آفتاب

ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 80 هزار شغل ایجاد کرد

ستاد اجرایی فرمان امام (ره) 80 هزار شغل ایجاد کرد

تهران- ایرنا- رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ه) گفت: این ستاد حدود 80 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم در هفت ماه گذشته امسال ایجاد کرده است و متعهد می شود تعداد شغل های مستقیم را به 70 هزار شغل برساند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا محمد مخبر روز سه شنبه در آیین شکرانه بهره برداری از 41 هزار شغل مستقیم با تاکید بر اینکه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هیچگاه به دنبال فعالیت اقتصادی صرف و سودآوری نبوده است، اظهار داشت: این ستاد سال گذشته 382 شرکت را که به سودآوری رسیده بود، به مردم واگذار کرده است.
وی افزود: ستاد اجرایی در فعالیت هایی ورود می کند که دولت و مردم علاقه ای به ورود ندارند و پس از سودآوری آن را به بخش خصوصی واگذار می کند.
مخبر اظهار داشت: همچنین حوزه هایی که ستاد در آنها ورود می کند، مورد نیاز جدی کشور است که با هدف حل مشکلات و خلق ثروت برای مردم صورت می گیرد.
وی در بخشی دیگر از سخنانش به مشارکت مردم در حل مشکلات کشور اشاره کرد و گفت: نماد اصلی این مشارکت در پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی را شاهد بودیم که نقش مردم بیشترین تاثیر را در این زمینه داشت.
مخبر اعمال تحریم ها علیه کشور را موضوع مشترک تمام سال های پس از انقلاب دانست و افزود: وضعیت کنونی از جنگ تحمیلی سخت تر است؛ زیرا در آن دوران بخشی از مردم و مرزها درگیر بودند، ولی امروز تمام مردم و کشور درگیر جنگ سنگین اقتصادی هستند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: هم اکنون 40 هزار پروژه با حجم سرمایه گذاری 50 هزار میلیارد تومانی در ستاد در حال سرمایه گذاری است. البته سرمایه گذاری ستاد اجرایی در این پروژه ها 10 تا 12 درصد است و بقیه سرمایه متعلق به بخش خصوصی است.
وی با تاکید بر اینکه بیشترین برنامه و وظیفه ستاد اجرایی محرومیت زدایی و ایجاد شغل است، اظهار داشت: در این مدت از کارهای موردی غافل نبودیم؛ ساخت هزار و 550 مدرسه، هزار و 200 خانه فرهنگ و بیمارستان، کمک به فرزندآوری به زوج های نابارور محروم و راه اندازی بیمه اقشار آسیب پذیر از جمله این موارد است.
مخبر همچنین ظرفیت منابع طبیعی کشور را بی انتها دانست و گفت: در حالی که ایران دارای 12 هزار کیلومتر مرز دریایی است، سهمش از ماهیگیری در سطح جهان کمتر از دو دهم درصد است. این درحالی است که دیگر کشورها همچون کره جنوبی و ژاپن با دارابودن مرزهای آبی کمتر 10 تا 20 درصد، سهم قابل توجهی از ماهیگیری جهان را در اختیار دارند.
وی در خصوص بخش کشاورزی نیز اظهار داشت: در حالی که میزان بارش باران در سه استان گیلان، مازندران و بخشی از گلستان بیش از کشور هلند است، درآمد کشاورزی ما 400 میلیون دلار اما درآمد کشاورزی کشور هلند 85 هزار میلیون دلار است.
اجتمام*3377*1834
کد N2093587

وبگردی