Locked دریافت Toolbar آفتاب
اخبار ایران و جهان اخبار اقتصاد و بازرگانی اخبار فناوری‌اطلاعات‌و ارتباطات مصوبه كاهش و افزایش تعرفه پیامك به ایرانسل ابلاغ شد
يکشنبه ۲۳ تير ۱۳۸۷ ۰۶ : ۴۴ : ۰۱
  ◊   دفعات نمایش : ۲۳    Sunday, Jul 13, 2008 - 01:44:06
مصوبه كاهش و افزایش تعرفه پیامك به ایرانسل ابلاغ شد
مصوبه كاهش و افزایش تعرفه پیامك به ایرانسل ابلاغ شد
مصوبه كاهش و افزایش تعرفه پیامك از سوی سازمان تنظیم مقررات به اپراتور غیر دولتی ابلاغ شده است و این اپراتورها باید بر اساس شرایط و ضوابط پروانه صادره و توجه به مصوبه مذكور تعرفه های پیامك خود را تنظیم و پس از تایید رگولاتوری اجرا كنند.

مصوبه كاهش و افزایش تعرفه پیامك از سوی سازمان تنظیم مقررات به اپراتور غیر دولتی ابلاغ شده است و این اپراتورها باید بر اساس شرایط و ضوابط پروانه صادره و توجه به مصوبه مذكور تعرفه های پیامك خود را تنظیم و پس از تایید رگولاتوری اجرا كنند.

بر اساس مصوبه هیئت وزیران، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید اقدام لازم به منظور رعایت كلی مفاد مصوبه مربوط به نرخ پیامك فارسی و انگلیسی توسط اپراتورهای غیر دولتی را به عمل آورد.

بر همین اساس مفاد این مصوبه به اپراتور غیر دولتی كشور ابلاغ شده است.

اجرای مصوبه مذكور منوط به ایجاد شرایط فنی بوده و تعرفه های اعلام شده به عنوان تعرفه های پایه هستند و اپراتور ایرانسل می تواند بر اساس مفاد پروانه خود تا سقف ۲۰ درصد بالاتر از این تعرفه ها پیشنهاد خود را به سازمان ارایه كند.

● تعرفه تالیا نیز تابع تعرفه همراه اول

سیداحمد علمایی مدیركل دفتر كل مشاركت های غیردولتی شركت مخابرات ایران نیز با اشاره به نرخ تعرفه ۵/۱ برابری خدمات سیم كارت های تالیا نسبت به تعرفه سیم كارت های دائمی همراه اول، گفت: هر تعرفه ای كه در سیم كارت های دائمی شركت ارتباطات سیار اعمال شود بطور اتوماتیك تعرفه سرویس های تالیا تغییر می كند.

وی در پاسخ به این سوال كه چرا كاهش تعرفه پیامك فارسی و افزایش نوع لاتین آن در شبكه تالیا اعمال نشده است، گفت: این موضوع را حتما بررسی خواهیم كرد و احتمالا این تغییر تعرفه در شبكه تالیا هم انجام خواهد شد.

علمایی در پاسخ به این سوال كه با توجه به كسر اعتبار ، همزمان با استفاده از سرویس سیم كارت های اعتباری تالیا، چگونه ما به التفاوت به آنها برگردانده می شود، گفت: هیچ مشكلی در این رابطه وجود ندارد چرا كه پیامك های ارسالی مشتركان تالیا در شبكه مجود است و پس از بررسی آنها می توان اعتبار اضافه ای كه كسر شده است را به مشتركان برگرداند.

● تعرفه پیامك فارسی تالیا نیز كاهش می یابد

مدیر كل روابط عمومی شركت مخابرات ایران نیز با اشاره به قوانین رگولاتوری، در خصوص تعرفه پیامك های تالیا گفت: بر اساس قوانین هر زمان تعرفه خدمات شركت ارتباطات سیار تغییر كند، تعرفه خدمات تالیا نیز به صورت خودكار تغییر می كند.

