یك گروه از فعالان كه لورن بوث، خواهر زن تونی بلر در بین شان است قصد دارند با سفر دریایی به سرزمین های اشغالی فلسطین، محاصره ی اسراییل علیه نوار غزه را بشكنند.
به نقل از روزنامه گاردین، حدود ۴۶ فعال كه چند انگلیسی و یك راهبه ۸۱ ساله ی كاتولیك از آمریكا نیز در بین آنها هستند، اواخر این هفته با دو كشتی چوبی، ۲۴۱ مایل سفر دریایی خواهند كرد تا به مردم نوار غزه مایحتاج دارویی برسانند. این سفر ۲۰ ساعت طول خواهد كشید.
جنبش "غزه آزاد" مستقر در كالیفرنیا خواستار باز شدن دسترسی نامحدود بین المللی به غزه و انتقال نمادین ۲۰۰ سمعك و باتری های آنها به جمعیت كودكان ناشنوا و دیگر مایحتاج نظیر داروها مسكن است.
مسوولان برگزاری این اقدام می گویند، آنها از آب های اسراییل عبور نخواهند كرد و به همین جهت مقامات اسراییلی را از طرح خود مطلع نكرده اند.
تونی بلر، نخست وزیر سابق انگلیس در حال حاضر نماینده ی كمیته ی چهارجانبه صلح در خاورمیانه است. |