نمایشگاه تیونینگ خودرو در هر جای دنیا بازدیدكنندگان فراوانی دارد، حتی در ایران. تنها با این تفاوت كه در كشورمان نه تبلیغات چشمگیری در مورد این نوع نمایشگا ه ها صورت می گیرد و نه محل خاص و ثابتی برای آن در نظر گرفته می شود.
طی یك ماه گذشته نمایشگاه موتور اسپرت ۲۰۰۷ در منطقه توچال تهران میزبان علاقمندان به تیونینگ خودرو بود و چند روز گذشته نیز ورزشگاه انقلاب نمایشگاه تیونینگ دیگری برگزار كرد، اینكه برگزاری دو نمایشگاه با یك موضوع آن هم با فاصله زمانی كم و تبلیغات ضعیف با چه هدفی صورت می گیرد، سوالی است كه برنامه ریزان و طراحان نمایشگاه های یاد شده می بایست به آن پاسخ دهند.
در هر حال در طول نه روز برپایی سومین نمایشگاه تیونینگ در ورزشگاه انقلاب علاقمندان توانستند از نزدیك شاهد خلاقیت و توانایی جوانانی باشند كه با صرف هزینه و مدت زمانی زیاد، خودروهایی را به نمایش گذاشته بودند كه توجه هر بیننده ای را به خود جلب می كرد.
شركت كنندگان در این نمایشگاه بیشتر افراد حقیقی بودند هر چند خودروسازهای كشورمان نیز با تیونینگ خودروهای تولیدی خود جلب نظر می كردند. به خصوص غرفه ایران خودرو كه خودروهای تیونینگ شده ای همچون تندر ۹۰، پژو ۲۰۶ و سمند LX را در معرض دید قرار داده بود. هر چند در بیشتر غرفه ها خودروهای تكراری كه در نمایشگاه های قبلی هم حضور داشتند و معمولا پای ثابت نمایشگاه های تیونینگ به شمار می رود دیده می شد اما در عین حال خودروهای جدید نیز خودنمایی می كرد.
در طی ۹روز برگزاری نمایشگاه حوالی غروب رانندگان حرفه ای به اجرای حركات نمایشی و اسلالوم (مارپیچ) می پرداختند.
● اجازه تردد نداریم
غرفه های این نمایشگاه، در فضای باز ۷۵۰هزار تومان و در فضای سر بسته ۵/۱میلیون تومان قیمت داشت. این در حالی است كه شركت كنندگان عموما اشخاص حقیقی هستند كه بدون وابستگی به شركتی و فقط برای به رخ كشیدن خلاقیت هایشان به این نمایشگاه پا گذاشته اند.
سعید ۲۱ساله، دانشجوی مهندسی كامپیوتر، خودرویی را به نمایش درآورده كه از جلو شبیه پژو ۲۰۶ و از عقب مانند سمند است. درهای این خودرو به وسیله یك ریموت دزدگیر باز و بسته می شود به طوری كه دو در جلو به حالت خفاشی بالا می رود. اما این خودرو نه پژو ۲۰۶است و نه سمند.
بلكه پرایدی صندوق دار است كه با صرف هزینه ای در حدود ۵میلیون تومان پراید خود را به این شكل درآورده است. وی در حالی این پراید را تیونینگ كرده كه از لحاظ قانونی به دلیل تغییر وضعیت خودرو نمی تواند در خیابان ها تردد داشته باشد. وی می گوید: ۳سال است كه ماشین بازی می كنم. اصلا هم اهل خلاف نیستم و تنها عشقم این است كه خودروام را تغییر وضعیت دهم و خودرویی بسازم كه مردم از دیدن آن لذت ببرند.
وی در عین حال آرزو می كند كه مسوولان به خلاقیتش احترام بگذارند و اجازه دهند تا با این خودرو در خیابان ها تردد كند. وی پیشنهاد می كند كه همچون كشورهای آلمان، فرانسه و... رشته مهندسی طراحی خودرو در دانشگاه های ایران نیز آموزش داده شود.
میلاد ۲۱ ساله دانشجوی ادبیات انگلیسی با تاكید بر این نكته كه ماشین بازی نوعی تفریح است و جوانان از این طریق سرگرم می شوند، می گوید: از زمانی كه ماشین باز شده ام تمام علاقه ام را صرف این كار كرده ام.
وی كه پرایدی هاچ بك را اسپرت كرده در پاسخ به این پرسش كه خودرو خود را چقدر می فروشی؟ می گوید: از این پرسش ناراحت شدم چون وقتی را كه صرف ماشینم كرده ام را نمی شود قیمت گذاری كرد. او هم آرزو دارد با خودرو خود از خیابان ها عبور كند و در این رابطه می گوید كه عشق «سرعت» نیستم بلكه فقط دوست دارم این اجازه را به من بدهند تا با این خودرو رفت و آمد كنم.
