آفتاب

وزیر ارتباطات: ادغام شرکت‌های FCP بهترین گزینه است

وزیر ارتباطات: ادغام شرکت‌های FCP بهترین گزینه است

تهران- ایرنا- از مدتها قبل بحث‌هایی در خصوص به صرفه نبودن سرمایه‌گذاری شرکت‌های FCP (دارای پروانه ارتباطات ثابت) مطرح شد و مسئولان را به این نتیجه رساند که ادغام این شرکت‌ها می‌تواند بهترین گزینه باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نشست سالانه هیئت عمومی سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور روز سه شنبه با حضور محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور و مدیران ارشد دولتی این سازمان، مقارن با سالروز تاسیس وزارت ارتباطات برگزار شد.
وزیر ارتباطات در حاشیه این نشست سالانه در جمع خبرنگاران گفت: اگر شرکت‌های FCP (دارای پروانه ارتباطات ثابت) به جمع‌بندی نرسند، باید به دنبال صدور پروانه جدید فعالیت برای شرکت جدید باشیم.
یکی از خبرنگاران پرسید «شورای عالی فضای مجازی از شما درخواست داشته «دَر نشان» را در یونی کد ثبت کنید؟» و آذری جهرمی در پاسخ گفت: جمعی از افراد و گروهی در دانشگاه یک نشست به اسم فضای مجازی پاک را برگزار کردند، این نشست چند سال است که برگزار می شود و آنها در مراسمشان به دکتر فیروزآبادی (دبیر شورای عالی فضای مجازی) پیشنهاد دادند که این نشان ثبت شود.
وی ادامه داد: حضور آقای فیروزآبادی در این مراسم، به این معنا نیست که درخواست مورد تایید قرار گرفته است، آنها به تشخیص خودشان پیشنهاد دادند و درهای پیشنهاد هم همیشه باز است.
به گزارش ایرنا، پنجمین همایش فضای مجازی پاک، شنبه هجدهم اسفندماه به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف و با همکاری سازمان مردم نهاد «جمعیت توسعه‌گران فضای مجازی پاک (فمپ)» برگزار شد.
نشان بومی «دَر نشان» که به عنوان «اَت‌ساین فارسی‌سازی شده» معرفی شد با حضور «ابوالحسن فیروزآبادی» دبیر شورای عالی فضای مجازی که به عنوان سخنران همایش حضور داشت، رونمایی شد.
«اَت ساین» یکی از نشان‌های اصلی است که با گسترش استفاده از رایانامه در اولین حروف اضافه لازم روی صفحه کلید قرار گرفت و امروز برای ارجاع به کاربران و موضوعات پویا از آن استفاده می‌شود.
فارسی‌سازی این نشان به عنوان یک نشان راست به چپ و فارسی و قابل استفاده در نوشتار روزمره میتواند عزت زبانی ما را تقویت کند.
رونمایی از این نشان، واکنش های فراوان و علامت سوالهای زیادی درباره کاربردی بودن آن در حوزه فناوری اطلاعات به دنبال داشته است.
آذری جهرمی در مراسم امروز در پاسخ به سوال دیگر خبرنگاران درباره کاربردهای این نماد و میزان کاربردی بودن آن، گفت: من در جریان طراحی این نشان نبودم، از آن جایی که در این خصوص مطالعه نکردم و نمی دانم اصلا ایده شان چیست و بیشتر در حد فضای مجازی شنیدم، نمی توانم اظهار نظر جدی در این خصوص داشته باشم اما باید بگویم این نماد قرار است چه مشکلی از ما را حل کند. باید صبر کنم، درخواستشان برای ما ارسال شود و بعد درباره آن اظهارنظر کنیم.
وزیر ارتباطات با اشاره به شرایط دشوار این روزهای شرکتهای FCP (دارای پروانه ارتباطات ثابت) گفت: شهریور امسال به رگولاتوری فرصتی داده شد که پروانه های این شرکتها بازبینی شود، به صرفه نبودن سرمایه گذاری در بخش خصوصی و زیرساختها موضوعی است که اکنون به یک چالش تبدیل شده است.
وی افزود: شرکتهای FCP معتقد هستند باید سطح تعرفه را بالا ببریم تا آنها درآمد بیشتری داشته باشند، ما از جنبه اقتصاد کلان به موضوع می نگریم و پیش بینی می کنیم با افزایش تعرفه ها، سهم آی سی دی در سبد خانوار رشد کند، از همین رو این درخواست معقول نیست و باید از شیوه های دیگر استفاده کرد.

** ثمره تله بنیان‌گذار، شکست خوردن شرکتهاست
آذری جهرمی خاطرنشان کرد: حدود 16 تا 17 شرکت FCP در کشور فعالیت می کنند و هزینه سرمایه‌گذاری اینها مقرون به صرفه نیست، در نتیجه باید به سمت ادغام بروند. واقعیت این است که این شرکتها با خودشان به نتیجه نمی‌رسند و دچار تله بنیان‌گذار هستند؛ کسی که شرکت را ایجاد کرده و برای آن زحمت کشیده است، همچنان تاکید دارد همه کاره شرکت باشد. ثمره تله بنیان‌گذار، شکست خوردن شرکتهاست.
وی افزود: ما امسال چند جلسه با این شرکتها داشتیم و حتی برایشان ضرایب تشویقی در نظر گرفتیم و تشویقشان کردیم که با ورود و در ترکیب شرکتهای موبایل و ثابت، می توانیم امکاناتی در اختیارشان قرار بدهیم که بتوانند به جلو پیش بروند.
وزیر ارتباطات بیان داشت: در همین خصوص اتفاقاتی در حال رخ دادن بود، برخی به سمت ترکیب شدن و استفاده از بازار بورس رفتند و هنوز هم مذاکرات به شدت در حال انجام است، با صحبتهایی که این شرکتها با سازمان تنظیم مقررات داشتند این طور به ذهن می رسد که اگر این شرکتها به جمع بندی نرسند، باید به دنبال صدور پروانه جدید فعالیت برای شرکت جدید باشیم.
ادامه دارد ...
**علمی**9207** 1055
کد N2113815

وبگردی