مدیر عامل یادمان سازه از اتمام عملیات فنی برج میلاد تا پایان فروردین ماه ۸۷ خبر داد و گفت: این پروژه از پایان فروردین وارد مرحله آزمایشی و تست می شود. میرصادقی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به این كه مسلما تكمیل كارهای ساختمانی و نصب تجهیزات در پروژه به معنای بهره برداری كامل از آن نیست، بلكه هر مجموعه بزرگی برای بهره برداری كامل باید مراحل آزمایشی را پشت سر بگذارد تا مشكلات و نواقص احتمالی مشخص شود، افزود: متخصصان و همكاران در تلاشند، تا كارهای فنی بخشی از پروژه برج میلاد را تا پایان فروردین ماه به پایان برسانند و وارد مراحل آزمایش و تست پروژه شویم.
وی یادآور شد: به همین منظور در نوروز ۸۷ از تمام كاركنان خواستیم تا از رفتن به تعطیلات خودداری كرده و برای تكمیل هر چه سریع تر پروژه تلاش كنند. مدیر عامل یادمان سازه در عین حال گفت: هم اكنون برج میلاد در بخش مخابراتی ارائه خدمات را آغاز كرده و می توان گفت كه برج میلاد هم اكنون وارد فاز بهره برداری شده است. وی درباره احتمال تغییر زمان در بهره برداری از پروژه برج میلاد، گفت: تمام توان خود را برای بهره برداری هر چه سریع تر از این پروژه به كار بسته ایم، اما برخی از مسایل غیرقابل پیش بینی هستند و ممكن است، این مسایل در كار تاخیر ایجاد كند، به عنوان مثال زمستان سخت امسال از جمله مسایل غیرقابل پیش بینی بود كه البته مسئولان و مهندسان پروژه برای بهره برداری هر چه سریع تر عزم جدی دارند.
میرصادقی خاطر نشان كرد: برج میلاد هم اكنون در مرحله نصب شیشه های سازه، راس و بدنه برج قرار دارد. با پایان عملیات نصب شیشه، عملا كارهای اصلی در برج به پایان می رسد و فقط انجام كارهای مربوط به معماری داخلی برج باقی می ماند كه خوشبختانه آن نیز با همت همكاران و به صورت همزمان در حال اجراست و امیدواریم كه پروژه به موقع تكمیل شود. وی تصریح كرد: تا امروز، علیرغم وجود فضای كارگاهی در پروژه تعداد زیادی از گروه های مهندسی، دانشجویی و نمایندگان دستگاه های مختلف از پروژه بازدید كرده اند. به گفته مدیر عامل یادمان سازه، در نوروز نیز برنامه بازدیدهای علمی از برج میلاد انجام می شود و علاوه بر آن سایت شركت یادمان سازه به نشانی WWW.YADMAN.IR و WWW.۴۳۵.IR و همچنین پرتال شهرداری به نشانی WWW.TEHRN.IR از كلیه علاقمندان برای بازدید از برج میلاد ثبت نام می كند و كسانی كه از این طریق ثبت نام می كنند، برای بازدید از پروژه در اولویت خواهند بود. |