یك كارشناس مسایل شهری گفت: بعید است برج میلاد به طور كامل در عید فطر امسال افتتاح شود.
رضا امیری افزود: خیلی دور از انتظار نبود كه در مهرماه سال جاری بخش های از برج افتتاح شود. اگر تلاش كنند حتما می توانند برج را امسال افتتاح كنند.
این كارشناس مسایل شهری ادامه داد: البته قسمت پایین برج احتمالا در مهر افتتاح نمی شود و همچنین قسمت بالای برج (رستوران گردان ) نیز احتمالا در مهر افتتاح نمی شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر پیمانكاران خارجی در حال كار كردن بر روی پروژه هستند.
این كارشناس مسایل شهری در پاسخ به این پرسش كه به نظر شما چرا برای چندمین بار اعلام شده كه برج با تاخیر افتتاح می شود؟ گفت: علت این كار عدم برآورد دقیق كار توسط مدیران مربوطه بوده است.
رضایی در پاسخ به این سوال كه گفته می شود فاز اول برج میلاد با هزینه ای بالغ بر ۱۸۰ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد؟ گفت: در گذشته مدیران برج میلاد برآورد هزینه را ۱۳۰ تا ۱۴۰ میلیارد تومان عنوان كرده بودند حال اگر قدری هم تورم بالا رفته باشد امكان دارد قیمت بالاتر رود. البته بالا رفتن قیمت نیز قدری به خاطر پرداختن هزینه برای سرعت كار است.
این كارشناس مسایل شهری در پاسخ به این پرسش كه مسئولان شهرداری تهران اعلام كردند كه علت تاخیر، عوامل بین المللی بوده است؟ گفت: نمی دانم. ولی آسانسور های برج خیلی وقت است كه وارد شده و شیشه ها نیز از قبل وارد كشور شده بود. نمی دانم شاید هم عوامل بین المللی باعث تاخیر در افتتاح برج شده است. |