گویی عزل و نصب های گسترده فرمانداران و مدیران وزارت کشور چندی است که در دستور کار دست اندرکاران برگزاری انتخابات و مدیران ارشد وزارت کشور قرار گرفته است به نحوی که هر روز شاهد برکناری فردی و جایگزینی فرد دیگری به جای وی در سطح وزارتخانه و زیر مجموعه های آن در سراسر کشور هستیم.
فارغ از افرادی که در این عزل و نصب ها برکنار یا جایگزین می شوند، آن چه در این بین مهم به نظر می رسد، مقطع زمانی خاصی است که این عزل و نصب ها در آن در حال وقوع است. انتخاب مجلس هشتم در راه است دغدغه تمامی فعالین سیاسی اصلا ح طلب در این روزها بر برگزاری یک انتخابات سالم و فارغ از هر گونه شائبه سیاسی متمرکز شده است به نحوی که تمامی این فعالین در گفت و گوها و اظهار نظرهایشان، از نگرانی شدیدشان نسبت به ابهامات یک انتخابات سالم و رقابتی برای مجلس هشتم خبر می دهند و از مسوولین امر درخواست دارند که به نحو مقتضی، ضمن از بین بردن تمامی این نگرانی ها، زمینه برگزاری انتخاباتی رقابتی را در اسفند ماه فراهم نمایند حال اما چگونه است که در آستانه انتخابات مجلس و به فاصله دو ماه مانده به برگزاری این انتخابات، مدیران ارشد وزارت کشور کمر به عزل و نصب های گسترده در سطح مدیران این وزارتخانه و زیر مجموعه های خود در فرمانداری های سراسر کشور بسته اند و در این زمینه هم به هیچ مقام مسوولی پاسخگو نیستند؟ به واقع تغییرات گسترده مدیریتی در وزارت کشور آن هم در این مقطع زمانی چه انگیزه و کارکردی می تواند داشته باشد جز نصب مدیرانی یک دست تر و همفکر با سیاست های دولت نهم؟
آیا حق این بود در زمانه ای که دغدغه تمامی فعالین سیاسی بر برگزاری یک انتخابات سالم متمرکز شده است، به یک چنین عزل و نصب های گسترده ای دست زنیم و ضمن زیر سوال بردن اصل یک انتخابات سالم و رقابتی، زمینه افزایش نگرانی را نیز در سطح احزاب سیاسی فراهم آوریم؟ واقعیت اینجاست که این اقدام به اندازه ای خارج از عرف معمول در ماه های پیش از برگزاری انتخابات بوده است که حتی اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز با ارسال نامه ای به مصطفی پور محمدی وزیر کشور، خواستار متوقف شدن عزل و نصب فرمانداران در فصل انتخابات شده اند. از همین رو به نظر می رسد اکنون وقت آن است که وزارت کشور با متوقف کردن روند عزل و نصب فرمانداران در سراسر کشور، ضمن پاسخگویی مثبت به این دغدغه ملی، زمینه برگزاری یک انتخابات به معنای واقعی و سالم و رقابتی را با حضور تمام سلا یق مدیریتی فراهم کند.
نویسنده : پژمان موسوی |