داوود زارعیان افزود: تعرفه پیامك های فارسی تالیا از ۲۰ اسفند سال گذشته كاهش و تعرفه پیامك های لاتین آن نیز از ابتدای تیر ماه بر اساس قوانین تعرفه ای رگولاتوری افزایش می یابد.

وی افزود: چنانچه این تعرفه در شبكه تالیا اعمال نشده باشد ما به التفاوت به مشتركان طبق ابلاغیه دولت برگردانده می شود.

● تعرفه پیامك ایرانسل با دستور رگولاتوری كاهش می یابد

عینی پور معاون فنی شركت ایرانسل با تایید این موضوع كه هنوز تعرفه پیامك های فارسی و لاتین ایرانسل كاهش یا افزایشی نداشته است، گفت: اجرای این مصوبه منوط به ابلاغ رگولاتوری به ایرانسل است و اگر این موضوع به ایرانسل ابلاغ شود، به آن عمل خواهیم كرد.

مدیر روابط عمومی شركت ایرانسل نیز در خصوص ابلاغیه دولت مبنی بر كاهش پیامك لاتین و افزایش پیامك فارسی ، گفت: در حال حاضر هیچ برنامه ای برای افزایش تعرفه پیامك نداریم.

آرش كریم بیگی افزود: دوره جدید طرح های تشویقی ایرانسل از هشتم تیر ماه اعلام می شود كه شامل تخفیفات مختلف چون ارسال پیامك نیز در آن گنجانده شده است.

وی خاطر نشان كرد: شركت ایرانسل تابع رگولاتوری است و هر زمان سازمان تنظیم مقررات بخش نامه ای را به ایرانسل ابلاغ كند، ایرانسل با توجه به شرایط پروانه، خود را ملزم به اجرای آن می داند.

مدیر روابط عمومی ایرانسل گفت: هم اكنون در حال مكاتبه با رگولاتوری هستیم.

وی خاطر نشان كرد: از آنجا كه تعرفه پیامك های ایرانسل از یك ریال تا ۱۶ تومان در گذشته محاسبه شده ، این موضوع صورت مساله را عوض می كند چرا كه تعرفه های پیامك ایرانسل با تمامی اپراتورها متفاوت بوده و تعرفه پیامك ها بر اساس زمان ارسال و مقصد دریافت بین یك ریال تا ۱۶ تومان محاسبه شده است.

