری هوشمندسازی و ورود به محدوده طرح ترافیك سنجیده شده و شورای عالی ترافیك این طرح را در مورد زوج و فرد كردن خودروها نیز اعمال كند.

● شهرداری دیگر قادر نیست به سیستم حمل و نقل بودجه دهد

تشكری هاشمی در ادامه با اشاره به كاستی هایی در زمینه سیستم بودجه دهی دولت به سیستم حمل ونقل عمومی تهران یادآور شد: قیمت جابجایی یك مسافر با مترو به طور متوسط ۴۰۸ تومان برآورد شده و برای اتوبوس نیز ۳۴۹ تومان برآورد شده است اما شهرداری تهران بیش از این قادر نیست كه به طور یك سویه بابت یارانه این بخش از تهران هزینه كند چرا كه درآمدهای شهرداری در حال حاضر به جای صرف در توسعه تهران و آبادانی آن مرتبا در حوزه یارانه ها صرف می شود كه این مسئله علاوه بر فشار مضاعف بر مردم توسعه شهر را نیز با مشكل مواجه می كند.

او با بیان اینكه قانون گذار برای این موضوع تصمیمات لازم الاجرایی گرفته عنوان كرد: مطابق با ماده ۹۰ قانون اصلاح برخی از مواد برنامه پنج ساله چهارم، پرداخت مابه التفاوت قیمت وسایل حمل ونقل عمومی با قیمت تمام شده مشمول این ماده می شود كه مطابق با این ماده تمام آن را باید دولت بپردازد كه البته شهرداری تهران طبق روال سال های گذشته سهم یارانه را پرداخت كرده است اما ظاهرا این ماده توسط دولت نادیده گرفته شده است.

تشكری هاشمی با اشاره به اینكه اگر ماده ۹۰ راهم نادیده بگیریم مطابق با عرف دولت باید متحمل هزینه های تعریف شده باشد، گفت: مطابق با عرف یك سوم قیمت تمام شده باید حداكثر توسط مردم، یك سوم توسط شهرداری و حداقل یك سوم را دولت بپردازد كه البته با مبالغی كه طی سنوات گذشته توسط دولت پرداخت شده فاصله زیادی دارد.

او افزود: دولت و مجلس باید در فصل بودجه بندی به مشكلات اقتصادی شهروندان و بهره برداران از حمل ونقل عمومی توجه كند.

به گفته تشكری هاشمی مبالغ حمل ونقل عمومی كه توسط شهرداری تهران تعیین شده قبل از تعیین اثرگذاری طرح هدفمند كردن یارانه ها بوده كه در صورت اجرای این طرح می تواند تاثیر جدی بر نرخ حمل ونقل درون شهری گذاشته و باید در پرداختی های دولت تجدیدنظر شود.

● كاستی دولت در پرداخت یارانه ها با شكایت حل نمی شود

به گزارش خبرنگار ایلنا، معاون حمل ونقل و ترافیك شهرداری تهران در پاسخ به این سئوال كه چرا بابت عدم تعهد دولت نسبت به پرداخت یارانه های حمل ونقل عمومی شكایتی نمی شود تصریح كرد: نیازی به شكایت در مراجع قضایی نیست چرا كه مباحث فعلی تهران برای دولتمردان در قوه مجریه و قوه مقننه كاملا شفاف است.

او افزود: تاكنون شهرداری تهران علی رغم آنكه سعی كرده تاثیرات افزایش قیمت ها را در زندگی روزمره مردم تشدید نكند، اما مردم دیگر به خوبی می دانند كه توان شهرداری نیز در این بخش مستهلك شده و قادر نیست بدون حمایت دولت در بخش یارانه ها اقدام كند.

تشكری هاشمی خاطر نشان كرد: تاكنون به صراحت طی مكاتبه با كمیسیون های گوناگون مجلس و حضور در جلسات مختلف وزارت كشور مشكلات را مطرح كرده ایم تا نگذاریم فشاری به بدنه جامعه وارد شود اما موضوع با شكایت حل نمی شود چرا كه شكایت منوط به زمانی بوده كه موضوع مورد غفلت قرار گرفته شود اما امروز چه در دولت و چه در مجلس مشكلات مترو و حمل ونقل عمومی شفاف سازی شده است.

● نیازی به تظلم خواهی نیست موضوع حمل ونقل عمومی تهران شفاف است

معاون ترافیك شهرداری تهران در ادامه یادآور شد: در حال حاضر دولت باید برای تهران ۴۳۰ میلیارد تومان یارانه پرداخت كند كه اگر تهران را معادل یك سوم كشور در نظر بگیریم باید این مبلغ ضرب در سه شود اما در حال حاضر فاصله این مبلغ با آنچه كه در دولت و مجلس به تصویب رسیده پاسخگو نبوده و ظاهرا مردم باید فشار را تحمل كنند.

او با بیان اینكه مشكلات شبكه حمل ونقل عمومی تهران كاملا برای مسئولان شفاف شده گفت: نیازی به تظلم خواهی نیست نیازها شفاف است.

