آرسن ونگر سرمربی آرسنال اعلام كرد كه در صورت عدم پیروزی توپچی ها در لیگ قهرمانان اروپا و عدم صعود این تیم به عنوان تیم نخست گروه به دور حذفی وی تمامی تقصیرات را بر گردن خواهد گرفت اما در سوی دیگر او معتقد است كه تیم های دیگر از رویارویی با آرسنال در دور حذفی این رقابت ها هراسان خواهند بود. پس از شكست ۳ بر یك توپچی ها مقابل سویا كه پایانی بر ركورد ۲۸ مسابقه بدون شكست آنها بود، آنها باید با شكست استوابخارست رومانی در ورزشگاه امارات امیدوار به شكست سویا مقابل اسلاویا پراگ بمانند تا بتوانند به عنوان تیم نخست گروه H به دور یك هشتم نهایی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا صعود نمایند. شكست «سویا» راه یافته به مرحله بعد و پیروزی احتمالی توپچی ها در دیدار احتمالاً آسان مقابل مردان رومانیایی، صعود قرمزپوشان لندنی را به مرحله بعد به عنوان تیم نخست آخرین گروه رقابت لیگ قهرمانان اروپا تضمین خواهد كرد.
صدرنشینی توپچی ها به آنها این امكان را می دهد كه با یكی از تیم های دوم گروه های دیگر روبرو شوند كه این موضوع از نظر ونگر به مراتب بهتر از مواجهه با تیم های صدرنشین خواهد بود. رئال مادرید، بارسلونا، اینتر و میلان تیم های صدرنشین گروه های خود هستند كه توپچی ها در صورت قرار گرفتن در رده دوم گروه H باید با یكی از آنها روبرو شوند اما با این وجود ونگر نسبت به آینده تیم خوش بین است. مرد فرانسوی به دلیل اخراج از روی نیمكت مربیگری توپچی ها در دیدار گذشته مقابل سویا از هدایت تیم خود در كنار زمین محروم خواهد بود. او معتقد است كه عملكرد آینده آرسنال كه در حال حاضر صدرنشین لیگ برتر انگلستان است و به مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا نیز صعود كرده، با پیشرفت همراه خواهد بود. وی گفت: «البته كه می خواهم به عنوان صدرنشین به دور حذفی لیگ قهرمانان صعود كنم اما اگر به عنوان تیم دوم نیز پای به مرحله بعد بگذاریم، معتقدم كه سایر تیم های صدرنشین از رویارویی با ما نگران خواهند بود.» فكر می كنم كه با شكست مقابل سویا در دیدار گذشته شانس بزرگی را برای صدرنشینی از دست داده ایم اما بازیكنان خوبی در اختیار دارم كه با وجود آنها شانس صدرنشینی ما افزایش می یابد. سعی می كنم كه با برقراری تعادلی مناسب میان بازیكنان، اقتدار تیم را حفظ نمایم. مصدومیت فابرگاس باعث غیبت او در دیدار آینده ما خواهد شد و این موضوع بر مشكلات ما خواهد افزود.
در این میان «دكو» هافبك تهاجمی بارسلونا معتقد است كه توپچی ها می توانند سایر تیم های اروپایی را در لیگ قهرمانان اروپا با چالشی بزرگ مواجه سازند و با توجه به عدم نگرانی آرسن ونگر از رویارویی با رقبای بزرگ، قرمزپوشان لندنی می توانند با اعتماد به نفس بالا، موفق به شكست سایر تیم ها شوند. دكو گفت: « معتقدم كه رویارویی با باشگاه های مطرح الزاماً سخت نیست. سال گذشته ما به آیندهوون باختیم. آنها هیچ تمایلی به حمله نداشتند و فقط از طریق ضدحملات موفق به شكست ما شدند. در این فصل نیز ما دیدارهای دشواری را قبل از رویارویی با رئال مادرید پشت سر گذاشته ایم. حسن بازی مقابل باشگاه های بزرگ آن است كه می دانیم آنها با سبكی مشابه شیوه ما فوتبال را ارائه خواهند داد. شاید مقابل بارسلونا و رئال بازی كردن كار بسیار دشواری باشد اما به نظر من بازی كردن مقابل تیم های نه چندان مطرح نیز كار دشواری است.» آرسن ونگر مطمئن است كه شاگردانش مصمم به فتح عناوین قهرمانی بوده و عملكرد بسیار خوبی داشته اند اما هنوز نمی توان آنها را با آرسنال فصل ۲۰۰۴ ۲۰۰۳ كه فصلی بدون شكست را برای توپچی ها رقم زد، مقایسه كرد.
ونگر افزود: «در حال حاضر ما استعدادهای جدیدی در اختیار داریم. شاید این تیم هنوز به اوج نرسیده باشد اما از لحاظ تكنیكی و خلاقیت دارای پیشرفت چشمگیری نسبت به سال های گذشته بوده است. سعی خواهیم كرد تا آن جا كه می توانیم به روند موفقیت های خود ادامه دهیم. تنها ۱۶ بار در لیگ برتر به میدان رفته ایم اما اگر در هفته ۲۵ یا ۲۸ قرار داشتیم می توانستم بگویم كه عملكرد تیم عالی است و برای قضاوت كمی زود است. |