خبرگزارى فارس
تعرفه‌پیامک
چاپ بازگشت
كاهش و افزایش تعرفه‌ی پیامك در قبوض این دوره‌ی مشتركان اعمال می‌شود
مابه‌التفاوت تعرفه‌ی پیامك فارسی كه قرار بود از ‌٢٠ اسفندماه گذشته با كاهش قیمت و حدود ‌٨٩ ریال محاسبه شود و این امر تا كنون به دلایل فنی امكانپذیر نشده بود، در صورت‌حساب‌های این دوره‌ی مشتركان تلفن همراه اعتباری و دایمی یعنی از تاریخ ‌١/٣/٨٧ تا ‌١/٥/٨٧ محاسبه …
۱۸ تیر ۱۳۸۷
كاهش ۳۰ درصدی درآمد دولت از ارسال پیام كوتاه
با كاهش تعرفه پیامك فارسی،درآمد دولت از محل ارسال پیام كوتاه ۳۰ درصد كاهش یافت.
۱۷ تیر ۱۳۸۷
كاهش و افزایش تعرفه‌ی پیامك‌ برای همه‌ی اپراتورهای كشور لازم‌الاجرا شد
تمام اپراتورهای تلفن همراه موظف به اجرای هرگونه تغییراتی كه مورد تصویب محمل‌های قانونی قرار می‌گیرد خواهند بود و بحث كاهش و افزایش قیمت پیامك‌ها برای همه‌ی اپراتورها در سطح كشور لازم‌الاجرا و قطعی است.
۱۲ تیر ۱۳۸۷
تغییر تعرفه پیامك برای سایر اپراتورها لازم الاجرا نیست
مصوبه دولت در خصوص تغییر نرخ پیامك برای اپراتورهای خصوصی نبوده و این اپراتورها موظف نیستند كه این تعرفه را اجرا كنند.
۹ تیر ۱۳۸۷
ناگفته‌هایی درباره‌ی نحوه‌ی محاسبه‌ی تعرفه‌ی ارسال پیامك فارسی و لاتین
پس از اعلام تغییر تعرفه‌ی پیامك‌های فارسی و لاتین، سوالاتی درباره‌ی نحوه‌ی محاسبه‌ و چگونگی تفكیك این دو زبان در پیامك‌ها بوجود آمد، به عنوان مثال مشتركان نمی‌دانند نرخ پیامك‌هایی كه در آن‌ها هر دو كاراكتر فارسی و لاتین نوشته شده و یا پیام‌های حاوی عدد و …
۶ تیر ۱۳۸۷
(تصاویر) چه ‌شد احمدی‌نژاد با هاشمی همراه شد؟
(تصاویر) چه ‌شد احمدی‌نژاد با هاشمی همراه شد؟
علت قطعی دسته ‌جمعی سایت‌ها مشخص شد
علت قطعی دسته ‌جمعی سایت‌ها مشخص شد
لاریجانی با ۱۷۳ رأی رئیس موقت مجلس نهم شد
لاریجانی با ۱۷۳ رأی رئیس موقت مجلس نهم شد
خودروهای نیم میلیارد تومانی در راهند
خودروهای نیم میلیارد تومانی در راهند
گمانه‌زنی‌ها درباره رییس جدید ستاد هدفمندی یارانه‌ها
گمانه‌زنی‌ها درباره رییس جدید ستاد هدفمندی یارانه‌ها
برخورد بزرگوارانه آقای حداد عادل را شاهد بوده ایم
برخورد بزرگوارانه آقای حداد عادل را شاهد بوده ایم
پرداخت ۲۰ تا ۳۳ درصد دستمزد ۹۱ در تعطیلی
پرداخت ۲۰ تا ۳۳ درصد دستمزد ۹۱ در تعطیلی
اولین‌ ‌پیاده‌روی‌‌ مجلس‌ نهمی‌ها در صحن علنی
اولین‌ ‌پیاده‌روی‌‌ مجلس‌ نهمی‌ها در صحن علنی
پیشتازی احمد شفیق در انتخابات و نارضایتی مصری‌ها
پیشتازی احمد شفیق در انتخابات و نارضایتی مصری‌ها
جزئیات حکم جدید رئیس جمهور برای فرزین
جزئیات حکم جدید رئیس جمهور برای فرزین
 وبلاگ آفتاب 
عضویت در خبرنامه‌ها
ارسال خبر
اخبار ارسالی من
تازه‌ها
علت قطعی دسته ‌جمعی سایت‌ها مشخص شد
علت قطعی دسته ‌جمعی سایت‌ها مشخص شد
واریز سهم ۲۸.۱ درصدی درآمد پیامک به خزانه توسط همراه اول
واریز سهم ۲۸.۱ درصدی درآمد پیامک به خزانه توسط همراه اول
نوکیا برای خروج از بحران دست به دامن گوشی‌های ضد آب شد
نوکیا برای خروج از بحران دست به دامن گوشی‌های ضد آب شد
اپل بزرگ‌ترین تولید کننده رایانه‌های سیار جهان
اپل بزرگ‌ترین تولید کننده رایانه‌های سیار جهان
فریب پیامك‌های جوایز را نخورید!
فریب پیامك‌های جوایز را نخورید!
معرفی آرشیو موسیقی
برگزیده ترین قطعات برای گیتار
 آلبوم شمارهٔ ۳
◊  اگر ندانید که به کجا می‌روید، چگونه توقع دارید به آنجا برسید ؟ باسیل اس والش  ◊