● یك طرفه كردن چهارراه پارك وی تا میدان تجریش در دست بررسی است

به گزارش خبرنگار ایلنا، معاون شهردار تهران در پاسخ به این سئوال كه شنیده شده قرار است خیابان ولیعصر دوطرفه شده و طرح یك طرفه شدن متوقف شود، گفت: این خبر تكذیب می شود چرا كه یك طرفه كردن خیابان ولیعصر تجربه خوبی بوده و این خیابان از انضباط ترافیكی منطقی برخوردار است؛ خیابان ولیعصر در حال حاضر نسبت به سایر خیابان های شهر تهران مطلوب تر است.

تشكری هاشمی یادآور شد: سناریوهایی برای بخشی از خیابان ولیعصر كه هنوز اقدامی در آن صورت نگرفته طراحی شده تا تمهیداتی برای چهارراه پارك وی تا میدان تجریش اندیشیده شود كه در این زمینه با مشاور طرح در حال بررسی و رایزنی هستیم اما تا پایان سال تغییرات جدیدی اعمال نمی شود.

گزارش : خبرگزارى ايلنا (www.ilna.ir)
ترافیک‌تهران
چاپ بازگشت
Best to List
قبرس ، دفتر کار مجازی

ما انواع خدمات دفتر کار مجازی را به شما پیشنهاد می دهیم. خدماتی که برای کمک به توسعه حضور جهانی شما را از طریق خدمات کسب و کار از قبیل آدرس، شماره تلفن خدمات پاسخ، اتاق نشست، حمل …

قبرس ، شرکت آرتی چااریدمو و همکاران

وکلای متخصص واقع در لیماسول دارای مهارت مدیریتی در املاک ، وصیت و ائتلاف ، ایجاد شرکت های برون مرزی و محلی ، دادگاه و دیگر خدمات حقوقی.

Best to List
Cyprus , The cyprus institute of Marketing

The Cyprus Institute of Marketing (CIM) was established in 1978 in Nicosia and since 1984 also in Limassol, in order to promote the Marketing Science and to fill a gap in the Cyprus Educational System. …

Cyprus , Virtual Office 8

We offer a variety of Virtual Office Services designed to help expand your global presence through services such as Business Addresses, Telephone Answering Services, Meeting Rooms, Mail Forwarding, Fax …

موج جدید بارش‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
موج جدید بارش‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
حادثه تقاطع بهبودی مربوط به ترکیدن بادکنک تبلیغاتی بود
حادثه تقاطع بهبودی مربوط به ترکیدن بادکنک تبلیغاتی بود
آغاز توزیع كارت آزمون كارشناسی ارشد از فردا
آغاز توزیع كارت آزمون كارشناسی ارشد از فردا
راهپیمایی  ۲۲بهمن بدون هیچ مشكلی در كشور برگزار شد
راهپیمایی ۲۲بهمن بدون هیچ مشكلی در كشور برگزار شد
وقتی رگ غیرت می‌خشکد
وقتی رگ غیرت می‌خشکد
پول بدهید کارنامه فرزندتان را بگیرید
پول بدهید کارنامه فرزندتان را بگیرید
افزایش کلاهبرداری در مسابقات شبکه های ماهواره ای
افزایش کلاهبرداری در مسابقات شبکه های ماهواره ای
ضوابط جدید بلندمرتبه‌سازی در تهران تا یك ماه آینده نهایی می‌شود
ضوابط جدید بلندمرتبه‌سازی در تهران تا یك ماه آینده نهایی می‌شود
امكان ثبت‌نام در دانشگاه‌های پیام‌نور و غیرانتفاعی در زمان دریافت كارت
امكان ثبت‌نام در دانشگاه‌های پیام‌نور و غیرانتفاعی در زمان دریافت كارت
طرح پزشک امین، تأمین رفاه پزشکان یا بیمه شدگان
طرح پزشک امین، تأمین رفاه پزشکان یا بیمه شدگان
 وبلاگ آفتاب 
پارکور
قیصر امین پور
عادل فردوسی‌پور
مولانا جلال‌الدین محمد بلخی
مهران مدیری
عضویت در خبرنامه‌ها
ارسال خبر
اخبار ارسالی من
تازه‌ها
ضوابط جدید بلندمرتبه‌سازی در تهران تا یك ماه آینده نهایی می‌شود
ضوابط جدید بلندمرتبه‌سازی در تهران تا یك ماه آینده نهایی می‌شود
سرویس‌دهی ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به مردم در مراسم ۲۲ بهمن
سرویس‌دهی ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به مردم در مراسم ۲۲ بهمن
حضور شهروندان دوچرخه سوار شرق تهران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
حضور شهروندان دوچرخه سوار شرق تهران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
ورود غیرمجاز تاکسی‌ها به محدوده طرح ترافیک با دوربین کنترل می‌شود
ورود غیرمجاز تاکسی‌ها به محدوده طرح ترافیک با دوربین کنترل می‌شود
تغییر مسیر در تردد اتوبوس‌های خطوط ۹۱۰ و ۹۲۱ و ۹۳۲
تغییر مسیر در تردد اتوبوس‌های خطوط ۹۱۰ و ۹۲۱ و ۹۳۲
معرفی آرشیو موسیقی
شجریان، محمد رضا
 آلبوم گل‌های تازه ۸۷
◊  فضائی بین پندار و عمل وجود دارد که با پشتکار پیموده می‌شود. جبران خلیل جبران  ◊