● نخستین خودروی كشویی دنیا
حضور یك دستگاه خودرو «مینی ماینر» زردرنگ مدل ۱۹۷۳، چشم هر بازدید كننده ای را در نمایشگاه تیونینگ به خود جلب می كند. طراح این خودرو مدعی است، نخستین خودروی كشویی جهان را ساخته است و در اثبات ادعای خود طرز كار این خودرو را عملا نشان می دهد.
«مینی ماینر» زردرنگ ظرفیت دو نفر را دارد كه با فشار دادن دكمه ای طول خودرو به صورت كشویی نیم متر افزایش یافته و در عقب این خودرو جا برای دو نفر دیگر به وجود می آید.
وی می گوید: حدود ۸ سال پیش این خودرو را به مبلغ ۵/۱میلیون تومان خریدم و تاكنون ۷میلیون تومان صرف آن كرده ام.
این جوان خلاق در توجیه هزینه های خود می گوید: از صرف هزینه بر روی این خودرو پشیمان نیستم چون تیمی تشكیل داده ایم تا بتوانیم چنین كاری را بر روی سایر خودروها نیز انجام دهیم.
● زیباترین ماشین ایران
محمدرضا ۲۹ساله كه یك مهندس معمار است، اپل كالیرا مربوط به سال ۱۹۹۳ را به گونه ای تیونینگ كرده كه در سال ۱۹۹۸ جایزه زیباترین خودرو اروپا را از آن خود كرده است.
وی می گوید: قیمت پایه این خودرو در حدود ۵۵میلیون تومان است كه تاكنون ۴۰میلیون تومان برای این خودرو هزینه كرده ام.
وی در پاسخ به این پرسش كه آیا این هزینه را منطقی می داند یا خیر، می گوید: عاشق این هستم كه زیباترین ماشین كشور را داشته باشم و به همین خاطر از صرف چنین هزینه ای پشیمان نیستم.
● هیولاهای صوتی
امسال بر خلاف سال های گذشته برای خودروهای مجهز به سیستم های صوتی سالنی در نظر گرفته شده بود.
در این سالن برخی از سیستم های صوتی به كار گرفته شده در خودروها به قدری حجیم هستند كه علاوه بر صندوق عقب، صندلی های پشت سر راننده را نیز به خود اختصاص داده اند. یكی از دارندگان این نوع خودروهای مجهز به سیستم صوتی می گوید، با صرف ۱۷میلیون تومان پاترول خود را به این سیستم ها مجهز كرده ام.
اشكان ۲۵ ساله نیز یك دستگاه زانتیا را به این نوع سیستم تجهیز كرده و می گوید، با توجه به ممنوعیت استفاده از این نوع سیستم ها، فقط برای حضور در نمایشگاه هزینه ای ۵/۴میلیون تومانی را صرف كرده ام.
● یك شغل پردرآمد
اما در این نمایشگاه علاوه بر شركت كنندگان منفرد، شركت هایی حضور یافته اند كه به طور تخصصی فعالیت های اسپرت، تیونینگ و آپشن خودرو را انجام می دهند. آنها چنین شغلی را پردرآمد عنوان می كنند و می گویند دارندگان خودرو از هر قشری كه باشند علاقه مندند تا خودرویی با امكانات مناسب داشته باشند كه این علاقه زمینه شغلی بسیاری را فراهم آورده است.
یكی از شركت های صوتی حاضر در این نمایشگاه نصب ۶ دستگاه LCD و سیستم صوتی مجهز را ملزم به صرف هزینه ای بالغ بر ۵میلیون تومان می داند.
● بینش ها را تغییر دهید
بیژن شفیع خراسانی، رییس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی تهران در گفت وگو با خبرنگار ما با اشاره به اینكه این نمایشگاه به صورت سالانه برگزار می شود می گوید، در همه جای دنیا خلاقیت جایگاه ویژه ای دارد كه این خلاقیت از علاقه مردم به ویژه جوانان نشات می گیرد و سرمایه گذاری در جهت علایق جوانان امری است با ارزش.
وی می افزاید، در كشور بینش های غلطی در خصوص افراد ماشین باز و حتی موتورسوار وجود دارد كه باید برطرف شود و ما از طریق هیات در تلاشیم، فرهنگ مناسبی در برخورد با این افراد در جامعه به وجود آوریم.
وی می گوید در این نمایشگاه خودروهای به نمایش گذاشته شده آنقدر دیدنی هستند و خلاقیت در آن به كار گرفته شد كه مدیران عامل خودروسازها به تیم های تحقیقاتی شركت های متبوعشان دستور داده اند تا خودروهای حاضر را بررسی كنند.
وی می گوید، در ادامه این نمایشگاه طی نیمه دوم سال جاری نمایشگاه موتور سیكلت نیز برگزار خواهد شد تا علاقه مندان به این نوع وسیله نقلیه نیز توانمندی های خود را در معرض دید عموم قرار دهند.
علیرضا بهداد |