نمایشگاهی از آثار طراحی مهدی حسینی در قالب شاهنامهنگاری و نیز آثار نقاشی او در نگارخانه دی به نمایش گذاشته شده است.
در این نمایشگاه ۱۴ تابلو طراحی و ۱۵ تابلو نقاشی به نمایش گذاشته شده است كه حسینی این آثار را در یك سال اخیر خلق كرده است.
مهدی حسینی با اشاره به تفاوت این نمایشگاه نسبت به دیگر نمایشگاههای آثارش، درباره تابلوهای این نمایشگاه به خبرنگار فارس گفت: در تابلوهای نقاشی طبیعت و معماری سنتی ایران را با تأثیرپذیری از نگارگری ایرانی كار كردهام.
وی با بیان این كه در تابلوهای طراحی خود به نوعی شاهنامهنگاری كرده است ادامه داد:
در طراحیها نیز بخشهای مهمی از داستانهای شاهنامههای معتبر را كه ارتباط مستقیمتری با طراحی دارد كار كردهام و دركنار آنها اشعار فردوسی را هم به نمایش گذاشتهام كه به نوعی شاهنامهنگاری است.
مهدی حسینی در بیان اهمیت و جایگاه طراحی در هنرهای تجسمی، طراحی را اساس كار هنرهای تجسمی و هنری بدون واسطه عنوان كرد و افزود: در هنر طراحی آنچه در ذهن و احساس و اندیشه هنرمند اتفاق میافتد بلافاصله روی بوم وكاغذ شكل میگیرد و چون از احساس هنرمند نشأت میگیرد، تأثیرپذیری آن هم بدون واسطه است.
وی بابیان این كه تاكنون چندین نمایشگاه را صرفاً به آثار طراحیاش اختصاص داده است افزود: طراحی هنری مستقل است و تنها پیش درآمدی برای نقاشی و مجسمهسازی و ... نیست. به همین دلیل در دو قرن اخیر به این هنر توجه بیشتری شده است و هنرمندان نیز طراحی را ابزار مهمی برای انتقال اندیشهها و احساساتشان میدانند.
مهدی حسینی دانشآموخته نقاشی و هنرهای چاپی از انستیتو پرات نیویورك، مدرس دانشگاه و عضو پیوسته فرهنگستان هنر است.
نمایشگاه نقاشی و طراحیهای مهدی حسینی تا ۱۶دی در نگارخانه دی برپاست و علاقهمندان برای دیدن این آثار میتوانند از ساعت۱۶ تا ۲۰ به نگارخانه دی واقع در پایینتر از فرهنگسرای نیاوران، ابتدای پاسداران، خیابان تنگستان چهارم، كوچه ناز یك، بن بست ترانه، پلاك ۳ مراجعه كنند.